Nooit meer op zoek naar insidertips voor een onvergetelijk vakantie in Frankrijk

klik, 

kijk en...

luister

Ontdek het andere Frankrijk en de leukste en lekkerste plekjes met tips van locals en experts.

Geen drukke snelwegen, dure tol maar genieten van natuur, rust en een relaxte vakantie?

Je hoeft niet ver weg te gaan of te vliegen om van je vakantie te genieten. Hoe zou je het vinden als je vanaf de eerste kilometers van je vakantie al geniet van rustige binnenwegen, mooie dorpen en stadjes, fraaie valleien of spannende bergwegen? Duizenden mensen ontdekten Frankrijk al met fraaie roadtrips en reisverhalen met complete routes, fietstochten en wandelingen midden in de natuur.

Traditionele reisgidsen zijn echt helemaal uit. Steeds meer mensen zijn op zoek naar tips van locals en compleet beschreven routes of zelfs vakanties die dag voor dag beschreven zijn. Het maakt je voorbereiding makkelijker, bespaart je veel tijd en je komt op mooie plekken die je anders  nooit gevonden zou hebben. 

Dat is precies waar Frankrijk Binnendoor sinds 1999 al tienduizenden mensen mee heeft geholpen.  Het is een bijzondere formule voor een onvergetelijke vakantie in Frankrijk met online reisverhalen, roadtrips, complete fiets- en wandeltochten, gratis ebooks en unieke podcasts.

Ga eens voor jezelf na hoeveel tijd je kwijt bent om je vakantie of een weekendje naar Frankrijk te regelen.

Nooit meer avonden lang uitspitten waar je naar toe wilt en welke route je het best kunt rijden, waar je wilt overnachten of waar je met een gerust hart naartoe kunt gaan voor een lekker etentje of wijnproeverij.

Met Frankrijk Binnendoor kun jij ook dé manier vinden om relaxed het andere Frankrijk te ontdekken. Je ziet veel meer en bespaart tijd met de voorbereiding. Met Frankrijk Binnendoor kun jij ook meer gaan genieten.

Er zijn zelfs leden van Frankrijk Binnendoor die met de auto, motor, camper of met de caravan de reizen exact dag voor dag volgen! De stadswandelingen in Parijs gebruiken zij voor een paar onvergetelijke dagen in Parijs. Op weg naar hun vakantiebestemming luisteren velen inmiddels ook naar de podcasts vol tips.

Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Leden van Frankrijk Binnendoor hebben altijd onbeperkt en exclusief toegang tot alle Premium reisverhalen, roadtrips en blogs boordevol tips en inspiratie. Leden kunnen rechtstreeks aan Ruud Couwenhoven, auteur van de bestseller Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk, vragen stellen en krijgen persoonlijk antwoord. VIPleden zelfs binnen 24 uur!

Wordt nu lid en profiteer van 3 exclusieve bonussen!


Hier profiteer je van als je vandaag Premiumlid wordt:

Zodra je bent aangemeld als lid van Frankrijk Binnendoor heb je direct toegang tot alle mogelijkheden die bij een lidmaatschap horen. Vanaf dat moment ga je ontdekken hoe je vanaf de eerste kilometers in Frankrijk via rustige binnenwegen, mooie dorpen en fraaite natuur relaxed naar je vakantieadres reis of hoe je de mooiste roadtrips door Frankrijk kunt maken. Je ontdekkingstocht door Frankrijk wordt een onvergetelijke reis!

Premiumleden hebben streepje voor .

Op Frankrijk Binnendoor zijn niet alle artikelen gratis te lezen en te volgen. Goede content en reisverhalen maken kost nu eenmaal tijd en geld. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het uitstippelen van een rondreis, het rijden van de route of de research voor een e-book.

Maar Premiumleden hebben altijd onbeperkt toegang  tot alle content die Frankrijk Binnendoor heeft gemaakt en nog gaat maken. Inclusief bestaande en nog te ontwikkelen e-books, roadtrips en reisverhalen. 

