zes Nieuwe reisgidsen op komst!

Frankrijk Binnendoor Regiogidsen

*Inclusief website, gps-routes en uniek luisterboek

Ontdek
Zuidwest-Frankrijk

Dordogne, Lot, Gers & Gironde

Deel 1 van de nieuwe serie Frankrijk Binnendoor Regiogidsen.
Het eerste deel neemt je mee op een onvergetelijke reis door Frankrijk. Het begint met een fraaie route dwars door de Morvan naar de Dordogne om via de Lot en Gers naar het mooie Bassin d'Arcachon te reizen aan de Atlantische kust. 

Regiogids Zuidwest-Frankrijk
Regiogids Noordoost-Frankrijk
*Inclusief website, gps-routes en uniek luisterboek

Ontdek
Noordoost-Frankrijk

Elzas, Vogezen & Champagne-Ardenne

Deel 2 van de nieuwe serie Frankrijk Binnendoor Regiogids.
In deze gids zul je de bijzondere plekjes ontdekken van de Elzas, Vogezen en de Champagne-Ardenne. Wandelingen, fietstochten en roadtrips nemen je mee door een ongekend mooi gebied op ongeveer 5 uur rijden van Maastricht.

Unieke boeken met online extra's, gps-routes en exlusief luisterboek

Handzame gidsen voor maar € 21,50

Inclusief website + online extra's

Gratis uniek luisterboek

gps-routes roadtrips en fietsroutes

Elke Frankrijk Binnendoor regiogids heeft altijd gratis extra's die beschikbaar komen na registratie. Je krijgt dan meteen toegang tot de speciale website van het boek en kunt  gebruik maken van de online extra's, gps-routes van alle roadtrips en fietsroutes. Na eenmalige registratie kun je ook het exclusieve luisterboek downloaden. 

De eerste reacties 

Mooie handige regiogidsen. Zuidwest- en Noordoost- Frankrijk die ik heb ontvangen . Zeer geslaagd. Veel succes met het samenstellen van nieuwe regiogidsen.

Etienne Maas

Wat reacties via e-mail en Facebook:

Wij hebben de boeken ontvangen.  Ze zijn fantastisch. Heel gemakkelijk om mee te nemen.  
Marina

Ik heb beide boeken ontvangen en vind ze mooi en goed.
Chris Maessen

Het eerste wat ik dacht: "wat een lekker formaat".  Toen ik even snel bladerde vond ik de tekst, foto's en kaartjes heel prettig weergegeven. het nodigde uit om erin te willen duiken. Helaas moest ik aan het werk
Monique 

Vandaag de nieuwe FrankrijkBinnendoor gidsen ontvangen, zien er prachtig uit!
Hans Kottman

Bestel nu en je krijgt de bestelde Regiogids(en) keurig thuisbezorgd *)
Je hoeft er dus de deur niet voor uit! Bestel je beide Regiogidsen voor 4 april 2023? Dan krijg je extra korting!

*) De verpakkings- en verzendkosten binnen Nederland (€ 7,25) zijn tijdelijk gratis!
Voor verzending naar het buitenland (€ 14,28) delen wij samen de kosten 50/50

FRANKRIJK BINNENDOOR
REGIOGIDSEN

NIEUW EN UNIEK!

Frankrijk Binnendoor Regiogidsen is een unieke serie luxe reisgidsen over Frankrijk. Bij elke gids krijg je een exclusieve website, een luisterboek en gps-routes van alle roadtrips en fietstochten zodat je Frankrijk al thuis helemaal kunt beleven. 


Er staan zes regiogidsen gepland en de eerste twee worden nu gemaakt. Een Frankrijk Binnendoor Regiogids is een reisgids met een persoonlijke touch. De covers van de gidsen worden exclusief voor Frankrijk Binnendoor en zullen altijd de sfeer van de betreffende streek uitstralen. De rode Frankrijk Binnendoor eend (2cv) zal op elke cover terugkeren en altijd in gezelschap van een nieuwsgierig en ondeugend hondje.

Dit is ?????

