Voorwaarden lezersaanbieding € 50 retour

FrankrijkBinnendoor onLine
Door mijn jarenlange contacten in de reiswereld heb ik het afgelopen jaar diverse gesprekken gevoerd met de grotere reisorganisaties om voor de lezers van Frankrijk Binnendoor en FrankrijkVakantieland exclusieve afspraken te maken.

Hierdoor kun je sinds januari 2018 extra voordeel krijgen op speciaal voor Frankrijk Binnendoor en Frankrijk Vakantieland samengestelde rondreizen en aanbiedingen voor een vakantie in Frankrijk via TUI of KRAS (hierna te noemen TUI)

TUI is de grootste reisaanbieder in Nederland en al jaren achtereen wordt de website van TUI als beste beoordeeld. Mijn persoonlijke ervaringen met TUI zijn ook goed. Ik heb met diverse mensen binnen TUI rechtstreeks contact waaronder de verantwoordelijken voor alle autovakanties in Europa.

Deze contacten hebben er toe geleid dat ik samen met TUI in 2018 een uniek project ben gestart dat nu in 2019 een vervolg krijgt.

Er worden door KRAS unieke Frankrijk Binnendoor Lezersaanbiedingen gemaakt. Als je via de speciaal daarvoor bestemde links en knoppen op Frankrijk Binnendoor of Frankrijk Vakantieland naar de website van TUI gaat èn de betreffende aanbieding boekt dan krijg je van mij € 50 retour. Deze extra bonus krijg je exclusief van mij mits je conform de voorwaarden een kopie van je boekingsbevestiging naar mij stuurt.

Er zijn natuurlijk wat voorwaarden aan verbonden. Maar ik zal deze zo simpel mogelijk houden.

Lezersaanbiedingen Frankrijk

Dit zijn de voorwaarden

 1. De korting van € 50 wordt de extra bonus genoemd.
 2. De lezer of het lid van Frankrijk Binnendoor die de boeking van de lezersaanbieding maakt wordt de gebruiker genoemd.
 3. De extra bonus wordt niet in contanten uitbetaald maar alleen door overboeking op een bankrekening in Nederland of België.
 4. Bestaande kortingsacties van TUI blijven normaal geldig. De extra bonus ontvang je dus bovenop eventueel al lopende acties van TUI.
 5. De boeking bij TUI moet verlopen via een link of de speciale knop in de betreffende Frankrijk Binnendoor Lezersaanbieding.
 6. De bij TUI geregistreerde boeking moet direct en zonder tussentijds andere websites te bezoeken en online worden uitgevoerd. Als je via een andere website dan Frankrijk Binnendoor naar de website van TUI gaat en boekt, kan de extra bonus niet worden uitgekeerd.
 7. De extra bonus ontvang je als er een schriftelijk bewijs kan worden overlegd van de boeking bij TUI. Dit is de bevestiging van TUI die je direct na boeking per email ontvangt.
 8. De extra bonus kan alleen worden toegekend als je cookies van Frankrijk Binnendoor geaccepteerd hebt. Met een cookie wordt je bezoek aan Frankrijk Binnendoor vastgelegd en kan er een match worden gemaakt met de boeking bij TUI.
 9. De bevestiging van de boeking van TUI stuur je na ontvangst direct door naar het emailadres dat onderin deze voorwaarden staat.
 10. De extra bonus bedraagt € 50 inclusief 21% BTW
 11. De extra bonus wordt aangeboden door FrankrijkBinnendoor.nl, een onderdeel van eRCeeMedia B.V. gevestigd in Stein (Nederland).
 12. De boeking bij TUI kan verschillende statussen hebben:
  1. in behandeling: de boeking is door TUI gemeten en wacht op goedkeuring, in deze fase wordt de extra bonus nog niet toegekend
  2. goedgekeurd: de boeking is definitief goedgekeurd. Dit kan enkele weken duren.
  3. afgekeurd: de boeking is door TUI afgekeurd. Hiervoor kunnen diverse redenen zijn zoals: de boeking is geannuleerd, de (aan)betaling is niet ontvangen, de aanbieding is niet meer beschikbaar of een andere oorzaak die voor TUI reden is om de boeking af te keuren.
 13. Frankrijk Binnendoor heeft geen invloed op de beslissing van TUI om de boeking goed- of af te keuren en aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die door de afkeuring door TUI is geleden.
 14. Frankrijk Binnendoor kan achteraf de extra bonus via TUI factureren. Als TUI in gebreke zou blijven om de extra bonus aan Frankrijk Binnendoor uit te betalen, wordt de extra bonus niet uitgekeerd.
 15. De extra bonus wordt alleen uitgekeerd door FrankrijkBinnendoor.nl te bezoeken en de speciale links en knoppen te gebruiken om naar de website van TUI te gaan.
 16. De extra bonus is alleen van toepassing op een online boeking en niet via telefonisch contact met TUI of via de TUI reisbureau’s
 17. Frankrijk Binnendoor behoudt het recht om zonder voorafgaande aankondiging een aanbieding te verwijderen of aan te passen.
 18. Frankrijk Binnendoor is niet aansprakelijk voor fouten in prijzen en voorwaarden van de aanbiedingen op de website van TUI.
 19. De extra bonus wordt uitgekeerd op de laatste dag van de geboekte vakantie. Dus bij terugkomst staat er € 50 op je bankrekening.
 20. Na online boeking van de aanbieding moet de bevestiging binnen 48 uur worden doorgestuurd naar het onderstaande emailadres.
 21. in de bevestiging moeten naam, adres en IBANnummer van de begunstigde staan. Als het om een Belgische bank gaat moe ook de BICcode worden vermeldt. Zonder deze gegevens kan de extra bonus niet worden uitgekeerd.
 22. Als de boekingsbevestiging niet binnen 48 uur is ontvangen kan de gebruiker geen aanspraak meer maken op de extra bonus.

Voorwaarden Lezersaanbieding