Al duizenden boeken verkocht

Exclusieve aanbieding: bundel

Tijdelijk geen € 67,50 maar slechts € 32,50. Bespaar nu 35 euro!

Aanbieding boek, e-book, luisterboek

Bestel de bundel met extra voordeel:

  • Luxe boek t.w.v € 22,50: het boek in een luxe uitvoering boordevol tips en de rondreis van 4100 kilometer dwars door Frankrijk.
  • Luisterboek t.w.v € 22,50: naar het boek luisteren waar je maar wilt in de trein, bus, auto, tijdens het sporten of languit op de bank
  • E-book t.w.v. € 22,50: het boek lezen op je computer, laptop, tablet of een e-reader. Je krijgt zelfs twee e-books: een PDF en een EPUB

Deze exclusieve bundel is nergens anders te koop bespaar nu € 35

Bestel de bundel en krijg FRANKRIJK BINNENDOOR, ontdek het andere Frankrijk als:

  • boek (in een luxe uitvoering). Binnen een paar dagen het boek in huis;
  • luisterboek (voor op je smartphone of tablet). Na betaling direct downloaden;
  • e-book (voor alle computers, tablets en e-readers. Na betaling direct downloaden;

Het boek is vanaf 8 oktober 2019 ook in de boekhandel verkrijgbaar. De bundel met ebook en luisterboek is nergens anders te koop. Het boek wordt na bestelling direct verzonden met Postnl. De downloadlink voor het e-book en het luisterboek krijg je na bevestiging van de betaling. 

 Voor 15:00 uur  besteld = dezelfde dag verzonden (in het weekend  de volgende werkdag). Gratis verzending in Nederland. Buitenland 50% bijdrage in de verzendkosten.

Reacties van lezers:

Ik heb het boek thuis en in één keer uitgelezen. Echt een meesterwerk en super handig!

Stef Casteels

Ik ben al volop aan het genieten van je boek, het is zo plezant geschreven dat ik hem elke avond weer vastneem. Het is elke avond een heerlijk vakantiegevoel. Proficiat en bedankt voor dit mooie werk.

Ingrid Gillis

Fantastisch boek. Ook de verhalen waar het mis ging enz. Gezellige afwisseling van omgevings informatie en vakantie ervaringen.

Krijn Kros

Boh wat een mooi boek, mooie foto's, goede info, lekkere schrijftstijl, een zeer geslaagd project. Proficiat, je hebt een fantastisch boek geschreven!

Bert Ramakers

Vandaag het boek "Frankrijk Binnendoor" ontvangen. Wat ziet het er mooi en inspirerend uit! Zin om op een rustig moment mezelf heerlijk in te verliezen en weg te dromen over Frankrijk.... Merci!

Jolanda van Dam-Oomen

Ook het boek ontvangen, ziet er mooi uit....zelfs mijn partner wil hem lezen en dat doet hij normaal nooit :-)

Inez Ten Cate van Altenburg

Boek is binnen! Overtreft mijn verwachtingen, leuk geschreven en veel handige tips!! Merci becoup! Ook ik had een onvoldoende op mijn rapporten voor Frans,merde :-)

Anthony Lennarts

vandaag heb ik jouw boek ontvangen, wat een prachtig boek met zoveel mooie foto's, hieraan ga ik veel lees en kijkgenot beleven. Hartelijke bedankt hiervoor. Groetjes van Jacqueline :-)

Jacqueline Wassercordt

Beste Ruud, gisteren heb ik het boek ontvangen. Dank het ziet er Super uit!

Koert Broos

Prachtig boek, eerste indruk is uitstekend! Een aanrader! Ga met plezier verder lezen...

Jan de Muijnck

Bij deze wil ik laten weten dat ik het boek vandaag ontvangen heb. Mijn dank is groot. Het ziet er fantastisch uit en verheug me er nu al op om het te lezen

Jacqueline Eijsink

Het boek heb ik intussen binnen en het ziet er heel mooi uit, van harte gefeliciteerd hiermee. Ik ben er heel blij mee. Ik zou het trouwens iedereen aanraden om lid  te worden, zoveel mooie informatie over Frankrijk is erg leuk om te ontvangen :-)

Hilly Cordes

En ja hoor, een dikke plof op de mat; het boek is bezorgd. Complimenten Ruud, ziet er prachtig verzorgd uit met mooie onderwerpen. Ga er van genieten.

Gerrit Jansma

Boek is binnen. Mooi man! Echt een wereldprestatie!! Moet een bestseller worden! Dank! Met vriendelijke groet

Ron Hennes

Een heel mooi boek, mooie foto's, we zouden volgend jaar eens de binnenwegen durven nemen in plaats van altijd de autostrade, we gaan dat eens moeten uitzoeken.

Ginette Laforce

Het boek is deze voormiddag geleverd, ben er direct in beginnen te lezen en heb nu al zin om naar Frankrijk te vertrekken.

Sarah Verheyden

Prachtig boek vandaag ontvangen! (In Belgie).

Gaëtane Volckaert

Ik heb het boek vorige week ontvangen. Echt heel leuk! Wij zijn trouwe Frankrijkgangers, maar ik zag veel nieuwe dingen in het boek. Leuk als voorbereiding voor de volgende vakantie.

Sonja Broos

Heb het boek, zoooo mooi! Echt een aanrader!

Gertie Hermkens

© 2019 Frankrijk Binnendoor - algemene voorwaarden - privacy & cookies