Vier dagen Frankrijk Binnendoor + gratis ebook 


4 unieke video's +  gratis ebook

Beeld en geluid zeggen veel meer dan een tekst. Daarom laat ik je gratis kennismaken met deze , unieke, 4-daagse serie video's boordevol tips.

Maar bekijk eerst de korte videopodcast op deze pagina waarin ik je uitleg wat je de komende vier dagen kunt verwachten. Doe je ook mee net als duizenden anderen? Schrijf je vandaag gratis nog in. 


Na aanmelding kun je het beloofde e-book downloaden en krijg je exclusief toegang tot een  vierdaagse "ontdekkingstocht" Frankrijk Binnendoor 

video #1

Handige tips voor de planning van je route

video #2

De voorbereiding van 26 dagen binnendoor

video #3

4100 kilometer dwars door Frankrijk

video #4

Ontdek nu zelf Frankrijk Binnendoor  

Ook een gratis ebook downloaden

Naast de videopodcasts krijg je ook het ebook in 3 dagen naar de Côte-d'Azur. Dit kun je  na aanmelding direct downloaden. In het ebook staat een prachtig voorbeeld hoe je 3 dagen Frankrijk Binnendoor extra leuk kunt maken. Dit gratis ebook staat vol ideeën en tips die je ook voor andere reizen kunt gebruiken.

Ik heb het e-book in “3 dagen naar de Cote d’Azur” al gedownload en gelezen. Mooi en leerzaam vooral de opmerkingen waar je beter niet met de caravan kunt gaan rijden. Ik lees Frankrijk Binnendoor graag en vind het echt heel mooi en vooral handig. Beter dan de Kampeer en Caravan Kampioen daar rammel ik zo door heen.

Aad Stolk

De slimme weg naar een onvergetelijke vakantie!

Veel mensen kiezen ervoor om snel naar het vakantieadres te rijden. Vaak is dat geen pretje met files en drukte op de autoroute. Een  alternatief is om binnendoor te rijden. Nog leuker wordt het als je een hele vakantie plant over rustige binnenwegen. Vind je het lastig om dat uit te zoeken of kost het je teveel tijd om het te plannen?  Dan is het tijd voor Frankrijk Binnendoor.  Ik heb voor jou namelijk een fantastische oplossing en geef je het recept voor een onvergetelijke vakantie in Frankrijk met kant en klare rondreizen.

Wat  je de komende vier dagen gaat ontdekken met deze unieke serie:

De voorbereiding op een reis

Ik geef je mijn insidertips om zelf een fraaie reis te plannen en ook Frankrijk Binnendoor te ontdekken.

Het recept

Je hoeft niet het wiel opnieuw uit te vinden. Kopieer gewoon wat ik al voor je heb uitgezocht.

Bijzondere plekjes

Ik vertel je mijn geheim hoe je zonder reisgids toch heel leuke plekjes in Frankrijk ontdekt. 

Gratis tips en ebook

Je krijgt tal van voorbeelden  in 4 video-podcasts die je mijn verhaal vertellen vol inspiratie en handige tips.


Wat anderen er van vinden:

met een camper naar Frankrijk

Jean Vanheusden (met een camper)


"Ik vind je programma geweldig, we zijn echte Frankrijkliefhebbers en hebben een mobilhome. Als Premiumlid van Frankrijk Binnendoor hebben we al heel veel plezier van je tips gehad. Nog veel succes!"

Met de auto naar Frankrijk

Nico van der Veldt (met de auto)


"Dit jaar naar de Midi Pyreneeën, met de auto maar nu zonder de caravan! Stacaravan wordt het. De reis gaat natuurlijk Frankrijk binnendoor hahahaha. Cd rom's allemaal in mijn bezit. Maar nu lekker overal online met het Premium abonnement. 

met een camper naar Frankrijk

Jan Kolkman (met een camper)


"We komen nu zelden of nooit meer op de autoroute, maar kiezen vaak  voor de kleinste wegen. De route omschrijvingen met daarbij de bezienswaardigheden en andere tips  zijn ook voor camperaars  heel waardevol."

Beste Ruud bedankt voor je mooie vakantieboek 3 dagen Frankrijk Binnendoor. "Ech shoean en flot gesjreve" we hebben er nu al plezier van. Wij zijn in  Tournus en Cluny geweest en daarna in Bourg en Bresse. We houden je mails in de gaten. Nogmaals bedankt voor het gratis boek. En ook heel erg bedankt voor  je tip in Bourg en Bresse. We hebben  restaurant “le Bressan” gevonden en de Bressekip met crème en morilles was heerlijk. Je had niets te veel gezegd. Als we weer naar Frankrijk gaan komen we zeker weer bij jou te rade. Voor nu, veel succes met je sympathieke werk.

Jeannette en Frans Slits

Klaar om te beginnen? Klik voor de eerste tip:

>