fbpx

zes Nieuwe reisgidsen op komst!

Frankrijk Binnendoor Regiogidsen

*Inclusief website, gps-routes en uniek luisterboek

Ontdek
Zuidwest-Frankrijk

Dordogne, Lot, Gers & Gironde

Deel 1 van de nieuwe serie Frankrijk Binnendoor Regiogidsen.
Het eerste deel neemt je mee op een onvergetelijke reis door Frankrijk. Het begint met een fraaie route dwars door de Morvan naar de Dordogne om via de Lot en Gers naar het mooie Bassin d'Arcachon te reizen aan de Atlantische kust. 

Nieuw! Regiogids Zuidwest-Frankrijk
Noordoost-Frankrijk
*Inclusief website, gps-routes en uniek luisterboek

Ontdek
Noordoost-Frankrijk

Elzas, Vogezen & Champagne-Ardenne

Deel 2 van de nieuwe serie Frankrijk Binnendoor Regiogids.
In deze gids zul je de bijzondere plekjes ontdekken van de Elzas, Vogezen en de Champagne-Ardenne. Wandelingen, fietstochten en roadtrips nemen je mee door een ongekend mooi gebied op ongeveer 5 uur rijden van Maastricht.

FRANKRIJK BINNENDOOR
REGIOGIDSEN

NIEUW EN UNIEK!

Frankrijk Binnendoor Regiogidsen is een unieke serie luxe reisgidsen over Frankrijk. Bij elke gids krijg je een exclusieve website, een luisterboek en gps-routes van alle roadtrips en fietstochten zodat je Frankrijk al thuis helemaal kunt beleven. 


Er staan zes regiogidsen gepland en de eerste twee worden nu gemaakt.


Een Frankrijk Binnendoor Regiogids is een reisgids met een persoonlijke touch.

Dit is ?????

Frankrijk Binnendoor Regiogids
Een lelijke eend en een hond
Het idee

Een Frankrijk Binnendoor Regiogids is een handzame gids van 18x12 centimeter en met 196 pagina's vol informatie over een bijzonder stukje Frankrijk. Het worden stuk voor stuk unieke boeken met telkens een exclusief voor Frankrijk Binnendoor getekende cover door Brigitte Waelpoel van Atelier de bee. Deze cover past altijd bij de streek waar het boek over gaat. Elke Regiogids krijgt op deze manier een exclusief en uniek karakter. 
Het hondje

Op elke cover staat een eigenwijs, ondeugend en heel nieuwsgierig hondje dat op onderzoek gaat naar de leukste en minder bekende plekjes in Frankrijk. Hij reist in de rode Frankrijk Binnendoor Eend over rustige Franse binnenwegen en is altijd op zoek naar iets bijzonders. De 2CV en de hond wijzen je de weg naar de leukste plekjes in de streek. Binnenkort wordt de naam van het hondje onthuld en vertel ik je een waargebeurd verhaal over het speelse leven van deze kleine speurneus. 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Frankrijk Binnendoor Regiogidsen en vul je emailadres in. Je krijgt dan binnenkort een ebook met een eerste preview en ben je een van de eersten die het te zien krijgt. Ook ontvang je in de laatste week van het jaar een persoonlijke aanbieding voor een exclusieve voorverkoop met een paar aantrekkelijke extra's. 

In deze serie verschijnen ook:

bretagne

Bourgogne

NOORDWEST-FRANKRIJK

zuidoost-FRANKRIJK

Ruud

Bonjour, ik ben
Ruud Couwenhoven. Wat leuk je hier te zien!

Ik ben de auteur van de succesvolle Frankrijk Binnendoor boeken en reis al meer dan 30 jaar door Frankrijk. Dat doe ik het liefst relaxed over rustige binnenwegen. Sinds 1999 schrijf ik mijn ervaringen op internet en noem dat Frankrijk Binnendoor.  

Mijn eerste boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk verscheen in oktober 2019 en is sindsdien het best verkochte reisboek over Frankrijk ooit. In maart 2021 verscheen mijn tweede boek LOIRE dat eveneens tot de beste verkochte reisboeken over Frankrijk behoort. Verder schrijf ik regelmatig blogs op de website en maak podcasts over Frankrijk die al bijna 400.000 keer zijn beluisterd.

Kortom ik ben een Francofiel maar hou mijn ervaringen en tips absoluut niet voor mijzelf.

Mijn tips, podcasts en boeken zijn er voor iedereen. Dus of je nu al vaker in Frankrijk bent geweest of van plan bent om er voor het eerst naar toe te gaan. Ga je voor het eerst naar Frankrijk? Dan is mijn eerste boek een aanrader. Wie weet word je net als ik een echte francofiel! 

>