Frankrijk Binnendoor Regiogids
Een lelijke eend en een hond
Het idee

Een Frankrijk Binnendoor Regiogids is een handzame gids van 18x12 centimeter en met 196 pagina's vol informatie over een bijzonder stukje Frankrijk. Het worden stuk voor stuk unieke boeken met telkens een exclusief voor Frankrijk Binnendoor getekende cover door Brigitte Waelpoel van Atelier de bee. Deze cover past altijd bij de streek waar het boek over gaat. Elke Regiogids krijgt op deze manier een exclusief en uniek karakter. De serie gaat uit zes boeken bestaan die een unieke verzameling vormen.
Het hondje

Op elke cover staat dus een eigenwijs, ondeugend en heel nieuwsgierig hondje dat op onderzoek gaat naar de leukste en minder bekende plekjes in Frankrijk. Hij reist in de rode Frankrijk Binnendoor Eend over rustige Franse binnenwegen en is altijd op zoek naar iets bijzonders. De 2CV en de hond wijzen je de weg naar de leukste plekjes in de streek. De naam van het hondje is Dougie en het waargebeurde verhaal over het speelse leven van deze kleine speurneus kun je elders op de website lezen.

Tips goede wijndomeinen

Voor de nieuwe Frankrijk Binnendoor Regiogidsen geeft Jordi Couwenhoven, zoon van de auteur, tips voor wijndomeinen waar je terecht kunt voor een wijnproeverij en goede wijnen kunt kopen. Sinds 2004 slaagt hij er telkens in om zich te kwalificeren voor de tweejaarlijkse strijd om de titel Le meilleur caviste de France. Een caviste is een wijnadviseur die in een Franse wijnwinkel, een cave, de klanten helpt om een juiste keus te maken voor een goede fles wijn. Elke twee jaar wordt deze wedstrijd in Frankrijk gehouden en na een strenge voorselectie mogen maximaal 40 cavistes uit heel Frankrijk strijden om een plek in de finale. Jordi maakt al sinds 2004 elke twee jaar deel uit van deze 40 beste wijnadviseurs van Frankrijk. 

Hij runt in hartje Parijs de bijzondere wijnwinkel Le sourire au pied de l'échelle, aan de Rue de La Roquette tussen de Bastille en begraafplaats Père Lachaise. Voor deze unieke wijnwinkel koopt hij zelf rechtstreeks in bij Franse wijnboeren. En nu geeft hij dus exclusief voor de Frankrijk Binnendoor Regiogidsen tips voor goede wijnboeren waar je prima wijnen kunt proeven en kopen. Het zijn kleinschalige wijnbedrijven waar met passie wijn van topniveau wordt gemaakt voor een aantrekkelijke prijs.

Jordi Couwenhoven

In deze serie verschijnen ook:

Bourgogne (3) *

ZUIDOOST-FRANKRIJK (4) **

NOORDWEST-FRANKRIJK (5) ***

BRETAGNE (6) ***

*) eind 2023 - **) Vermoedelijk eind 2023 of voorjaar 2024 - ***) medio 2024

Ruud

Bonjour, ik ben
Ruud Couwenhoven. Wat leuk je hier te zien!

Ik ben de auteur van de succesvolle Frankrijk Binnendoor boeken en reis al meer dan 30 jaar door Frankrijk. Dat doe ik het liefst relaxed over rustige binnenwegen. Sinds 1999 schrijf ik mijn ervaringen op internet en noem dat Frankrijk Binnendoor.  

Mijn eerste boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk verscheen in oktober 2019 en is sindsdien het best verkochte reisboek over Frankrijk ooit. In maart 2021 verscheen mijn tweede boek LOIRE dat eveneens tot de beste verkochte reisboeken over Frankrijk behoort. Verder schrijf ik regelmatig blogs op de website en maak podcasts over Frankrijk die al bijna 400.000 keer zijn beluisterd.

Kortom ik ben een Francofiel maar hou mijn ervaringen en tips absoluut niet voor mijzelf.

Mijn tips, podcasts en boeken zijn er voor iedereen. Dus of je nu al vaker in Frankrijk bent geweest of van plan bent om er voor het eerst naar toe te gaan. Ga je voor het eerst naar Frankrijk? Dan is mijn eerste boek een aanrader. Wie weet word je net als ik een echte francofiel! 

Geef je mening over de Regiogids(en)

Wat is jouw ervaring met de nieuwe Regiogidsen

>