Tijdelijke aanbieding: 
bundel boek + ebook + luisterboek

Bespaar 35 euro! Tijdelijk geen € 67,50 maar slechts € 32,50

Bundel Ontdek het Andere Frankrijk

Bestel de bundel met extra voordeel:

  • Luxe boek t.w.v € 22,50: het boek in een luxe uitvoering boordevol tips en de rondreis van 4100 kilometer dwars door Frankrijk.
  • Luisterboek t.w.v € 22,50: naar het boek luisteren waar je maar wilt in de trein, bus, auto, tijdens het sporten of languit op de bank. 
  • Ebook t.w.v. € 22,50: het boek lezen op je computer, laptop, tablet of een e-reader. Je krijgt zelfs twee e-books: een PDF en een EPUB
  • De downloadlink voor het e-book en luisterboek ontvang je direct na bevestiging van de betaling. Je kunt dus meteen beginnen met genieten. 

Deze exclusieve bundel is nergens anders te koop. Nu voor maar € 10 extra!

Bestel de bundel en krijg FRANKRIJK BINNENDOOR, ontdek het andere Frankrijk als:

  • boek (in een luxe uitvoering). Binnen een paar dagen het boek in huis;
  • luisterboek (voor op je smartphone of tablet). Na betaling direct downloaden;
  • ebook (voor alle computers, tablets en e-readers. Na betaling direct downloaden;

Het boek is ook in de boekhandel verkrijgbaar. De bundel met ebook en luisterboek is exclusief alleen via Frankrijk Binnendoor koop. Het boek wordt na bestelling direct verzonden met Postnl.  

 Voor 15:00 uur  besteld = dezelfde dag verzonden (in het weekend  de volgende werkdag). Gratis verzending in Nederland. Buitenland 50% bijdrage in de verzendkosten.

*) het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk verscheen in de eerste druk op 2 september 2019. Een paar dagen later stond het al op 1 in de Bol.com top 10 Reisgidsen Europa en op nummer 1 in de top 10 reisgidsen Frankrijk. Inmiddels is het boek het best verkochte reisboek over Frankrijk en zijn er al meer dan 15.000 boeken verkocht. Nog nooit eerder werden er van een reisboek over Frankrijk zoveel boeken in de Benelux verkocht.  Frankrijk Binnendoor stond in 2020 en 2021  zelfs in de top 5 best verkochte reisboeken in Nederland  en Vlaanderen, volgens de officiële GFK verkoopcijfers van de boekhandel.

Ik vind het een waanzinnig mooie publicatie geworden. Wat een lekkermakend boek heb je er van gemaakt. Met afstand het leukste boek over Frankrijk dat ik ooit heb gezien.

Aartjan van Erkel

Aartjan van Erkel

bestseller auteur / copywriter

Heerlijk, om met dit prachtige boek in de tuin te zitten, glaasje wijn en hapjes erbij, zonnetje, wat wil een mens nog meer. Je komt helemaal in vakantiestemming. Wat de auteur erg goed gedaan heeft is het mixen van persoonlijke verhalen en anekdotes met leuke wetenswaardigheden. Zo is het een unieke reisgids annex logboek geworden, met een klein vleugje ‘Lonely Planet’. En het zit boordevol tips voor restaurants, uitjes enz. Enig in zijn soort. Warm aanbevolen dus.

Gian Kerstgens, auteur De moedige manager

Gian Kerstges

Wat lezers van het boek vinden:

Overtreft al mijn verwachtingen 

Overtreft al mijn verwachtingen. Het plofte via Bol.com op de deurmat en weer verrast. Kwam het tegen bij Bol en heb het gelijk besteld en het weekend door zitten spitten. Geweldige aanvulling op de binnendoorweg die we rijden naar Pernes les Fontaines. Bedankt.