Wat zijn de voordelen?
 • Onbeperkt toegang tot de reisverhalen;
 • Gratis e-books downloaden; 
 • Extra Bonus e-books voor Premiumleden;
 • Nieuwe standaard e-books altijd gratis;
 • Regelmatig extra tips van Ruud;
 • Rechtstreeks vragen stellen aan Ruud;
 • Vip leden krijgen binnen 24 uur antwoord;
 • Unieke 100% tevredenheidsgarantie.
Bespaar tol- en brandstofkosten

Ontloop drukke snelwegen, reis filevrij, zonder stress en ontdek het andere Frankrijk. Je vakantie begint meteen, want met Frankrijk Binnendoor is je reis ook vakantie!


Met Frankrijk Binnendoor leer je ook brandstof en tol te besparen. Geld waarmee je leuke andere dingen kunt doen. Zoals een lekkere lunch onderweg of wat dacht je van een overnachting onderweg met diner?


Je zult merken dat je ruim 30% kun besparen op brandstof maar ook op je CO2 voetafdruk!

Dit ga je ervaren
 • Hoe je op een simpele manier de Franse taal machtig kunt worden;
 • Hoe je niet de fout maakt die anderen wel maakten en nog steeds maken;
 • hoe je de voorpret voor je "Binnendoor Vakantie" maximaal maakt zodat je vakantiegevoel al lang voor vertrek begint;
 • Hoe je zelf de mooiste routes door Frankrijk kunt samenstellen.

Dit is wat anderen van Frankrijk Binnendoor vinden

Als  Premiumlid van Frankrijk Binnendoor beschik je over een enorme bron van inspiratie om nog meer van Frankrijk te ontdekken. Met veel nuttige tips en informatie wordt je vakantie in Frankrijk onvergetelijk. Hier zijn een paar reacties van leden:

Patrick Taillaert

Van gratis naar VIP

Heel veel dank voor uw snelle reactie en dan nog wel op zondag.  Zoals u misschien hebt gemerkt heb ik mijn gratis lidmaatschap meteen geupgrade naar Frankrijk Binnendoor VIP. Uw tips zijn namelijk super en de interessante informatie rondom, in mijn geval, jaarlijkse vakantie is heel erg welkom. 

Aad Stolk

Leerzaam en heel  goed

Mooi en leerzaam vooral de opmerkingen waar je beter niet met de caravan kunt gaan rijden. Mijn vrouw en ik willen Canal du Midi gaan fietsen, steeds een  stuk opschuiven met de caravan. Ik gebruik Frankrijk Binnendoor met graagte en vind het dus mooi. Beter dan de Kampeer en Caravan Kampioen daar rammel ik zo door heen

Jan Kolkman

Zelden nog over de autoroute

Al weer een paar jaar geleden, werd ik geattendeerd op het bestaan van de website Frankrijk Binnendoor. De titel sprak mij erg aan. We komen nu zelden of nooit meer op de autoroute, maar kiezen vaak  voor de kleinste wegen. De route omschrijvingen met daarbij de bezienswaardigheden en andere tips  zijn ook voor camperaars  heel waardevol. De routes downloaden we op een ereader, dus altijd bij de hand. We gaan zeker één keer per jaar naar Frankrijk en hebben de afgelopen jaren dankbaar gebruik van gemaakt van de routes en tips. 

Dit krijg je als Premiumlid:

Frankrijk Binnendoor omvat een enorme hoeveelheid inspiratie die je kunt gebruiken om je vakantie in Frankrijk nog leuker te maken. Ontdek nieuwe reistips, blogs, roadtrips, podcasts, ebooks & luisterboeken.

1

Complete reisverhalen en rondreizen

Je hebt onbeperkt toegang tot complete rondreizen die dag voor dag staan beschreven. De reisverhalen zijn gebaseerd op de eigen ervaringen van Ruud Couwenhoven en bevatten naast zijn insidertips ook extra tips van locals en experts. Hierdoor zul je Frankrijk op een andere manier gaan ontdekken en op plekjes komen die je anders nooit zou hebben gezien. Een paar voorbeelden:

