Podcasts FrankrijkBinnendoor onLine. Luistertips Frankrijk & Parijs

FrankrijkBinnendoor onLine

Frankrijk Binnendoor Podcasts al meer dan 50.000 keer beluisterd!

Je kunt nu al naar bijna 40 podcasts luisteren. Ook in iTunes met Apple Podcasts!

Podcasts zijn audiobestanden of filmpjes waarin ik mijn tips over Frankrijk en Parijs persoonlijk aan je vertel. Luister in de auto, de bus, trein, vliegtuig, tijdens het sporten of  lekker lui thuis op de bank.

Een podcast kun je altijd en overal luisteren. Je hoeft mijn tips over Frankrijk en Parijs dus nooit meer te missen!

Zet deze pagina bij je favorieten en kom regelmatig terug. Op de hoogte blijven?

Het snelst ben je op de hoogte van nieuwe afleveringen als je je abonneert op het Podcastkanaal FrankrijkBinnendoor onLine in Apple iTunes of op Stitcher.  Gebruik de knoppen hieronder om je te abonneren op mijn podcastkanaal en je wordt automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe podcasts!

Luister naar mijn podcasts op Apple Podcasts

Volg mij op Facebook of op Twitter voor de laatste nieuwtjes of nog beter… meld je aan voor mijn gratis tips en je wordt meteen op de hoogte gehouden. Je kunt je dan meteen aanmelden als gratis lid van FrankrijkBinnendoor onLine en een ebook ter kennismaking downloaden.

Beste Ruud. Ik wil graag laten weten dat ik je podcasts heel leuk vind om naar te luisteren. Ik ben helemaal geen reiziger van natuur, maar via de podcasts zie ik het franse land toch een beetje voor me, lekker vanaf mijn bank, dochter van 15 met haar iPad naast me en de poes op schoot. Heel inspirerend! Misschien trek ik de stoute schoenen nog wel eens aan en ga naar de plekken die je zo mooi beschrijft. Dank je wel en hartelijke groet van Roxanne (via Facebook)


Wandeling in Bretagne bij Saint-Cast-le-Guildo

wandelen in Bretagne bij Saint-Cast-Le-Guildo
Ik maakte een prachtige wandeling op hoog niveau langs de kust van Bretagne bij Saint-Cast-Le-Guildo. In dit blog lees je er meer over. Of start de podcast hierboven en luisternaar mijn verhaal vol tips.

Toplunch op de Roche de Solutré


De Roche de Solutré ligt ten zuiden van Mâcon, niet ver van de Autoroute du Soleil. Ik wilde persé bovenop deze historische plek lunchen. Hoe ik dat deed? Dat hoor je in deze podcast en en lees je in dit blog.

De Passages van Parijs die je moet zien!

De Passages van Parijs

De Passages van Parijs zijn unieke plekjes in het hart van Parijs met een rijke historie. In deze podcast en het bijbehorende blog ontdek je ze vanzelf. Dit is her eerste deel van een speciale serie over de Passages van Parijs. Lees meer….

Milieusticker Parijs en andere Franse steden

Een Milieusticker is sinds 2017 verplicht in Parijs en andere Franse steden. Ik leg je in een handig artikel en deze video uit hoe je, net als ik, snel en goedkoop een milieusticker voor je auto of motor kun bestellenLees meer…

Stedentrip Nantes, verrassing aan de Loire.

Nantes is een fantastische stad en een aanrader om er eens een weekend of een paar dagen naar toe te gaan. In deze podcast neem ik je mee op een ontdekkingstocht in deze verrassende stad. Lees meer…

Tips leuke steden in Frankrijk voor een stedentrip

In deze podcast vertel ik je alles over mijn ervaringen met stedentrips n Frankrijk en geef ik je mijn tips voor mooie steden zoals Marseille, Montpellier, Lyon, Metz, Na….. Meer info

In de auto kun je mijn blogs en tips als bestuurder niet lezen. Maar mijn podcasts kun je tijdens je rit naar je werk of een andere bestemming wèl beluisteren. Hoe leuk is het als je op weg naar Zuid-Frankrijk alvast kunt luisteren naar mijn tips?

Ontdek de Corniche tussen Menton en Nice

Riviera tussen Nice en MentonDownload MP3

Als je met vakantie naar de Côte-d’Azur wilt dan moet je absoluut naar deze tips luisteren over de Corniches tussen Nice en Menton. Ik leg je in deze podcasts uit hoe je een heel mooie dagtocht simpel kunt uitbreiden naar een paar onvergetelijke dagen. Meer info

Nord-Pas-de-Calais, een stukje Vlaanderen in Frankrijk

Vakantie in Nord Pas de CalaisDownload MP3
Nord-Pas-de-Calais: een mix van gezellige badplaatsen, havens, mooie stranden, nijverheid, historie en natuur en mooie steden! Kortom meer dan de moeite waard om dit stukje Noord-Frankrijk op te zoeken voor een korte of langere vakantie. Lees meer!

