Aanbiedingen voor de vakantie in Frankrijk.

Profiteer van exclusieve aanbiedingen Frankrijk & Parijs

Omdat ik naast mijn eigen blogs over Frankrijk en Parijs ook uitgever ben van diverse websites over toerisme heb ik veel contact met de beste reisorganisaties. Ik vond dat je als lid van FrankrijkBinnendoor onLine daar best van mag profiteren. Daarom vind je hier altijd mijn laatste tips voor actuele aanbiedingen voor een vakantie in Frankrijk of een stedentrip naar Parijs. Er zijn ook regelmatig uinieke aanbiedingen die alleen voor bezoekers en lezers van Frankrijk Binnendoor zijn!

Frankrijk Binnendoor Voordeelpakket bij FranceComfort

50% korting met een uieke kortingscode op vakantieparken FranceComfort

Ik heb voor de leden van Frankrijk Binnendoor Online een unieke afspraak gemaakt met FranceComfort, exploitant van kleinschalige vakantieparken in Frankrijk met luxe vakantiehuizen waar het je aan niets ontbreekt. Je vindt deze mooie vakantieparken in Poitou-Charente, Dordogne, Lot, Pyreneeën, Languedoc-Roussillon, Provence (Castellane) en aan de Côte d’Azur niet ver van Marseille.

Geen boekingskosten en gratis bedlinnen voor 2 personen + gratis abonnement Frankrijk Binnendoor Premium

Als je een vakantiehuis boekt bij FranceComfort met mijn unieke code dan krijg het unieke Frankrijk Binnendoor Voordeelpakket. 

FranceComfort korting tot 30%

Met deze unieke actie èn de bestaande kortingen FranceComfort heb je altijd de beste aanbieding:

 • Vroegboekkorting nu tot 10%
 • Stapelkorting met gratis nachten zoals 7=6, 14=11 en zelfs 21=16
 • Er zijn altijd speciale aanbiedingen met korting tot 30% of meer
 • je accommodatie is bij aankomst keurig in orde,
 • natuurlijk zijn de comfortabele bedden al voor je opgemaakt. Voor 2 personen betaal je voor het bedlinnen geen kosten (normaal € 18,00)
 • je betaalt geen administratie en boekingskosten t.w.v. € 19,50
 • inclusief Levenslang Premium lidmaatschap Frankrijk Binnendoor met een totale waarde van ruim € 115

Ga via onderstaande knop naar de website van FranceComfort. Zoek je vakantiepark en vakantiehuis en vul bij de boeking in het veld “opmerkingen” de onderstaande code in. Alleen dan wordt de korting door France Comfort verwerkt!

MEER INFORMATIE + KORTINGSCODE

kortingscode France Comfort

Mijn top 5 voor een autovakantie in Frankrijk

Aanbiedingen autovakanties

Als je mijn blogs en reisverhalen gelezen hebt dan weet je dat ik veel met de auto door Frankrijk rij als ik op vakantie ga. Maar ook als ik ergens voor mijn werk naar toe ga om inspiratie op te doen dan is een autovakantie vaak erg handig.

Omdat reisorganisaties groot inkopen kunnen ze vaak scherpe prijzen bedingen en vooral buiten de schoolvakanties kun je daar van profiteren. Vooral handig als je zonder kinderen op vakantie gaat.  Heb je schoolgaande kinderen? Dan is een last-minute dé manier om een voordelige aanbieding te scoren.

Dit is, op basis van mijn eigen ervaringen, mijn top 5 van de beste reisorganisaties voor een autovakantie naar Frankrijk

 • TUI, enorm aanbod autovakanties en fietsvakanties
 • De Jong Intra, aantrekkelijke autovakanties voor een scherpe prijs.
 • Kras, mooi aanbod fiets- wandel- en autovakanties in Frankrijk
 • Pharos Reizen van ANWB, veel leuke vakanties met of juist zonder kinderen
 • Vrij Uit autovakanties (winnaar Vakantie Award beste autovakanties 2017

Ontdek Frankrijk Binnendoor met een mooie rondreis

Aanbiedingen rondreizen Frankrijk

Aanbieding voor een rondreis in Frankrijk

Bij Pharos Reizen kun je kiezen uit bijzondere rondreizen met of zonder kinderen.

Als je Frankrijk Binnendoor wilt ontdekken dan is een rondreis de ideale manier. Lekker over rustige binnenwegen van hotel naar hotel of van camping naar camping.

Pharos Reizen van ANWB heeft kwalitatief uitstekende rondreizen die ik van harte kan aanbevelen. Er zijn rondreizen die je met z’n tweetjes kunt maken maar ook speciale rondreizen met kinderen. Naast overnachtingen in hotels of op campings worden ook steeds vaker sfeervolle chambres-d’hôte gekozen voor een overnachting.

Wil je meer zien van Frankrijk? Deze rondreizen zijn prima gedocumenteerd met kaarten, tips en meestal een bijpassende ANWB reisgids.