Peter Ruijgrok

Frankrijk op z'n best

Via Facebook ontdekte mijn vrouw dit bijzondere boek over Frankrijk. Gelijk besteld want het sprak ons meteen aan. Na ontvangst ben ik het direct gaan lezen. Waar wij erg nieuwsgierig naar waren was het deel over de Franse kust en daar begon de reistrip nu juist mee. We zijn zelf al twee keer met de auto en camper zowel naar Normandië als Bretagne geweest en dit gebied heeft een bijzondere indruk op ons gemaakt. Ook Parijs hebben wij via een busreis meerder keren bezocht. In het boek worden behalve de reis er naar toe ook de kleinere plaatsen met hun bijzonderheden op een leuke manier onder de aandacht gebracht. Leuke tips over wijngaarden en proeverijen maar ook fietsroutes en wandeltochten staan er in, dus voor elk wat wils. Na de aanschaf kregen wij via de mail van de schrijver nog verdere tips extra over Frankrijk dus wat ons betreft is dit boek zeker een aanrader als je van Frankrijk als vakantieland houd..

André van der Wolde

Ina van Dijk

Stef en Heleen op Bol.com

Tips binnendoor Frankrijk, TOP! 

Wij reizen al sinds de jaren 70 kriskras door Frankrijk. Bijna overal al geweest, van de Alpen tot de Pyreneeën, van de Middellandse Zee tot de Atlantische Oceaan, etc. En we hebben in de loop der jaren al heel wat reis en kampeerboeken gekocht over la douce France, toch nog één erbij gekocht, de titel sprak ons aan: Frankrijk Binnendoor, beiden doen we graag. Het boek voldoet volledig aan onze verwachtingen! Mooi uitgevoerd, kloek formaat, stevig in je handen, bladert gemakkelijk vanwege het stevige papier, en oogt mooi door de matte uitvoering (gelukkig geen glanspapier) waardoor de foto's mooi tot hun recht komen. Heerlijk kriskras aan de hand van de overzichtelijke inhoudsopgave door het boek gegaan. Genoten van de losse en prettige schrijfstijl, met allerlei leuke anekdotes over o.a. verkeerd rijden in het pré navigatie tijdperk, heel herkenbaar. De handige inhoudsopgave nodigt uit om het boek open te slaan waar je benieuwd naar bent, net zoals wij reizen: niet in de geschreven volgorde, maar begonnen met: 6. lekker eten; 5. wijn proeven en kopen; 7. markten en brocantes; 4. fietsen; 3. wandelen; 1. wie, hoe en wat en ten slotte het dankwoord. Veel handige tips en goed en juist omschreven herkenden we voor de plaatsen waar we zelf ook al eens waren geweest! De rest van het boek, de hoofdstukken 8, 9, 10 en 11 lezen we later, als wij in Frankrijk zijn, over de reisverslagen van dag tot dag, die wij vast in andere volgorde en hap snap zullen doen. Kortom echt een aanrader voor de liefhebbers die houden van Frankrijk én van lekker op je gemak binnendoor kachelen.

André van der Wolde

Ina van Dijk

Ruud Fokkens 

Beste Ruud, je boek is geweldig. Ik heb het (weer) besteld, nu als kerstcadeau voor een andere Frankrijkliefhebber die het boek nog niet had (zijn die er nog?) Het leest als een trein, leuke tips en mooie lay-out met prachtige foto's. Zeker in deze tijd waarin er zoveel heimwee naar "La douce France" is, een heerlijk boek om mee weg te dromen!

André van der Wolde

Ina van Dijk

Erica Bontekoe 

Met afstand het leukste boek wat ik in jaren gelezen heb. Geeft ondanks de huidige tijdsgeest toch vakantiegevoel. Well done, Ruud!

André van der Wolde

Ina van Dijk

Ton Sleijpen 

Ik heb ondertussen het prachtige boek gehaald in de Standaard Boekhandel. Prachtig werk!

