Regiogids Noordoost-Frankrijk

ISBN 9789083010649 - € 21,50

Ontdek
Noordoost-Frankrijk

Deel 2 van de unieke serie Frankrijk Binnendoor Regiogids

De Frankrijk Binnendoor Regiogids Noordoost-Frankrijk is een reisgids met een persoonlijke touch van Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven. Hij neemt de lezer mee op een bijzondere reis door de Elzas, Vogezen & Champagne-Ardenne.

Deze Regiogids is Inclusief: tips van locals, speciale website, gps-routes en
 uniek luisterboek dat door de auteur is ingesproken.

Inkijkexemplaar

Bestel nu en je krijgt de bestelde Regiogids(en) keurig thuisbezorgd *)
Je hoeft er dus de deur niet voor uit! Bestel je beide Regiogidsen voor 4 april 2023? Dan krijg je extra korting!

*) De verpakkings- en verzendkosten binnen Nederland (€ 7,25) zijn tijdelijk gratis!
Voor verzending naar het buitenland (€ 14,28) delen wij samen de kosten 50/50

ontdek

Noordoost-Frankrijk

Wat valt er in 
Noordoost-Frankrijk te beleven?

Veel! En wat precies, dat lees je in dit boek van Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven.

Op zijn eigen wijze beschrijft hij zijn ervaringen aan de hand van een unieke roadtrip door de Elzas, de Vogezen, de Champagnestreek en de Franse Ardennen.

Beleef Noordoost-Frankrijk

In dit boek lees je ook over

  • een reis vol verrassingen en insidertips;
  • inspiratie voor leuke wandelingen;
  • mooie routes voor fietsers en e-bikers;
  • tips van locals om lekker te eten en wijn te proeven;
  • de gezelligste markten en wanneer ze plaatsvinden.

INCLUSIEF WEBSITE, GPS-ROUTES EN LUISTERBOEK

Dit boek is inclusief website met extra tips, routekaarten en te downloaden gps-routes van de roadtrips en fietstochten. In een bijzonder luisterboek neemt Ruud je mee op reis en kom je helemaal in de sfeer van Noordoost-Frankrijk. Zijn zoon Jordi geeft zijn tips voor goede wijndomeinen. Sinds 2014 behoort hij tot de beste cavistes (wijnadviseurs) van Frankrijk en in 2022 beriekte hij opnieuw de halve finale van het tweejaarlijkse concours Le meilleur caviste de France.

Ruud Couwenhoven is altijd op zoek naar verhalen voor zijn boeken, podcasts en de website frankrijkbinnendoor.nl Zijn eerste boek, Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk, is al jaren het bestverkochte reisboek over Frankrijk.

Ruud Couwenhoven

Reisgids met een persoonlijke touch

Natuurlijk is het hartstikke leuk om bekende bezienswaardigheden te zien tijdens je vakantie. Maar het wordt pas echt leuk als gaat ontdekken wat de Fransen zelf leuk vinden in hun dorp, stad of streek. Die insidertips vind je altijd in de boeken van Frankrijk Binnendoor en dus ook in deze Regiogids Noordoost-Frankrijk

Reviews

Wat anderen van de

Frankrijk binnendoor boeken vinden

Bijvoorbeeld: FRANKRIJK Binnendoor LOIRE (HET populaire boek over de vallei van de Loire)

Het boek heeft een mooie layout met prachtige foto’s en is makkelijk te lezen. De manier hoe Ruud zijn verhaal vertelt is net of je erbij bent. Als je eenmaal begint met lezen wordt je in het verhaal meegezogen. Het boek is een soort 3 in 1 boek: de route, kastelen verhalen; over wijn en restaurants. De aanvullende informatie via de website is ook een aanwinst. Het lezen van het boek geeft me direct het gevoel om naar Frankrijk te gaan.

Jaco Vroegop

Het boek “Frankrijk Binnendoor Loire” nodigt uit het direct te lezen en de vele fraaie foto’s te bekijken. De omschrijvingen van de kastelen en de wandel-, fiets- en autoroutes kriebelen om er snel naar toe te gaan. Het is een prettig ogend boek om vaak op te pakken en al voor te genieten van een fijne vakantie in “La Douce France”!

gé van baer

Ik ben blij met het boek Frankrijk Binnendoor Loire.  Ik heb het gelukkig nog niet uit, dat wil zeggen, jouw boeken lees ik steeds weer. Als een boek uit is leg je het terzijde, maar dat is met jouw boeken niet, want steeds zoek ik weer iets op of lees ik weer een stukje, ook al heb ik dat eerder gelezen, het blijft gewoon steeds weer leuk om erin te duiken.

Charlotte rutten

Ik vind je twee boeken erg leuk. Ze lezen als een reisverhaal en doen dromen van prachtige plekken waarvan we er zelf al veel ontdekt hebben of die ik in mijn jeugd met papa bezocht. Fietsen doen we niet maar veel beschrijvingen geven toch ideeën om met de auto te doen of om heerlijk te wandelen. In het Loire boek wijs je ook op leuke picknickplaatsjes. Fijn! Ik kijk uit naar het vervolg!

heidi peel

Enthousiast, want dat word je van dit boek. De schrijver heeft een leuke manier van schrijven. Hierdoor word je zelf ook helemaal enthousiast om de Loire streek te gaan bezoeken. Als je fan van kastelen en Frankrijk bent is dit boek zeker een aanrader.  Dit boek is een heerlijke voorbereiding op je vakantie. We hebben de Loirestreek al eerder bezocht, maar na het lezen van dit boek gaat dit zeker nog vaker gebeuren!

gerard & anja Starreveld

Mijn complimenten voor deze nieuwe uitgave. Niet alleen de inhoud, de gevarieerde onderwerpen, de wijze van schrijven, maar de algehele uitvoering is perfect. Een naslagwerk voor vele jaren reisplezier. Ook het eerste boek, Frankrijk Binnendoor, lees en raadpleeg ik met regelmaat. Ook een volgende uitgave zal ik zeker aanschaffen :)

peter van tol

>