 • het unieke verhaal van 26 dagen Frankrijk Binnendoor door de Auvergne, Hérault, Gorges du Verdon en de wijngaarden bij de Bourgogne en Chablis;
 • meer dan 50 compleet beschreven roadtrips variëren in afstand van 46 tot 460 kilometer;
 • tientallen fietstochten met een afstand van 25 tot 80 kilometer (inclusief de historische en uit de hand gelopenfietst in de Camargue);
 • meer dan 40 beschreven wandelingen van 5 tot ruim 20 kilometer;
 • roadtrip 4100 kilometer dwars door Frankrijk;
 • met een ebike in Frankrijk, een verhaal vol fietstochten in de Bourgogne, bij de Dordogne en de monding van de Loire;
 • dagboek van een week in Parijs. Ervaar Parijs als een Parijzenaar;
 • Roadtrip Bastides in Zuidwest-Frankrijk.

2

Gratis e-books downloaden

Je kunt onbeperkt de e-books die bij het Premium- of VIP lidmaatschap horen downloaden. Dit zijn de e-books die nu al beschikbaar zijn:

 • e-book Parijs!:
 • Le Sud-Ouest! over 23 dagen door de Dordogne, Gers en Gironde;
 • Route des Grandes Alpes! Het exclusieve e-book over de mooiste route door de Franse Alpen;
 • e-book Passages van Parijs. Waan je tijdens de 19e eeuw in Parijs en ontrafel de geheimen van de overdekte passages.
 • e-book Poitou-Charentes, Dordogne & Lot. Een e-book van een 14-daagse rondreis. Het staat bomvol tips over de omgving van Poitiers, het Marais Poitevin, de Dordogne en Lot. Ontdek mooie plekjes om te wandelen of te fietsen en bezoek een indrukwekkend dorp bij Limoges
 • e-book 23 dagen Loire, Bretagne en Picardië, een dag voor dag beschreven rondreis met veel fietstochten en wandelingen door een bijzonder stuk Frankrijk;
 • e-book Le Grand Est! Een ontdekkingstocht door de Elzas, Vogezen en de Franse Ardennen.

Premium- en VIP leden krijgen automatisch toegang tot nieuwe e-books en updates van bestaande e-books. Dit zit altijd standaard in het lidmaatschap.

3

 Exclusief toegang tot Premium blogs en podcasts

Regelmatig verschijnen er speciale blogs, reisverhalen, tips en podcasts die alleen voor leden toegankelijk zijn. Zodra je als Premium- of VIP lid bent ingelogd heb je altijd meteen toegang tot deze exclusieve tips van Frankrijk Binnendoor

4

Speciale extra's voor VIP leden

Als je VIPlid van Frankrijk Binnendoor wordt krijg je naast levenslang onbeperkt toegang ook exlusieve extra's zoals:

 • het 100 pagina's tellende e-book Loire dat model stond voor het boek Frankrijk Binnendoor LOIRE. (Dit is niet het offiële e-book van het 256 pagina's tellende papierenboek) tw.v. € 9.99
 • Luisterboek 'Frankrijk Binnendoor, Ontdek het andere Frankrijk' t.w.v € 22,50. Het officiële luisterboek van het best verkochte reisboek over Frankrijk;
 • Luisterboek 'Frankrijk Binnendoor LOIRE'. De officiële versie van het populaire boek 'Frankrijk Binenndoor LOIRE' t.w.v. € 22,50;
 • Luisterboek 'Regiogids Zuidwest-Frankrijk'. De officiële versie van de gelijknamige Regiogids t.w.v. € 21,50; Nieuw!
 • Luisterboek 'Regiogids Noordoost-Frankrijk'. De officiële versie van de gelijknamige Regiogids t.w.v. € 21,50 Nieuw!
 • Luisterboek 'Regiogids Bourgogne'. De officiële versie van de gelijknamige Regiogids t.w.v. € 21,50 Nieuw!
 • Ebook 'Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk'. Het officiële ebook van het papieren boek. Exclusief voor VIP leden met € 12,50 korting
 • Ebook 'Frankrijk Binnendoor LOIRE'.  Het officiële ebook van het papieren boek. Exclusief voor VIP leden met € 12,50 korting.
 • vragen stellen aan Ruud en gegarandeerd antwoord binnen 24 uur.