André van der Wolde

Ina van Dijk

Corinne de Schepper 

Wat een prachtig boek over Frankrijk! Rijk geillustreerd en bomvol geweldige tips en ideeën.

André van der Wolde

Ina van Dijk

Femke Hogema

Leuk boek geschikt voor velen en een stuk beter dan de gebruikelijke cliches.

André van der Wolde

Ina van Dijk

Frank Drijkoningen (Facebook)

Wat een geweldig leuk boek heeft Ruud Couwenhoven geschreven met Frankrijk Binnendoor. Je leest een boek, maar het voelt alsof hij gewoon met je in gesprek is. Ik hou van deze manier van schrijven, niet strak en zakelijk, maar lekker losjes met veel informatie en tips. De route die hij beschrijft is zeer compleet en overzichtelijk en niet alleen voor de auto, hij vertelt ook smakelijk over de fietstochten en wandelingen die hij en zijn vrouw Marian onderweg gemaakt hebben door dorpjes en over markten. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten, er worden diverse leuke restaurantjes beschreven. Een reisgids en fijn leesboek in één! 

André van der Wolde

Ina van Dijk

Haakaa (Bol.com *****)

Bonjour Ruud, ik ben erg onder de indruk van uw boek Super gaaf! Ik kom uit Marseille en woon sinds 1975 in Nederland, ben nu sinds vorige week met pensioen, en ik ga zeker deze gids volgen bij onze volgende rit naar Frankrijk. Dankzij u ga ik mij geboorteland nog beter kennen! 

André van der Wolde

Ina van Dijk

Henry Calvetti

Er is veel herkenning van streken waar we geweest zijn maar die door de auteur op een fijne manier worden beschreven. Aan de hand van het boek zijn we al een rondreis aan het voorbereiden, vooral Normandië en Bretagne. Met het boek en een goed glas wijn bij de hand krijg je zeker het "Frankrijk gevoel" Geen spijt dat ik het heb gekocht.

André van der Wolde

Ina van Dijk

Ger Jansen

Beste Ruud,  zojuist je boek ontvangen en wordt er in deze bijzonder moeilijke tijden echt vrolijk van. Echt hartstikke leuk en ga er eens rustig voor zitten. Uiteraard onder het genot van een rood wijntje, een kaasje en een zonnetje. Ook al is het in Nederland, de Franse sfeer krijg ik vast van je boek. Top!

André van der Wolde

Geweldig mooi, informatief,  fijn geschreven, mooi ingebonden, rijk geïllustreerd, praktisch, compleet. Prachtige fotos bij de verhalen, verrassende tips,  smakelijk geschreven en routes waardoor je helemaal in Frankrijk bent. 

Ina van Dijk

Ik heb dit prachtige boek al gelezen. Wij gaan de 24 daagse reis met de camper doen! Er zijn voldoende prachtige campings en camperplaatsen op de route. Wij verheugen ons nu al!

Fred Aerts

Gisteren op de mat, ?? geweldig boek. Zoveel info en talloze podcasts te downloaden. Petje af voor deze schrijver. Al veel dwars door Frankrijk gefietst, maar kunnen onze borst nog nat maken met dit alles. Toppie ? Wij gaan jouw boek Frankrijk binnendoor volgen. Ben benieuwd, het boek en jouw podcats zijn in ieder geval formidable!

Kees Suijkerbuijck

Het boek "Frankrijk binnendoor" is een heel goed boek met zeer nuttige tips. Het is gemakkelijk leesbaar. Er komen veel belangrijke dingen aan bod, zoals markten/eten/slapen/rijroutes voor auto/camper/fiets. Als camperaars kunnen we dit boek heel goed gebruiken. Er staan leuke en interessante interviews in. Het geheel voorzien van mooie foto's.

Wilma Sijbenga

Guy Vrambout

Gekocht bij Standaard boekhandel, zeer interessant!

Sabine Poelman

Heb ik gekocht en is een zeer goed boek!

