Frankrijk Binnendoor Voordeelpakket – actie FranceComfort

Premium lidmaatschap 12 maanden
Ik heb voor de lezers van Frankrijk Binnendoor en FrankrijkVakantieland exclusieve afspraken gemaakt met FranceComfort, exploitant van kleinschalige en luxe vakantieparken in Frankrijk. Hierdoor kun je vanaf 15-11-2018 extra voordeel krijgen en heb ik deze kortingen bedongen:

 • geen boekings- en administratiekosten t.w.v € 19,50
 • voor 2 personen gratis bedlinnen t.w.v. € 18,00

Daarnaast krijg je bij een boeking éénmalig een gratis levenslang abonnement op Frankrijk Binnendoor Premium. Dit heeft een totale waarde van meer dan € 115 (alleen voor niet leden van Frankrijk Binnendoor). Bestaande leden kunnen de kortingscode gebruiken om in aanmerking te komen voor gratis bedlinnen en geen boekingskosten.

Er zijn natuurlijk wat voorwaarden aan verbonden. Maar ik heb deze zo simpel mogelijk houden.

Lezersaanbiedingen Frankrijk

Dit zijn de voorwaarden

 1. De boeking moet gemaakt worden via een link op deze speciale aanbiedingspagina
 2. Voor de korting bij FranceComfort moet de code op de aanbiedingspagina tijdens het boekingsproces bij FranceComfort worden ingevuld in het veld opmerkingen.
 3. De lezer of het lid van Frankrijk Binnendoor die de boeking van de lezersaanbieding maakt wordt de gebruiker genoemd.
 4. Bestaande kortingsacties van FranceComfort blijven normaal geldig. De extra korting ontvang je dus bovenop eventueel al lopende acties van FranceComfort.
 5. De bij FranceComfort geregistreerde boeking moet direct en zonder tussentijds andere websites te bezoeken en online worden uitgevoerd. Als je via een andere website dan Frankrijk Binnendoor naar de website van FranceComfort gaat en boekt, kan de extra bonus niet worden uitgekeerd.
 6. Het Levenslang Lidmaatschap van Frankrijk Binnendoor ontvang je als er een schriftelijk bewijs kan worden overlegd van de boeking bij FranceComfort. Dit is de bevestiging van FranceComfort die je na boeking per email ontvangt.
 7. De korting voor boekingskosten en gratis bedlinnen voor 2 personen kan alleen worden toegekend als je cookies van Frankrijk Binnendoor geaccepteerd hebt. Met een cookie wordt je bezoek aan Frankrijk Binnendoor vastgelegd en kan er een match worden gemaakt met de boeking bij FranceComfort.
 8. De bevestiging van de boeking van FranceComfort stuur je na ontvangst direct door naar het emailadres dat onderin deze voorwaarden staat.
 9. Het gratis levenslange abonnement op Frankrijk Binnendoor wordt aangeboden door FrankrijkBinnendoor.nl, een onderdeel van eRCeeMedia B.V. gevestigd in Stein (Nederland).
 10. Het gratis levenslange abonnement op Frankrijk Binnendoor wordt alleen verstrekt als je nog geen Premiumlid bent van Frankrijk Binnendoor.
 11. Na online boeking moet de bevestiging van FranceComfort binnen 48 uur worden doorgestuurd naar het onderstaande emailadres. Daarna ontvangt de gebruiker na goedkeuring van de boeking de inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord).
 12. Als de boekingsbevestiging niet binnen 48 uur is ontvangen kan de gebruiker geen aanspraak meer maken op het gratis lidmaatschap
 13. Frankrijk Binnendoor heeft geen invloed op de beslissing van FranceComfort om de boeking goed- of af te keuren en aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die door de afkeuring door FranceComfort is geleden.
 14. De extra korting is alleen van toepassing op een online boeking voor lezers en leden van Frankrijk Binnendoor.
 15. Frankrijk Binnendoor behoudt het recht om zonder voorafgaande aankondiging een aanbieding te verwijderen of aan te passen.
 16. Frankrijk Binnendoor is niet aansprakelijk voor fouten in prijzen en voorwaarden van de aanbiedingen op de website van FranceComfort.

Bevestging voordeelactie