De luisterboeken en de officiële e-books zijn alleen verkrijgbaar via Frankrijk Binnendoor en nergens anders. Alleen met deze extra bonussen voor VIP leden, ter waarde van bijna € 100,  verdien je het éénmalige lidmaatschapsgeld al terug. Premium VIP is het meest gekozen lidmaatschap van Frankrijk Binnendoor!

Bonus

Meld je vandaag aan en krijg deze exclusieve bonussen

Als je Premiumlid wordt krijg je ook meteen toegang tot 3 unieke bonussen voor een onvergetelijke vakantie in Frankrijk. Alleen deze bonussen vertegenwoordigen al een waarde van meer € 60

Bonus 1
E-book in 3 dagen naar de Côte d'Azur + exclusieve online versie

Naast het ebook In 3 dagen binnendoor naar de Côte d'Azur krijg je ook de online versie. Deze roadtrip via Beaune in de Bourgogne gaat dwars door de Drome, Vaucluse en Provençe naar de Côte-d'Azur tussen Saint-Tropez en Fréjus / Saint-Raphael.


Je krijgt handige tips voor de route en tips voor overnachtingen onderweg. Inclusief de exclusieve online versie van het ebook.

Bonus 2
Special Frankrijk Binnendoor

Dit is de originele inhoud van de oorsponkelijk CD-rom Frankrijk Binnendoor waar het ooit mee begon, speciaal voor alle Premium- en VIPleden nu online en exclusief toegankelijk!


Ontdek honderden pagina's met prachtige verhalen en ervaringen. Inclusief 150 dagen Frankrijk Binnendoor dag voor dag beschreven en vol handige en interessante tips. Met meer dan 1600 exclusieve foto's om in de vakantiesfeer te komen en ruim 800 pagina's boordevol tips en informatie.

Bonus 3
Roadtrip Bastides

Roadtrip bastides neemt je mee naar een aantal historische dorpen en stadjes die je kunt vinden tussen de Dordogne en Lot.


Het is een compleet beschreven roadtrip van 130 kilometer door een van de mooiste streken van Frankrijk. Met dit ebook beleef je een onvergetelijke dag bij de mooiste dorpen in Zuidwest-Frankrijk. Veel dorpen zijn zogenaamde bastides en rijk aan historie maar voor al bezienswaardig!

De man achter Frankrijk Binnendoor:

Ruud Couwenhoven

Sinds 1986 reist Ruud Couwenhoven over de rustige binnenwegen van Frankrijk en ontdekt zo bijzondere plekjes om van Frankrijk en het leven te genieten. Hij is dan ook een echte levensgenieter, maar vindt zonde om zijn ontdekkingen voor zichzelf te houden.


In 1999 begon hij het concept van Frankrijk Binnendoor en plaatste dit op frankrijkvakantieland.nl, de website die hij toen bedacht. Vijf jaar later maakte  hij de in die tijd unieke en interactieve CD-Rom Frankrijk Binnendoor. In 2009 ruilde hij een goedbetaalde baan in de hektische bankwereld in voor een onzekere toekomst als internetondernemer.  Hij ontwikkelde vervolgens diverse bekende internetsites op het gebied van zomervakantie en wintersport in Europa. Frankrijk bleef echter altijd zijn passie en Frankrijk Binnendoor kreeg in 2011 een eigen internetadres: frankrijkbinnendoor.nl


In 2020 verkocht hij het internetbedrijf dat hij samen met zijn partner had opgebouwd om zich volledig op het door hem bedachte concept van Frankrijk Binnendoor te kunnen storten, dit nog verder te kunnen uitbreiden en te blijven vernieuwen. Hij is daar in geslaagd want in het Nederlands taalgebied van de Benelux is er geen enkele website die het gevarieerde aanbod kan evenaren en waar je lid van kunt worden. 

Ruud met een wijnglas
Ruud Couwenhoven

Nog een paar reacties over Frankrijk Binnendoor

Hilly Cordes

Premium- of VIPlid is een aanrader!