Carinne Dhuvettere

Ik kocht heb bij de lancering. Het boek is een pareltje! ?

Sien Gobbert

Ik heb het boek thuis en in één keer uitgelezen. Echt een meesterwerk en super handig!

Stef Casteels

Ik ben al volop aan het genieten van je boek, het is zo plezant geschreven dat ik hem elke avond weer vastneem. Het is elke avond een heerlijk vakantiegevoel. Proficiat en bedankt voor dit mooie werk.

Ingrid Gillis

Fantastisch boek. Ook de verhalen waar het mis ging enz. Gezellige afwisseling van omgevings informatie en vakantie ervaringen.

Krijn Kros

Boh wat een mooi boek, mooie foto's, goede info, lekkere schrijftstijl, een zeer geslaagd project. Proficiat, je hebt een fantastisch boek geschreven!

Bert Ramakers

Vandaag het boek "Frankrijk Binnendoor" ontvangen. Wat ziet het er mooi en inspirerend uit! Zin om op een rustig moment mezelf heerlijk in te verliezen en weg te dromen over Frankrijk.... Merci!

Jolanda van Dam-Oomen

Ook het boek ontvangen, ziet er mooi uit....zelfs mijn partner wil hem lezen en dat doet hij normaal nooit :-)

Inez Ten Cate van Altenburg

Boek is binnen! Overtreft mijn verwachtingen, leuk geschreven en veel handige tips!! Merci becoup! Ook ik had een onvoldoende op mijn rapporten voor Frans,merde :-)

Anthony Lennarts

vandaag heb ik jouw boek ontvangen, wat een prachtig boek met zoveel mooie foto's, hieraan ga ik veel lees en kijkgenot beleven. Hartelijke bedankt hiervoor. Groetjes van Jacqueline :-)

Jacqueline Wassercordt

Beste Ruud, gisteren heb ik het boek ontvangen. Dank het ziet er Super uit!

Koert Broos

Prachtig boek, eerste indruk is uitstekend! Een aanrader! Ga met plezier verder lezen...

Jan de Muijnck

Bij deze wil ik laten weten dat ik het boek vandaag ontvangen heb. Mijn dank is groot. Het ziet er fantastisch uit en verheug me er nu al op om het te lezen

Jacqueline Eijsink

Het boek heb ik intussen binnen en het ziet er heel mooi uit, van harte gefeliciteerd hiermee. Ik ben er heel blij mee. Ik zou het trouwens iedereen aanraden om lid  te worden, zoveel mooie informatie over Frankrijk is erg leuk om te ontvangen :-)

Hilly Cordes

En ja hoor, een dikke plof op de mat; het boek is bezorgd. Complimenten Ruud, ziet er prachtig verzorgd uit met mooie onderwerpen. Ga er van genieten.

Gerrit Jansma

Boek is binnen. Mooi man! Echt een wereldprestatie!! Moet een bestseller worden! Dank! Met vriendelijke groet

Ron Hennes

Een heel mooi boek, mooie foto's, we zouden volgend jaar eens de binnenwegen durven nemen in plaats van altijd de autostrade, we gaan dat eens moeten uitzoeken.

Ginette Laforce

Het boek is deze voormiddag geleverd, ben er direct in beginnen te lezen en heb nu al zin om naar Frankrijk te vertrekken.

Sarah Verheyden

Prachtig boek vandaag ontvangen! (In Belgie).

Gaëtane Volckaert

Ik heb het boek vorige week ontvangen. Echt heel leuk! Wij zijn trouwe Frankrijkgangers, maar ik zag veel nieuwe dingen in het boek. Leuk als voorbereiding voor de volgende vakantie.

Sonja Broos

Heb het boek, zoooo mooi! Echt een aanrader!

Gertie Hermkens

© Frankrijk Binnendoor - algemene voorwaarden - privacy & cookies

>