Wat leuk dat je mijn boek hebt gekocht. Door het te registreren krijg je een e-book en extra tips

Registreer nu je boek
Frankrijk Binnendoor

Na registratie ontvang je extra tips, een gratis e-book en krijg je als extra toegang tot 4 bijzondere videopodcasts over Frankrijk Binnendoor.

Ja, ik wil het boek registreren
dit veld niet invullen s.v.p.

Check je mailbox

Als je hierboven je gegevens hebt ingevuld, check dan je mailbox.


Je ontvangt een bevestiging van je registratie. In deze bevestiging staat ook de downloadlink voor een gratis e-book met tips voor een trip naar de Poitou-Charentes, Dordogne en Lot.


Het ebook hoort bij een bijzondere roadtrip die eindigt bij de topchef Francis Chanteloup uit mijn boek. Maar er is meer. Maar dat lees je in de speciale bevestiging die je van mij ontvangt.


Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit gedeeld met derden. Ik gebruik ze alleen om je af en toe een email te sturen met tips om nog meer uit je boek te halen.

Ruud Couwenhoven

Geen bevestiging ontvangen?


Als je geen email met de bevestiging van je registratie hebt ontvangen dan kan het zijn dat deze in je spambox is terecht gekomen. Controleer in dat geval je spambox. Meestal komt dit voor bij Hotmail., Outlook en Gmail. Zorg er dan ook voor dat het emailadres van Frankrijk Binnendoor in je contacten staat, dan gaat het een volgende keer in één keer goed.