Wat leuk dat je mijn boek hebt gekocht. Door het te registreren krijg je toegang tot de speciale website

Registreer nu je boek
Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Na registratie ontvang je de link naar de speciale website van het boek met extra tips, kaartjes, links, foto's en video's plus informatie over de bestemmingen en foto's in het boek. 

Ja, ik wil het boek registreren
dit veld niet invullen s.v.p.

Check je mailbox

Als je hierboven je gegevens hebt ingevuld, check dan je mailbox.


Je ontvangt een bevestiging van je registratie. In deze bevestiging staat de exclusieve link naar de speciale website van het boek. Op deze speciale website vind je links en meer informatie over de foto's en hoofdstukken in het boek plus alle speciale internetpagina's van de rondreis van 4100 kilometer. Een unieke aanvulling op een bijzonder boek.


Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en nooit gedeeld met derden. Ik gebruik ze alleen om je af en toe een een tip te sturen om nog meer uit je boek te halen en als je dat niet meer wilt kun je je natuurlijk met 1 klik voor deze tips afmelden.   Veel plezier met Frankrijk Binnendoor!

Ruud Couwenhoven

PS. check de video voor een indruk

Geen bevestiging ontvangen?


Als je geen email met de bevestiging van je registratie hebt ontvangen dan kan het zijn dat deze in je spambox is terecht gekomen. Controleer in dat geval je spambox. Meestal komt dit voor bij Hotmail., Outlook en Gmail. Zorg er dan ook voor dat het emailadres van Frankrijk Binnendoor in je contacten staat, dan gaat het een volgende keer in één keer goed.

>