Korting FranceComfort Vakantieparken tot 50% + extra Frankrijk Binnendoor voordeel!

Domaines les Forges

Het luxe FranceComfort vakantiepark Domain Les Forges Bois Senlis - beoordeling 8,5

Tot 50% korting, geen boekingskosten én gratis bedlinnen

Ik heb voor de fans van Frankrijk Binnendoor Online voor 2019 opnieuw een unieke afspraak gemaakt met FranceComfort, exploitant van kleinschalige vakantieparken in Frankrijk met luxe vakantiehuizen waar het je aan niets ontbreekt.

Als je een vakantiehuis boekt bij FranceComfort dan krijg je extra voordeel bovenop de bestaande kortingen van FranceComfort. Je betaalt namelijk geen boekingskosten terwijl voor het bedlinnen voor 2 personen gratis is. Dat is dus nog eens een extra voordeel van € 37,50 die exclusief voor lezers en leden van Frankrijk Binnendoor is.

Deze Lezersaanbieding is geldig voor alle FranceComfort Vakantieparken

Vroegboekkorting en Stapelkorting FranceComfort 2019

Met deze actie èn de bestaande kortingen van FranceComfort heb je altijd de beste aanbieding:

  • Stapelkorting met gratis nachten =  maximaal 30% voordeel!
  • Nu tot 50% korting in april en mei op geselecteerde vakantieparken.
  • Geen boekingskosten van € 19,50 *)
  • Gratis bedlinnen voor 2 personen ter waarde van € 18,00  *)

*) De voordelen krijg je alleen als je boekt met onderstaande exclusieve kortingscode van Frankrijk Binnendoor. Deze code vul je in bij het veld opmerkingen in het boekingsproces bij FranceComfort. Gebruik onderstaande knop om alle vakantieparken te bekijken.

Ruud Couwenhoven

Hoe werkt deze kortingsactie met FranceComfort?

50% korting op vakantieparken France Comfort

Gebruik de exclusieve code GRATIS-FB en deze link voor de boeking. Op de website van FranceComfort kun je dan de boeking in orde maken. Vul in het boekingsproces bij het veld opmerkingen de speciale actiecode in. De boekingskosten en kosten voor het bedlinnen worden dan niet berekend in de definitieve bevestiging.

Luxe vakantiehuizen op kleinschalige vakantieparken in Frankrijk

De luxe en comfortabele vakantiehuizen op kleinschalige vakantieparken zijn ideaal om met z’n tweetjes te genieten maar ook met een groep vrienden, familie of met de kinderen.  FranceComfort wordt uitstekend gewaardeerd door eerdere gasten en men krijgt zeer hoge waarderingen van gasten. De vakantieparken vind je in deze vakantiegebieden:

  • Provence
  • Côte-d’Azur
  • de Dordogne
  • Poitou-Charente
  • Lot-et-Garonne
  • de Pyreneeën

Je kunt hieronder de vakantieparken via de links bekijken en online boeken. 

L'Espinet, Pyreneeën  Nieuw!

Vakantiepark l’Espinet is een luxe vakantiepark bij Quilllan in de Pyreneeën. Op 75 km van Perpigan biedt dit nieuwe vakantiepark veel luxe en comfort met heel veel faciliteiten zoals wellness, zwemmeertje met strandje, zwembad. Fraaie ligging in een mooie vallei.

Village de Montmarsis, Gourdon (Lot)  Nieuw!

Village de Montmarsis is een fraai vakantiepark met vakantiehuizen voor 4 tot 8 personen. Er is een zwembad, bar, restaurant en ligt op maar 1200 meter van het gezellige plaatsje Gourdon. Extra: Luxe Safaritenten met vaatwasser en eigen sanitair! Nederlands gesproken.

Vallée de la St. Baume, Provence / Côte-d’Azur

La Vallée de la St. Baume is een luxe vakantiepark op 40 kilometer van de Middellandse Zee en het mooie dorp Cassis. Het vakantiepark is kleinschalig en de comfortabele vakantiehuizen bieden alles wat je nodig hebt plus veel privacy. Er zijn ook villa's met privé zwembad!

Villa's du Verdon bij Castellane, Provence

Villa's du Verdon is een fraai vakantiepark bij Castellane in de Provence. Het ligt fantastisch bij het Lac du Castillon en vlakbij de Gorges du Verdon. De omgeving is heerlijk voor een zorgeloze vakantie. De luxe vakantiehuizen werken daar aan mee!

Als je van het Frankrijk Binnendoor Voordeelpakket wilt profiteren dan bespaar je de boekingskosten (€ 19,50), krijg je voor 2 personen gratis bedlinnen (€ 18) en ontvang je een levenslang abonnement op Frankrijk Binnendoor Premium. De totale waarde van dit voordeelpakket is ruim € 150! Deze voorwaarden zijn op de actie van toepassing

Wil je meer weten over Frankrijk Binnendoor Premium? Kijk dan hier.