ebook Frankrijk Binnendoor

Het ebook van de bestseller Frankrijk Binnendoor, het meest verkochte reisboek over Frankrijk

ebook 4e druk Frankrijk Binnendoor

Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere  Frankrijk

Bijzonder boek over Frankrijk dat uitlegt hoe je door te reizen over de Franse binnenwegen veel meer ziet, ontdekt en geniet. Met originele tips die je eigenlijk het liefst voor jezelf houdt, maar té leuk zijn om niet te delen. Wat dit boek over Frankrijk uniek maakt, is de compleet beschreven roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk. Daarnaast deelt de auteur niet alleen zijn ervaringen, maar geeft hij ook het woord aan vier gerenommeerde Frankrijkdeskundigen.  Frans bureau voor Toerisme - Atout France (oktober 2019)

 download het ebook en haal Frankrijk in huis!

Bekijk de preview van het boek voor een eerste indruk

Aartjan van Erkel

"

Ik vind het een waanzinnig mooie publicatie geworden. Wat een lekkermakend boek heb je er van gemaakt. Met afstand het leukste boek over Frankrijk dat ik ooit heb gezien.


Aartjan van Erkel

256 pagina's bomvol tips

1&2

Hoofdstuk 1 & 2: Waarom Frankrijk binnendoor zo leuk is

Maak kennis met de auteur en lees waarom Frankrijk Binnendoor zijn levensstijl is geworden maar ook waarom Frankrijk Binnendoor zo leuk is.  Je krijgt ook tips voor een "gratis overnachting"  en met Help! ik spreek geen Frans ontdek je dat er een manier is om zelf Frans te leren. En dat Fransen aardiger zijn dan je denkt ontdek je ook in deze hoofdstukken.

3&4

Hoofdstuk 3 & 4: ontdek het andere frankrijk

De beste manier om  het andere Frankrijk te ontdekken is wandelen en fietsen. Maar waar moet je op letten als je in Frankrijk gaat wandelen of fietsen. Je krijgt talloze insidertips over mooie fiets- en wandelgebieden in Frankrijk. Omdat je te voet of op de fiets ook regelmatig oog in oog komt te staan met de cultuur en historie van Frankrijk worden deze hoofdstukken afgesloten met een exclusief interview met Andy Arnts, hoofdredacteur van Frankrijk magazine En Route want hij weet alles over de cultuur en historie van Frankrijk. Hij geeft ook heel handige tips.

5

Hoofdstuk 5: wijn proeven en kopen

Frankrijk en wijn horen natuurlijk bij elkaar. Je leest bijvoorbeeld de ervaringen van de auteur en over wijnproeverijen om nooit meer te vergeten. Expert Stan Beurskens, de beste wijnmaker van Nederland, geeft in een exclusief interview zijn tips over wijn proeven en kopen en hoe je het best een afspraak bij een wijnboer kunt maken.

6

Hoofdstuk 6: lekker eten in Frankrijk

Dit is echt een lekker hoofdstuk want hierin lees je alles over lekker eten in Frankrijk. Ook ontdek je handige tips waar je op moet letten als je in Frankrijk uit eten gaat en een chefkok geeft in een exclusief interview zijn tips en geheimpjes over lekker eten en drinken in Frankrijk. Een hoofdstuk voor lekkerbekken.

7

Hoofdstuk 7: Markten en brocantes

Lees alles over markten in Frankrijk en van geitenkaasjes tot matrassen. Dit is het hoofstuk waarin de gezellige Franse markten worden belicht inclusief de top 24 met de leukste markten van Frankrijk. Ook over Brocantes komt je meer te weten.

8

Hoofdstuk 8: Overnachten in Frankrijk

Overnachten in Frankrijk kan op talloze manieren. In dit hotel komt alles aan bod. Van hotel tot camping en van vakantiehuis tot chambre d'hôte kom je genoeg te weten waar je op moet letten tijdens je vakantie in Frankrijk.Nieuw in de vierder druk is de extra informatie om met een camper door Frankrijk te reizen. Dit hoofdstuk wordt afgesloten met een expertinterview met Carien Bardoel van de Nederlandse Kampeerautoclub. Zij deelt haar ervaringen om met een camper door Frankrijk te reozen en geeft suggesties voor mooie campertrips voor beginnende en ervaren camperaars.

9

Hoofdstuk 9: Je rondreis of roadtrip voorbereiden

In dit hoofdstuk lees je hoe je vakantie in Frankrijk nog leuker wordt. Dit is het hoofdstuk waarin wordt uitgelegd hoe je een rondreis of roadtrip Frankrijk Binnendoor het best kunt voorbereiden en uitstippelen. Met dit hoofdstuk leer je ook hoe je de voorpret voor een vakantie in Frankrijk kunt vergroten en om nog meer te genieten.

10

Hoofdstuk 7: 4100 kilometer dwars door frankrijk

Dit is een hoofdstuk dat dag voor dag een bijzondere rondreis dwars door Frankrijk beschrijft. Via Lille gaat de reis langs de Franse kust van Normandië naar het zuiden van Bretagne en verder via de Atlantische kust naar de Charente-Maritime, daarna naar de Gers en dwars door Frankrijk langs de rivier de Tarn via Albi naar de Cevennen om vervolgens via de Auvergne, Bourgogne en Franse Ardennen terug te keren naar huis. Alles dag voor dag beschreven en bomvol tips voor dagtrips, wandelingen, fietstochten, leuke restaurants en nog veel meer.

11

Hoofdstuk 11: Tot slot

Tot dit hoofdstuk gaat het ebook over Frankrijk Binnendoor en de rustige Franse binnenwegen. Maar je komt natuurlijk ook wel eens in de verleiding om toch via een snelweg of autoroute te gaan. Daarover gaat dit laatste hoofdstuk. Je leest er ook praktische tips over tanken in Frankrijk inclusief een tip voor oplaadpunten en de Franse Crit'Air milieusticker. Het wordt afgesloten met een aantal afwijkende verkeersregels die handig zijn om te weten en een tip over laadpalen.

Gian Kerstgens, auteur De moedige manager

"

Heerlijk, om met dit prachtige boek in de tuin te zitten, glaasje wijn en hapjes erbij, zonnetje, wat wil een mens nog meer. Je komt helemaal in vakantiestemming. Wat de auteur erg goed gedaan heeft is het mixen van persoonlijke verhalen en anekdotes met leuke wetenswaardigheden. Zo is het een unieke reisgids annex logboek geworden, met een klein vleugje ‘Lonely Planet’. En het zit boordevol tips voor restaurants, uitjes enz. Enig in zijn soort. Warm aanbevolen dus.


Gian Kerstges

"

Wat een prachtig boek over Frankrijk! Rijk geillustreerd en bomvol geweldige tips en ideeën

Femke Hogema

Het best verkochte reisboek over Frankrijk nu ook te downloaden als ebook!

Bestel nu dit unieke ebook


Nu downloaden voor € 22,50 


Je kunt het download in twee versies downloaden: als PDF- of ePub bestand.


Na betaling kun je meteen het ebook Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk downloaden en beginnen met lezen en genieten.  Profiteer van deze tijdelijke aanbieding en vul hieronder je gegevens in. Je kunt veilig online betalen en je ontvangt meteen de downloadlink.

ebook 4e druk Frankrijk Binnendoor

Laat hier je reactie achter over het boek of het ebook

>