Boek over Frankrijk? Ik ga een bijzonder boek over Frankrijk schrijven

Tips voor de vakantie in Frankrijk of een stedentrip Parijs

Ik ben een bestseller aan het schrijven over Frankrijk, wil jij mij helpen?

Wie koopt er nu nog een boek van papier? Daar heb ik mij dus schromelijk in vergist. In de loop der jaren heb ik veel vragen gekregen om mijn ervaringen in een boek te schrijven. Dat heb ik tot nu toe niet gedaan omdat ik dacht dat je mijn ervaringen in Frankrijk ook online kunt lezen of de ebooks kunt downloaden.

Recent heb ik mij laten overhalen om toch te gaan schrijven aan een boek over Frankrijk en de eerste voorbereidingen zitten er op. Het concept ontwerp voor de cover is gemaakt en de tekst voor de achterkant is ook klaar.

Er is wel één voorwaarde. Ik wil dat het een boek over Frankrijk wordt dat nog nooit over Frankrijk geschreven is. Een boek dat iedereen die naar Frankrijk gaat wil lezen. En jij kunt mij daar bij helpen!

Wat komt er in mijn Boek Frankrijk Binnendoor?

Het wordt een boek waarin ik vertel hoe ik er in geslaagd ben om van Frankrijk te gaan houden terwijl ik op mijn eindexamen een 3 voor Frans had. Welke uitdagingen ben ik aangegaan? Hoe heb ik toch voldoende geleerd van de Franse taal zodat ik mij nu prima kan helpen als ik in Frankrijk ben.

Maar ook mijn ervaringen met de nukken en charmes van de Fransen en wat ik daarvan geleerd heb. Lekker eten staat in Frankrijk hoog genoteerd en bij mij ook. Dus daar zal ik zeker een hoofdstuk over schrijven. Verder zal het boek handige tips bevatten over praktische zaken en hoe je onverwachte problemen kunt oplossen en voorkomen. Er komt ook een complete rondreis in te staan inclusief mijn ervaringen met de voorbereiding voor een mooie rondreis door Frankrijk. 

Het zal dus geen standaard reisboek worden. Daar zijn er al genoeg van. Maar het wordt wel een boek waarmee je op avontuur in Frankrijk kunt gaan. Frankrijk Binnendoor wordt een boek dat je meeneemt naar het Frankrijk dat ik vanaf 1986 heb leren kennen. Sinds 2009 ben ik zelfs ruim 3 maanden per jaar wel ergens in Frankrijk te vinden. Kortom, de ervaringen die ik in al die jaren heb opgedaan komen in het boek Frankrijk Binnendoor. 

Je kunt dus veel over mijn ervaringen en reizen gaan lezen. Maar ook hoe je bepaalde problemen oplost die je tegen kunt komen als je naar Frankrijk gaat. En wat dat laatste betreft kun jij mij helpen! Want hoe gaaf is het als het boek de antwoorden gaat geven op de problemen en vragen waar jij en meer mensen mee zitten als zij op vakantie naar Frankrijk gaan?

Help mij dus om er een superboek van te maken.

Ik kan natuurlijk een boek gaan schrijven waarvan ik denk dat jij of een andere lezer het leuk vindt. Maar hoe gaaf is het als jij zelf input kunt geven voor de inhoud van het boek. Dat kan en het is zó simpel dat ik je nu de vraag gewoon ga stellen:

Welke brandende vraag over vakantie in Frankrijk heb jij waar je graag het antwoord op zou willen weten en wat wil je persé in mijn boek over Frankrijk lezen?

Vul dus hieronder in wat je graag wilt weten als je met vakantie naar Frankrijk gaat. Formuleer je vraag of probleem zo beknopt mogelijk. Vul verder je gegevens in zodat ik met je contact kan opnemen als ik nog vragen mocht hebben. Oh ja.... als jouw vraag / probleem bij de 10 origineelste komt krijg je natuurlijk een gratis exemplaar van het boek en.... kom jij ook in het boek te staan! 

Heb je interesse in het boek? En wil je van mij bericht ontvangen zodra het boek verkrijgbaar is? Geef dan hier je gegevens door. Je maakt dan ook kans op een gratis exemplaar van het boek met een persoonlijke notitie van mij.


