Handige tips & een gratis ebook

Nieuw! Premiumlid worden vanaf € 29,99 per jaar of wordt levenslang VIPlid voor maar € 49

Nieuw Account Registreren

Als Gratis lid van Frankrijk Binnendoor krijg je regelmatig handige en leuke tips over Frankrijk en Parijs, een uniek eBook ter kennismaking, heb je beperkt toegang tot blogs en reisverhalen voor Premiumleden èn profiteer je van speciale aanbiedingen voor leden.


Als lid van Frankrijk Binnendoor kun je er op vertrouwen dat ik zorgvuldig met je gegevens ben en deze alleen gebruik voor je lidmaatschap. Uiteraard respecteer ik je privacy. Op alle aanbiedingen gelden deze voorwaarden.

Na verzending ontvang je een email met een bevestiging en de link om het gratis ebook te downloaden. Heb je deze email niet ontvangen? Kijk dan eerst in je spambox.
Gratis tips en een ebook

Het ebook In 3 dagen naar de Côte-d'Azur gaat over een reis die ik over de Franse binnenwegen naar de Côte d'Azur maakte. Je ontdekt er op een luchtige manier wat Frankrijk Binnendoor is en je zult tips ontdekken voor leuke hotels onderweg maar ook van "lekkere" restaurants en bijzondere streken zoals:

 • Beaune en de wijnstreek van de Côte-d'Or
 • De mooie streek Ain met zijn 1000 meren
 • De Drôme en Provence
 • De Côte-d'Azur
 • normaal kost dit ebook € 5,99

Dit zijn de voordelen als je Gratis Lid wordt

 • ebook in 3 dagen Frankrijk Binnendoor t.w.v € 5,99
 • Nieuw! Online versie van 3 dagen Frankrijk Binnendoor inclusief GoogleMaps met de routebeschrijving
 • je ontvangt van mij ook tips over Frankrijk en Parijs per email
 • Je bent als eerste op de hoogte van speciale lezersaanbiedingen
 • Exclusief toegang tot de speciale ledenpagina's van Frankrijk Binnendoor
 • Nieuw! Gratis online toegang tot de nieuwe serie "Met een eBike in Frankrijk"
 • Totale waarde nu al ruim 30 euro

Om je kennis te laten maken met Frankrijk Binnendoor ontvang je dus naast het gratis ebook ook direct online toegang tot unieke reisverhalen die alleen online toegankelijk zijn als je bent ingelogd als lid van Frankrijk Binnendoor. Je profiteert ook van de aanbiedingen die ik regelmatig regel met goede reisorganisaties. Op dit moment is de waarde ruim € 30 en die doe ik je vandaag cadeau als je je nu aanmeldt als gratis lid.

Je hebt altijd via het ledenaccount van MijnFrankrijkBinnendoor toegang tot je gegevens om je lidmaatschap om te zetten naar Premium of om het te beeindigen wanneer jij wilt.

Het gratis abonnement is een goed idee als je eerst eens wilt rondsnuffelen wat Frankrijk Binnendoor Premium inhoudt en wat je er mee kunt. Ook als gratis lid kun je reageren op mijn blogs en artikelen. Je kunt altijd upgraden naar een Premium abonnement.

Probeer het uit zou ik zeggen!

Ruud Couwenhoven

Meer dan 11.000 mensen gingen je al voor en hebben gratis mijn ebook in 3 dagen naar de Côte d'Azur gedownload. Dit unieke ebook heeft een waarde van € 5,99! Maar dat is nog niet alles. Om je kennis te laten maken met Frankrijk Binnendoor geef ik je ook gratis toegang tot de unieke serie "met een eBike in Frankrijk" en andere online verhalen. De totale waarde is meer dan  30 euro! Vul hieronder je gegevens in en je hebt meteen toegang tot de gratis content voor leden, het ebook en mijn exclusieve tips voor leden.