Hoe gaaf is dit? Je gaat een paar dagen naar Parijs en je reis relaxed met de Thalys. Tijdens de rit er naar toe luister je naar de podcasts van Frankrijk Binnendoor om na aankomst het maximale uit je bezoek aan Parijs te halen.

Wandeling van de Bastille naar Parc de Belleville in Parijs

Belville een hoogtepunt in ParijsDownload MP3
Met een wandeling in Parijs ontdek je veel meer. Ik heb een prachtige wandeling gemaakt via de Bastille en het Canal Saint-Martin naar de bijzondere wijk Belleville. Het hoogtepunt is een fantastisch uitzicht op Parijs. Luister nu naar de podcast of lees het bijhorende artikel.

Wijngaarden in de Loirestreek, ideaal voor de nazomer!

Download MP3
De wijngaarden in de Loirestreek Mijn tips over wijn en de Loirestreek

Bijzondere plekjes bij Fontvieille in de Provence

Download MP3
In deze podcast neem ik je mee naar de Provence en laat je 2 leuke plekken ontdekken met Romeinse historie, een oude molen op een topplek en de lekkerste olijfolie. Lees meer…

Fietsen naar Cap-Ferret

In deze podcast van Frankrijk Binnendoor onLine neem ik je mee op een fietstocht langs het Bassin d’Arcachon en de Atlantische Oceaan naar Cap-Ferret Lees meer…

Mijn tips voor een vakantie in de Drôme

De Drôme is rustiger dan de Provence, ruig en mooi. Een prima plek dus voor een onvergetelijke vakantie. Luister nu naar mijn Droomtips of lees het blog met nog meer tips.

Tips voor een vakantie bij de Dordogne

Download MP3Waarom met vakantie naar de Dordogne?
De Dordogne is een vakantiegebied  waar je recreëren met ontspannen en lekker eten combineert. Dat leek mij wel iets om meer over te vertellen dus in deze Podcast geef ik je mijn tips over de Dordogne. Meer info.

Tips vakantie in de Gard

Download MP3
Een videopodcast boordevol tips over een vakantie in de Gard. De prachtige streek in het zuiden van Frankrijk en vlakbij Avignon. Lees meer….

Ontdek de Gers bij Lectoure en Condom

Download MP3 Ontdek de Gers en Armagnac In deze podcast neem ik je mee naar de Gers in het fraaie Zuid-Westen van Frankrijk. Je bent ook getuige van een bijzondere proeverij van Armagnac. Lees meer

Top 10 tips paar dagen Parijs

Download MP3
In deze video èn podcast zie en hoor je mijn 10 beste tips voor een weekend of een paar dagen naar Parijs. Lees meer…

26 dagen binnendoor met handige tips voor routeplanning

Download MP3

26 dagen Frankrijk BinnendoorOntdek hoe ik mijn reizen Frankrijk Binnendoor meestal voorbereid met een aantal verrassenden tips die je veel ellende kunnen voorkomen tijdens je reis door Frankrijk. Klik hier

Mijn ervaringen op een eBike in Frankrijk

Download MP3
Met een E-bike fietsen in Frankrijk
Ik ben 2 weken in Frankrijk en heb er ervaring opgedaan met een Ebike. In deze podcast en het bijbehorende blog lees en hoor jer alles over. Klik hier

Chablis – heerlijk dorp in de Bourgogne

Download MP3Wijngaarden van Chablis
Chablis is het beroemde wijndorp in het noorden van de Bourgogne. In deze podcast vertel ik je meer over dit mooie dorp op circa 500 kilometer van de Nederlandse grens

Op ontdekkingstocht in Lyon

Download MP3
Vieille Lyon

Lyon is een  prachtige stad die vaak voorbij gereden wordt op weg naar Zuid-Frankrijk. Dat is onterecht! Waarom? Dat hoor je in deze podcast!

Ain is fietsen, wandelen, vissen en genieten

Download MP3

Actieve vakantie in Ain en Dombes

Het departement Ain is een heerlijke bestemming als je van wandelen, fietsen en natuur houdt. In deze podcast verklap ik je mijn ervaringen en tips! Luisteren tegelijk mijn tips lezen? Klik hier!

Vakantie bij Cadillac en Loupiac en een verrassende ontmoeting!

Download MP3
Garonne

Deze nieuwe podcast gaat over een bijzondere ontmoeting tijdens een wandeling langs de Garonne bij Cadillac. De wijngaarden van Loupiac vormen een prachtig decor voor wandelingen en fietstochten.