Ruud wijst je de weg

Ruud Couwenhoven

Francofiel van top tot teen

Je gegevens worden natuurlijk vertrouwelijk behandeld. Als ik een aanvullende vraag heb dan zal ik contact met je opnemen via email. Maar je ontvangt verder geen mail, spam of wat dan ook. 


De 10 origineelste vragen en/of problemen krijgen een aparte vermelding in het boek (en als je dat leuk vindt, met je naam erbij). Als jouw vraag daarbij zit krijg je van mij een gratis exemplaar van het boek met een persoonlijke boodschap van mij.

Volg de laatste ontwikkelingen rond mijn eerste boek over Frankrijk

Eerste ontwerp boekcover

Ik zal hier regelmatig de laatste nieuwtjes plaatsen zodat je op de hoogte kunt blijven van de vorderingen rond mijn boek.

Een boek schrijven doe je niet zomaar en er komt veel bij kijken. Maar de eerste reacties zijn veelbelovend en ik weet nu al dat er veel mensen zijn die mijn boek willen aanschaffen als het uitkomt.

Op dit moment ben ik druk bezig met alle voorbereidingen en het eerste ontwerp van de cover met de titel en ondertitel is klaar.

De titel van mijn eerste boek wordt natuurlijk Frankrijk Binnendoor. Maar ik twijfel nog over de ondertitel. Die kan dus nog altijd veranderen. Nu is dat "Ga op avontuur in Frankrijk". Maar het zou net zo goed nog "Ontdek het andere Frankrijk" kunnen worden of misschien heb jij nog een topidee? Schroom dan niet om het mij door te geven.

Het boek moet een boek worden dat jij ook graag wilt lezen en hoe gaaf is het dan als jouw suggestie straks op de cover staat? Vul het formulier in en laat mij weten wat je er van vindt.

Voorlopige cover Frankrijk Binnendoor

Dit wordt de achterflap van mijn boek over Frankrijk

Ken je dat gevoel? Dat je wel eens iets anders wilt tijdens je vakantie in Frankrijk? Maar heb je niet de tijd of zin om het allemaal zelf uit te zoeken?

Hoe zou je het vinden als je vanaf de eerste kilometers in Frankrijk geniet van rustige binnenwegen, mooie dorpen, fraaie valleien of spannende bergwegen? Duizenden mensen ontdekten Frankrijk al met mooie roadtrips. Lijkt jou dat ook wat?

Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven helpt je om dit “andere Frankrijk” te ontdekken inclusief een stappenplan voor een rondreis van ruim 3 weken.

Maar ook:

  • Hoe je ontspannen reist en veel meer ziet en ontdekt
  • Hoe je simpel geld bespaart voor een gratis overnachting.
  • Een supertip op pagina XX om nog meer uit je vakantie te halen.
  • Antwoorden op veelgestelde “Frankrijkvragen”
  • Als extra bonus 5 inspirerende reisverhalen.
Tips van Ruud over Frankrijk

Ruud Couwenhoven had een 3 voor zijn eindexamen Frans. Toch reist hij al sinds 1986 door Frankrijk. Jaarlijks lezen ruim 1,5 miljoen mensen zijn reisverhalen, ebooks en luisteren naar zijn podcasts op zijn websites FrankrijkBinnendoor.nl en  FrankrijkVakantieland.nl

Zou jij mijn boek over Frankrijk kopen?

Stel je staat in een boekwinkel of je bent online op zoek naar een boek over Frankrijk en je leest de bovenstaande tekst op de achterflap. Zou je dan besluiten om het boek te kopen? Als het boek in de handel komt zal het maximaal € 19,99 gaan kosten en zou je dat er voor over hebben?

Als jij het boek wilt aanschaffen dan zou ik dat natuurlijk heel leuk vinden. Maar nog leuker is dat je het nu al kunt doorgeven, iedereen die zich nu aanmeldt voor het boek krijgt automatisch bericht als het te koop is en onder alle voorinschrijvingen worden 20 exemplaren van Frankrijk Binnendoor verloot. 

Interesse? Meld je vandaag nog aan met je emailadres en naam. Je ontvangt dan als eerste bericht zodra het boek verkrijgbaar is.

Wat vond jij van deze tip?