Je boek heb ik intussen ook binnen en het ziet er heel mooi uit, van harte gefeliciteerd hiermee. Ik ben er heel blij mee. Ik zou het trouwens iedereen aanraden om Premium of VIP lid  te worden, zoveel mooie informatie over Frankrijk is erg leuk om te ontvangen.

Patrick van Afferden

Ik was sceptisch om lid te worden

Ik was eerst wat sceptisch om Frankrijk Binnendoor aan te schaffen, maar wat een massa informatie! Ik heb genoten van het verhaal over de Routes des Grandes Alpes. Een topidee voor onze vakantie . Ook je verhaal over de Armagnacproeverij heeft mij veel plezier gedaan!   Geen moment spijt van mijn VIP lidmaatschap.

Nico van der Veldt

Genieten met reistips en verhalen

Dit jaar naar de Midi Pyreneeën, met de auto maar nu zonder de caravan! Stacaravan wordt het. De reis gaat natuurlijk Frankrijk binnendoor hahahaha. Cd rom versie 2.3 in bezit, ook versie 4.0 en 5.0 in mijn bezit. Maar nu lekker overal online met het Premium abonnement. Kan niet wachten tot ik 65 ben hahahaha om te gaan reizen en nog meer te genieten van jouw reistips en verhalen.

Premiumartikelen met een waarde van meer dan € 300

Bedenk eens wat je bespaart door in plaats van standaard reisgidsen met allemaal dezelfde informatie een onlinetool te gebruiken met Frankrijk tips die uniek zijn en  gebaseerd op informatie van locals die je anders nooit gehad zou hebben. Natuurlijk zijn bekende hotspots leuk om eens gezien te hebben, maar je zult merken dat je nog meer gaat genieten van rustige en veel minder bekende plekjes in Frankrijk. De e-books, luisterboeken, de online reisverhalen en roadtrips hebben nu al een waarde van meer dan 300 euro. Maar er wordt maandelijks nieuwe content toegevoegd. Ook krijg je handige tips waarmee je in Frankrijk geld kunt besparen en je lidmaatschap zich snel terugverdient. 

 • Ben je Premiumlid? Het lidmaatschapsbedrag wordt vastgeklikt dus je blijft altijd het bedrag betalen waarvoor je lid bent geworden. Ook als in de toekomst het lidmaatschapsbedrag wordt verhoogd.
 • VIP leden betalen een éénmalig bedrag en krijgen naast veel extra's ook jaar in en jaar uit onbeperkt toegang.
Premium 3

 7,75 p/mnd 

 • 3 maanden onbeperkt toegang
 • Drie unieke bonussen;
 • Kwartaalbetaling;
 • Eenmalige inschrijfkosten € 15;
 • Exclusieve reisverhalen;
 • Standaard e-books gratis downloaden;
 • Onbepekt toegang tot nieuwe ebooks, reisverhalen, podcasts;
 •  Inclusief het unieke verhaal van 26 dagen Frankrijk Binnendoor, een complete roadtrip door Frankrijk. De online opvolger van de bestseller Ontdek het andere Frankrijk.
 • Vragen stellen aan Ruud;
 • Het kwartaalbedrag wordt voor vastgeklikt. Je krijgt dus nooit een prijsverhoging in de toekomst. 
 • Automatische betaling per kwartaal vooraf ;
 • 30 dagen 100% niet goed geld terug garantie
 • Stopt wanneer jij dat wilt.
VIP  (meest gekozen)

 99éénmalig

 • Alle opties van Premium 3 plus:
 • Jaar in jaar uit onbeperkt toegang
 • Nooit meer verlengen
 • Geen inschrijfkosten
 • VIP leden hebben een streepje voor met extra tips en hulp van Ruud (binnen 24 uur antwoord)
 • Gratis luisterboek Ontdek het andere Frankrijk  (t.w.v. € 22,50)
 • Gratis luisterboek  Frankrijk Binnendoor LOIRE  (t.w.v. € 22,50)
 • Gratis luisterboek Ontdek het andere Frankrijk  (t.w.v. € 22,50)
 • Gratis luisterboek Regiogids Zuidwest- Frankrijk  (t.w.v. € 21,50)
 • Gratis luisterboek Regiogids Bourgogne  (t.w.v. € 21,50)
 • Het e-book Loire! t.w.v € 9,99 (Het e-book dat model stond voor het boek LOIRE, niet het officiële e-book van het boek).
 • € 12,50 korting  op de officiële e-books LOIRE en Ontdek het Andere Frankrijk (t.w.v. € 22,50)
 • € 11,50 korting  op de officiële e-books van alle Frankrijk Binnendoor Regiogidsen (t.w.v. € 21,50)
 • Totale waarde nu al meer dan € 300
 • 45 dagen niet goed geld teruggarantie
100% Niet Goed Geld Terug Garantie

100% tevredenheid garantie!

