Al meer dan 1200 keer verkocht sinds 16-7-2019

Exclusieve aanbieding: bundel

Betaal tijdelijk slechts 10 euro extra voor het e-book en luisterboek! 

Aanbieding boek, e-book, luisterboek

Bestel de bundel met extra voordeel:

  • Luxe boek t.w.v € 22,50: het boek in een luxe uitvoering boordevol tips en de rondreis van 4100 kilometer dwars door Frankrijk.
  • Luisterboek t.w.v € 22,50: naar het boek luisteren waar je maar wilt in de trein, bus, auto, tijdens het sporten of languit op de bank
  • E-book t.w.v. € 22,50: het boek lezen op je computer, laptop, tablet of een e-reader. Je krijgt zelfs twee e-books: een PDF en een EPUB

Deze exclusieve bundel kun je nergens anders kopen

Bestel deze bundel en je krijgt FRANKRIJK BINNENDOOR, ontdek het andere Frankrijk als:

» boek (in een luxe uitvoering),
» luisterboek (voor op je smartphone of tablet)
» e-book (voor alle computers, tablets en e-readers.

Het boek is vanaf 8 oktober 2019 in de boekhandels verkrijgbaar. Tot die tijd is het exclusief te koop via Frankrijk Binnendoor. De bundel met ebook en luisterboek komt nergens anders te koop. Het boek wordt na bestelling direct verzonden. De download link voor het e-book krijg je direct. De downloadlink voor het luisterboek wordt op 8 september 2019 verzonden.

Voor 16:00 besteld is morgen in huis (in Nederland). Gratis verzending, ook naar België en Frankrijk

Reacties op het boek via Facebook, Instagram en e-mail

Fantastisch boek. Ook de verhalen waar het mis ging enz. Gezellige afwisseling van omgevings informatie en vakantie ervaringen.

Krijn Kros

Boh wat een mooi boek, mooie foto's, goede info, lekkere schrijftstijl, een zeer geslaagd project. Proficiat, je hebt een fantastisch boek geschreven!

Bert Ramakers

Vandaag het boek "Frankrijk Binnendoor" ontvangen. Wat ziet het er mooi en inspirerend uit! Zin om op een rustig moment mezelf heerlijk in te verliezen en weg te dromen over Frankrijk.... Merci!

Jolanda van Dam-Oomen

Ook het boek ontvangen, ziet er mooi uit....zelfs mijn partner wil hem lezen en dat doet hij normaal nooit :-)

Inez Ten Cate van Altenburg

Boek is binnen! Overtreft mijn verwachtingen, leuk geschreven en veel handige tips!! Merci becoup! Ook ik had een onvoldoende op mijn rapporten voor Frans,merde :-)

Anthony Lennarts

vandaag heb ik jouw boek ontvangen, wat een prachtig boek met zoveel mooie foto's, hieraan ga ik veel lees en kijkgenot beleven. Hartelijke bedankt hiervoor. Groetjes van Jacqueline :-)

Jacqueline Wassercordt

Beste Ruud, gisteren heb ik het boek ontvangen. Dank het ziet er Super uit!

Koert Broos

Prachtig boek, eerste indruk is uitstekend! Een aanrader! Ga met plezier verder lezen...

Jan de Muijnck

Bij deze wil ik laten weten dat ik het boek vandaag ontvangen heb. Mijn dank is groot. Het ziet er fantastisch uit en verheug me er nu al op om het te lezen

Jacqueline Eijsink

Het boek heb ik intussen binnen en het ziet er heel mooi uit, van harte gefeliciteerd hiermee. Ik ben er heel blij mee. Ik zou het trouwens iedereen aanraden om lid  te worden, zoveel mooie informatie over Frankrijk is erg leuk om te ontvangen :-)

Hilly Cordes

En ja hoor, een dikke plof op de mat; het boek is bezorgd. Complimenten Ruud, ziet er prachtig verzorgd uit met mooie onderwerpen. Ga er van genieten.

Gerrit Jansma

Boek is binnen. Mooi man! Echt een wereldprestatie!! Moet een bestseller worden! Dank! Met vriendelijke groet

Ron Hennes

Een heel mooi boek, mooie foto's, we zouden volgend jaar eens de binnenwegen durven nemen in plaats van altijd de autostrade, we gaan dat eens moeten uitzoeken.

Ginette Laforce

Het boek is deze voormiddag geleverd, ben er direct in beginnen te lezen en heb nu al zin om naar Frankrijk te vertrekken.

Sarah Verheyden

Prachtig boek vandaag ontvangen! (In Belgie).

Gaëtane Volckaert

Ik heb het boek vorige week ontvangen. Echt heel leuk! Wij zijn trouwe Frankrijkgangers, maar ik zag veel nieuwe dingen in het boek. Leuk als voorbereiding voor de volgende vakantie.

Sonja Broos

Heb het boek, zoooo mooi! Echt een aanrader!

Gertie Hermkens

Reacties op Facebook

© 2019 Frankrijk Binnendoor - algemene voorwaarden - privacy & cookies