4100 kilometer Frankrijk Binnendoor.Uniek!

4100 kilometer dwars door Frankrijk

Je kent misschien mijn ebooks en mijn blogs over Frankrijk en Parijs maar nu laat ik je kennismaken met iets compleet nieuws. 4100 kilometer dwars door Frankrijk is een fantastische reis van bijna 4 weken dwars door Frankrijk. In de bovenstaande video vertel ik je er alles over.

Dit unieke reisverhaal kun je volgen als je Premium- of VIPlid bent. Je krijgt dan binnenkort ook het e-book.

Ik beschrijf mijn belevenissen tijdens deze prachtige reis en neem je mee naar bijzondere plekjes in:

 • Nord-Pas-de-Calais
 • Normandië
 • Bretagne
 • de Gers
 • Tarn
 • Auvergne
 • Bourgogne

Er staat nu een complete reis online boordevol tips voor een onvergetelijke vakantie in Frankrijk. En binnenkort komt er een compleet e-book uit met de volledige reis. Maar... dat is nog niet alles want ik maak er ook mijn eerste luisterboek van dat exclusief voor VIP leden van Frankrijk Binnendoor wordt. Zo kun je overal waar je maar wilt naar mijn verhaal over 4100 kilometer dwars door Frankrijk luisteren. Dit luisterboek komt uiterlijk medio mei 2019 beschikbaar.

De reis van bijna 4 weken

Via Brussel ging ik over de snelweg naar Lille, daar koos ik de Franse binnenwegen en stopte in Arras voor een overnachting. De volgende dag reed ik Frankrijk Binnendoor langs de Franse kust richting Normandië.

Een paar dagen later vertrok ik naar Carnac in het zuiden van Bretagne. Misschien nog even naar La Rochelle en fietsen op Île-de-Ré om vervolgens naar de Charente - Maritime te gaan waar de fraaie omgeving van La Palmyre op het programma stond..

De volgende bestemming werd de glooiende en nog niet zo toeristische Gers (lees alvast dit heerlijke verhaal).  Na de Gers trok ik dwars door Frankrijk naar de Gorges du Tarn waar ik je op een aantal bijzondere tips en verhalen zal trakteren.

Dan wordt het langzamerhand na 3 weken reizen tijd om terug naar huis in Nederland te gaan en dat deed ik dwars door de Auvergne via de Bourgogne en Chablis. In totaal een reis van circa 4100 kilometer boordevol tips en suggesties voor de vakantie.

Ontdek campings, hotels, leuke plaatsen voor een vakantiehuis en nog veel meer!

Door het verhaal van 4100 kilometer dwars door Frankrijk te volgen zul je ook ontdekken hoe leuk het is om zelf zo'n reis te maken. Je kunt de route natuurlijk helemaal volgen zoals ik het deed of juist gebruiken als inspiratie voor je eigen avontuur in Frankrijk. De hele tocht maakte ik met de auto maar het kan ook met een motor, camper en caravan.

Hier heb je alvast een beeld van de route:

Gaandeweg het verhaal krijg je telkens een routekaart met tips. Daar staan dan ook links in naar hotels, campings en vakantiehuizen. Heel handig! En hier staat het begin van de reis.

Wil jij ook niets missen van dit unieke verhaal?

Word vandaag nog lid van Frankrijk Binnendoor Premium want alleen Premiumleden kunnen deze unieke reis vol inspiratie volgen. Zodra je ingelogd bent kun je via het menu Inloggen kiezen voor 4100 kilometer en deze prachtige tocht dag voor dag volgen.  Leden mogen voor eigen gebruik de inhoud opslaan op een computer, laptop, tablet of smartphone.

Afdrukken voor eigen gebruik op papier mag natuurlijk ook.

Direct toegang en gratis de ebooks downloaden

Kies je voor één van de bovenstaande abonnementen dan kun je meteen al mijn ebooks downloaden!

Je hebt ook meteen onbeperkt toegang tot Frankrijk Binnendoor Online en alle unieke reisverhalen zoals:

 • 26 dagen dwars door Frankrijk
 • De Route des Grandes Alpes
 • 21 dagen door de Loirestreek, Bretagne en Picardië
 • 3 weken op ontdekkingstocht in de Dordorgne, Gers en Gironde

Dit is maar een greep uit het totale aanbod van Frankrijk Binnendoor Online dat nu al een waarde heeft van meer dan 115 euro!

Er zijn inmiddels al meer dan 10.000 mensen die mijn ebooks downloaden en Frankrijk Binnendoor Online gebruiken.

Ben je nog geen Premium- of Viplid?
Kies hieronder een lidmaatschap en start met 4100 kilometer dwars door Frankrijk

Nu inclusief de nieuwe ebooks "Roadtrip Bastides! & de Passages van Parijs"

Premium Jaar (Nieuw!)

12 maanden Premiumlid voor nog geen€ 1,67 per maand - automatische verlenging


1e jaar € 29,99

daarna 19,99 per jaar

 • 12 maanden onbeperkt toegang
 • doorlopend per 12 maanden
 • automatische incasso p/jaar
 • 1e jaar € 29,99 daarna € 19,99 p/jr
 • Alle ebooks t.w.v € 48 gratis
 • Inclusief 2 Bonus ebooks
 • Exclusieve Premium reisverhalen
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Lidmaatschap simpel te stoppen
 • 30 dagen Geld Terug Garantie
 • Jaarprijs blijft gegarandeerd gelijk en wordt nooit meer verhoogd.

100% Niet goed, geld terug garantie

100% Niet Goed Geld Terug Garantie

 De wettelijke bedenktijd voor het afsluiten va een internet abonnment is 14 dagen. Maar ik geef je zonder probleem mijn unieke niet goed geld terug garantie van 30 dagen *)

Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent.  En omdat ik er van overtuigd ben dat jij, net als duizenden anderen, veel plezier gaat beleven aan mijn ebooks, reisverhalen en luistertips (podcasts) durf ik zonder probleem een unieke niet goed geld terug garantie te geven.

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent over Frankrijk Binnendoor Premium, dan is de terugbetaling van je lidmaatschapsgeld eenvoudig geregeld. Met de 30 dagen niet goed geld teruggarantie loop je dus geen enkel risico.

Als je binnen 30 dagen na aanmelding een email stuurt met de reden dat je toch wilt stoppen dan krijg je omgaand je eerste betaling zonder slag of stoot retour!

*) VIP leden hebben een 100% tevredenheidsgarantie van 45 dagen.

 • Als Premiumlid krijg je na aanmelding meteen een Bonus tip om je lidmaatschapsgeld terug te verdienen. 

Reacties

 1. Kan ik ook anders betalen dan via Paypall?

  • Beste Han!

   Er zijn 2 abonnementen. Hier lees je er alles over.

   Ik heb voor het gemak de 2 abonnementen nu ook in bovenstaand artikel opgenomen. Je kunt dus betalen met iDeal, CreditCard, Bancontact/Mr Cash (België) of Paypal.