Parijs App Frankrijk Binnendoor. Handig en gratis!

Download vandaag nog in de Apple App Store of de Android App via Google play en ontdek wat je met de Frankrijk Binnendoor Parijs App https://frankrijkbinnendoor.nl/frankrijk-binnendoor-parijs-app/?preview=truekunt doen en haal  je meer uit je bezoek aan Parijs. Lees verder!

De Frankrijk Binnendoor Parijs App

Nu is er ook een Frankrijk Binnendoor Parijs App!

Iedereen kan nu de gratis Parijs App van Frankrijk Binnendoor downloaden.

Of je nu Apple iOS gebruikt of Android met de Frankrijk Binnendoor Parijs App haal je het meeste uit je bezoek aan Parijs. Je vindt de app het snelst door in de App Store of Google Play te zoeken op Frankrijk Binnendoor of gebruik de knoppen hieronder

Frankrijk Binnendoor Parijs App
Download de Frankrijk Binnendoor Parijs App op je smartphone

Wat kun je met de Frankrijk Binnendoor Parijs App?

Om het maximale uit de Frankrijk Binnendoor Parijs App te halen is het verstanding om toestemming aan de app te geven om je locatie te gebruiken. Als je in Parijs bent zie je direct wat de afstand is van een gekozen museum, park, attractie, bezienswaardigheid etc.

Je ziet niet alleen de afstand maar kun ook direct op de kaart zien waar e.e.a ligt. Wil je meer weten? Kies een item en je krijgt een grotere foto en beschrijving.

Bij diverse attracties kun je zelfs online tickets boeken direct vanuit de App!

Tips in de AppKies de knop BOEK HIER en je wordt stap voor stap door het bestelproces geleid. Je kunt natuurlijk ook veilig online betalen per creditcard, iDeal, Bancontact Mr Cash en andere populaire online betaaldiensten.

Voorbeeld: stel je wilt naar het Louvre en een rondleiding met een audiotour.

Hoe werkt de App Parijs!

Kies het Louvre. Boven de beschrijving zie je de zwarte knop Boek Hier en volg de instructies. Binnen enkele tellen kun je online via de app je tickets en de audiotour regelen.

Je hoeft dus niet in de ellenlange rij te staan om tickets te kopen en.. je krijgt bij veel attracties, excursies en musea nog wat korting ook!

Je ontvangt meteen een email met bevestiging van je aankoop van de tickets plus de instructie hoe je deze kunt gaan gebruiken.

Het is nu dus niet meer nodig om bij de kassa in de rij te gaan staan maar bestel simpel, snel èn voordelig je tickets via de Frankrijk Binnendoor Parijs App. Bijvoorbeeld thuis op de bank of als je al in Parijs bent. Let wel op omdat je voor verschillende attracties soms ruim van te voren moet boeken, zeker in een drukke periode. Check dus altijd thuis al wat de mogelijkheden zijn en boek op tijd.

Hiervoor werk ik samen met Ticketbar, één van de grotere partijen voor online tickets en met een enorm aanbod in Parijs. Via mijn weblog werk ik al langer tot volle tevredenheid samen met Ticketbar en al heel veel bezoekers hebben tickets en entreekaarten voor attracties en musea in Parijs geboekt (ook met korting!)

Oh ja…. dit is ook leuk. Je kunt je eigen reactie achterlaten en een tip waarderen. Als je dit doet wordt de app met jouw review nog beter en kunnen anderen met jouw ervaring ook genieten in Parijs!

Wat staat er nu al in de Frankrijk Binnendoor Parijs App?

Tips in de App

In de eerste versie staan al heel veel tips. Bekende plekken maar ook minder bekend maar net zo leuk of misschien wel leuker. Ontdek nu al:

  • Musea, tips voor bijzondere excursies, rondleidingen
  • Wat je moet zien en doen, bijvoorbeeld met kinderen naar Le Cité de Sciences
  • Tips voor leuke restaurants
  • Welke parken moet je absoluut bezoeken?
  • Tips voor winkels en winkelen
  • Parijs ‘s-avonds ontdekken?  Met de tips over Nightlife gaat het lukken.
  • Ontdek met een gids de verborgen schatten van Parijs

En… ik ga mijn persoonlijke tips natuurlijk regelmatig toevoegen waardoor je nog meer uit deze handige App gaat halen

Download dus via de App Store of Google Play de Frankrijk Binnendoor Parijs App op je smartphone en ontdek het gemak van deze handige app!  (gewoon even zoeken op Frankrijk Binnendoor en installeren)

Veel plezier met de App en geef je reactie in de stores hoe je de app vindt!

Ruud Couwenhoven schrijft over Frankrijk en publiceert ebooks over Frankrijk en Parijs


© App Store®  is een handelsmerk van Apple Inc. Android, Google Play® en het Google Play logo zijn handelsmerken van Google Inc.

Wat vond jij van deze tip?