fbpx

Wat leuk dat je interesse hebt in de bijzondere boeken over Frankrijk van Frankrijk Binnendoor

Boeken over Frankrijk 

reisgidsen vol inspiratie voor een onvergetelijke vakantie

Best verkochte reisboek over de Loire in de Benelux (2021)

Nieuw! Boek Frankrijk Binnendoor LOIRE
LOIRE

Frankrijk Binnendoor LOIRE is de opvolger van het succesvolle Ontdek het andere Frankrijk en neemt je mee op een onvergetelijk reis langs kastelen, historische dorpen, bruisende steden, bijzondere wijngaarden en langs fraaie fietsroutes.

In 4 maanden al meer dan 3500 keer verkocht

Best verkochte reisboek over Frankrijk in de Benelux sinds oktober 2019!

Boek Frankrijk Binnendoro, ontdek het andere Frankrijk
ontdek het andere Frankrijk

Dé bestseller voor de vakantie in Frankrijk en al twee jaar het best verkochte reisboek over Frankrijk. Bekend van het RTL Nieuws en talloze perspublicaties.
 Oplage inmiddels 20.000!  Uniek voor een reisboek!

Recensies Frankrijk Binnendoor in de pers
Registreren

Heb je een boek van Frankrijk Binnendoor gekocht? Registreer het dan gratis. Dit kan eenvoudig met de QR code en link die in het boek staan. Heb je een boek via deze website gekocht? Gebruik dan de link in de e-mail die je als bevestiging van je aankoop hebt ontvangen.  

Registreer je boek en profiteer van de extra tips, kaarten en informatie op de speciale website van je aangeschafte boek

Recensies

Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk, is het eerste boek in de serie Frankrijk Binnendoor. Het werd in 2019 en 2020 meteen het best verkochte reisboek over Frankrijk en een regelrechte bestseller.


Er verschenen tal van artikelen in kranten en magazines over vakantie en Frankrijk maar ook tal van mooie recensies bijvoorbeeld van Atout France, het Frans bureau voor Toerisme.

Boekhandel, pers & bloggers

Ben je van plan om aandachte besteden aan de boeken van Frankrijk Binnendoor? Ruud zal je graag te woord staan om je zo goed mogelijk te informeren. Je kunt ook gebruik van maken van uniek en rechtenvrij beeldmateriaal. Voor print kan dit in hoge resolutie worden verstrekt en voor gebruik op websites in een juist formaat voor elk type apparaat. 

Je kunt  het gewenste materiaal meteen downloaden:

Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Frankrijk Binnendoor LOIRE (het laatste boek dat in maart 2021 is verschenen).


>