De wettelijke termijn om online aankopen terug te draaien is 14 dagen. Maar omdat ik er van overtuigd ben dat je,  net als duizenden anderen, veel plezier gaat beleven aan een lidmaatschap op Frankrijk Binnendoor geef ik je zonder probleem een unieke niet goed geld terug garantie. Voor alle Premiumlidmaatschappen krijg je 30 dagen de tijd om kennis te maken met Frankrijk Binnendoor. Kies je voor een VIP lidmaatschap? Dan krijg je zelfs 45 dagen de tijd! Deze unieke garantie durf ik zonder problemen te geven. Toch niet tevreden? Dan is één mailtje voldoende om je betaling terug te krijgen.

Wacht niet! Maar lees eerst wat bestaande leden van Frankrijk Binnendoor vinden

E. Elting

Al veel inspiratie opgedaan

We zijn ons al helemaal aan het verheugen op onze volgende Frankrijkreis met onze camper. We hebben al veel inspiratie opgedaan aan de hand van Frankrijk Binnendoor.

Peter en Ina

Echt een topper!

Jeetje….lijkt lang te zijn geleden dat we de cd rom Frankrijk Binnendoor bij je bestelden… echt een Topper. Inmiddels camperen we, en Frankrijk blijft favoriet….Wat leuk om jullie hier weer tegen te komen met de Online versie! 

Nico van der Veldt

Genieten van je reistips

Dit jaar naar de Midi Pyreneeën, met de auto maar nu zonder de caravan! Stacaravan wordt het. De reis gaat natuurlijk Frankrijk binnendoor. CD-Rom versie 2.3, versie 4.0 en ook versie 5.0 in mijn bezit. Maar nu lekker overal online met het VIP Premium abonnement. Kan niet wachten tot ik 65 ben om te gaan reizen en nog meer te genieten van jouw reistips en verhalen.

Veel gestelde vragen

Kun je Frankrijk Binnendoor offline of als app gebruiken?

Frankrijk Binnendoor is een online toepassing en er is geen app voor je smartphone. Maar dat hoeft ook niet want de website is zo gemaakt dat je over met een wifi of gsm-verbinding snel informatie kunt aanvragen,

Welke e-books horen bij het lidmaatschap?

Alle door Frankrijk Binnendoor uitgebrachte e-books horen bij de Premiumabonnementen. Er is echter één uitzondering. De officiële e-books van de papieren boeken vallen niet onder de voorwaarden van de lidmaatschappen. Deze zijn uitsluitend tegen betaling aan te schaffen. Maar VIP leden krijgen hier een korting op deze e-books van € 12,50.

Wat houdt het "levenslange" VIP lidmaatschap in?

Als je VIPlid wordt krijg je naast de extra voordelen die bij het abonnement horen ook maar één keer te maken met een betaling. Je lidmaatschap blijft daarna onbeperkt geldig tot je het zelf opzegt. 

Wordt de prijs in de toekomst hoger?

Nee! Als je eenmaal lid bent met een periodieke verlenging van je lidmaatschap dan klik ik die prijs voor je vast. Dus op het moment dat de eerste betaling heeft plaatsgevonden wordt die vastgelegd en ga je nooit meer betalen. Er zal zeker in de toekomst een prijsverhoging komen maar niet voor jou als je vandaag lid wordt!

Hoe werkt de 100% Tevredenheidsgarantie?