Ontdek de Elzas en de Vogezen

Download MP3
In deze videopodcast kun hoor je mijn ervaringen in de Elzas en de Vogezen. Ik neem je mee naar de wijngaarden van de Elzas en ga via Colmar over de Route des Crètes naar Gérardmer waar ik met een e-mountainbike naar grote hoogte ga. Luister je mee?

Ontdek het mooie Zuidwesten!

Download MP3
In deze luistertip neem ik je mee naar het zuidwesten van Frankrijk. Le Sud-Ouest is één van mijn favoriete bestemmingen voor een vakantie. De départementen Lot-et-Garone en Dordogne zijn bijvoorbeeld topbestemmingen voor een vakantie. (lees het blog)

Geniet van het voorjaar in Parijs!

Download MP3
In deze podcast over het voorjaar in Parijs deel ik graag mijn ervaringen en hoop je hiermee te inspireren om Parijs eens op te zoeken in het voorjaar. Lees ook het bijbehorende blog met foto’s, tips en links.


Fietsen langs het Canal du Midi in Zuid-Frankrijk

Download MP3
Fietsen langs het Canal du Midi bij Trèbes In deze podcast vertel ik je mijn tips over het Canal du Midi

Hoe FrankrijkBinnendoor 30 jaar geleden ontstond

Download MP3

Tips voor Frankrijk Binnendoor Waarom traangas in Parijs en een vakantie naar Bretagne het begin werden van Frankrijk Binnendoor

De Gorges du Verdon moet je zien!

Download MP3

Podcast Gorges du Verdon Luister naar mijn ervaringen bij de Gorges du Verdon?

Ontdek het wonderschone Marais-Poitevin

Download MP3
Ontdek het Marais PoitevinLuistertip over een bijzonder natuurgebied in Poitou-Charentes!

Schrijf nu in en ontvang een gratis eBook!

Je ontvangt de nieuwsbrief minimaal 1x per 2 weken en krijgt het als eerste te horen als er nieuwtjes zijn over de Podcasts!

De Podcasts van FrankrijkBinnendoor onLine

FB OnlineToen ik in 1999 mijn eerste tip op FrankrijkVakantieland.nl plaatste had ik al het idee om ooit iets te doen met mijn ervaring als presentator en deejay.

In de jaren negentig heb ik in Limburg diverse jaren radio- en live televisieprogramma’s gepresenteerd. Verder sprak ik regelmatig commercials, jingles en (bedrijfs) documentaires in. Soms doe ik dat trouwens nog wel eens.

Het kriebelde steeds meer om iets met mijn stem en de tips over Frankrijk en Parijs te doen.

In Amerika en Engeland is podcasting al een paar jaar enorm populair. De techniek is er nu rijp voor en podcasting zal in 2017 en 2018 gaan doorbreken in Nederland en België.

Een podcast is niets meer en niets minder dan een audiobestand dat je op elk apparaat kunt afluisteren. Maar daarover binnenkort meer. Wil je ook eens naar andere podcasts luisteren? Dan is de website podcastluisteren.nl een goede start. Er staan al verschillende leuke kanalen op

Je vindt mijn podcasts altijd via deze pagina of hier.

Wat kun je met de podcast FrankrijkBinnendoor onLine?

Vanaf dinsdag 28 februari 2017 ga ik je in de podcasts van FrankrijkBinnendoor onLine persoonlijk bijpraten over mijn ervaringen in Frankrijk en Parijs. Mijn tips, die menigeen al kent van mijn eBooks en het unieke concept van Frankrijk Binnendoor online, worden nu dus nog persoonlijker.

Hoe leuk is dat?

Stel je voor je bent in de auto op weg naar Bretagne en je luister naar mij podcast over Bretagne waarin ik je mijn tips vertel. Of je bent in de Thalys opweg naar Parijs en onderweg luister je via je tablet of smartphone naar mijn unieke tips over Parijs?

Met mijn unieke Podcasts Frankrijk Binnendoor maak je op een bijzondere manier kennis met mijn reiservaringen. Naast de unieke podcasts zullen er ook regelmatig nieuwe Youtubefilms verschijnen waarbij ikzelf het commentaar inspreek.

Frankrijk Binnendoor is dus sinds 28 februari 2017 nog leuker.

Podcasts over Frankrijk

Ps. wist je dat er nog niemand is die tips voor de vakantie in Frankrijk en Parijs via podcasts geeft? Naast de unieke eBooks dus opnieuw een primeur voor Frankrijk Binnendoor! Bekijk deze YouTubefilm met meer informatie

BewarenBewaren