Voor elk lidmaatschap geldt een gratis proefperiode van 30 dagen. Het dubbele dus van de wettelijk verplichte termijn van 14 dagen bedenktijd voor online aankopen. Heb je een VIP lidmaatschap? Dan heb je zelfs 45 dagen bedenktijd. Is Frankrijk Binnendoor niet wat je er van verwacht had? Dan is een mailtje voldoende om je lidmaatschap stop te zetten. Het betaalde bedrag wordt dan omgaand teruggeboekt.

Werkt Frankrijk Binnendoor op een tablet of smartphone?

Frankrijk Binnendoor werkt op elke PC, laptop, tablet en smartphone. Je webbrowser is daarvoor het belangrijkst. Zorg altijd dat je de laatste versie van je besturingssysteem en webbrowser gebruikt zodat je zeker weet dat je browser volgens de laatste standaarden werkt. Hierdoor zal Frankrijk Binnendoor altijd op een prettige manier werken. Ook ben je dan altijd verzekerd van de beste beveilging.

Waar een idee toe kan leiden...

Toen ik in 2004 de CD-Rom Frankrijk Binnendoor bedacht had ik nog geen idee van het succes dat daarna zou ontstaan. De ontwikkelingen met snel internet hebben aan de wieg gestaan van de moderne online versie van Frankrijk Binnendoor met nog meer mogelijkheden.  Ik sta nog regelmatig verbaasd van de talloze leuke reacties en de inmiddels duizenden gebruikers van Frankrijk Binnendoor. Velen van hen volgen zelfs 1:1 de routes en tips die ik geef. Maar ga ook eens zelf op avontuur want Frankrijk heeft zoveel te bieden.


Ik ben ook nog lang niet uitgekeken op Frankrijk en blijf altijd op zoek naar nieuwe en onbekende plekken om te delen met mijn lezers.


Bon voyage!

Ruud
Premium 3

 7,75 p/mnd 

 • 3 maanden onbeperkt toegang
 • Drie unieke bonussen;
 • Kwartaalbetaling;
 • Eenmalige inschrijfkosten € 15;
 • Exclusieve reisverhalen;
 • Standaard e-books gratis downloaden;
 • Onbepekt toegang tot nieuwe ebooks, reisverhalen, podcasts;
 •  Inclusief het unieke verhaal van 26 dagen Frankrijk Binnendoor, een complete roadtrip door Frankrijk. De online opvolger van de bestseller Ontdek het andere Frankrijk.
 • Vragen stellen aan Ruud;
 • Het kwartaalbedrag wordt voor vastgeklikt. Je krijgt dus nooit een prijsverhoging in de toekomst. 
 • Automatische betaling per kwartaal vooraf ;
 • 30 dagen 100% niet goed geld terug garantie
 • Stopt wanneer jij dat wilt.
VIP  (meest gekozen)

 99éénmalig

 • Alle opties van Premium 3 plus:
 • Jaar in jaar uit onbeperkt toegang
 • Nooit meer verlengen
 • Geen inschrijfkosten
 • VIP leden hebben een streepje voor met extra tips en hulp van Ruud (binnen 24 uur antwoord)
 • Gratis luisterboek Ontdek het andere Frankrijk  (t.w.v. € 22,50)
 • Gratis luisterboek  Frankrijk Binnendoor LOIRE  (t.w.v. € 22,50)
 • Gratis luisterboek Ontdek het andere Frankrijk  (t.w.v. € 22,50)
 • Gratis luisterboek Regiogids Zuidwest- Frankrijk  (t.w.v. € 21,50)
 • Gratis luisterboek Regiogids Bourgogne  (t.w.v. € 21,50)
 • Het e-book Loire! t.w.v € 9,99 (Het e-book dat model stond voor het boek LOIRE, niet het officiële e-book van het boek).
 • € 12,50 korting  op de officiële e-books LOIRE en Ontdek het Andere Frankrijk (t.w.v. € 22,50)
 • € 11,50 korting  op de officiële e-books van alle Frankrijk Binnendoor Regiogidsen (t.w.v. € 21,50)
 • Totale waarde nu al meer dan € 300
 • 45 dagen niet goed geld teruggarantie

© frankrijkbinnendoor

voorwaarden   |  privacy & cookies   |   disclaimer   |   contact

>