Frankrijk

Binnendoor 

Loire

Ga op avontuur in Loiredal!

29 maart 2021 in de winkel

Boek Loire, Frankrijk Binnendoor

Een nieuw boek: Loire!

Een jaar nadat mijn eerste boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk verscheen komt er een vervolg! Op dit moment ben ik druk bezig met het manuscript en de vormgeving van een nieuw boek over het fantastische Loiredal.


Een ding is zeker, Frankrijk Binnendoor Loire wordt weer een bijzonder boek over Frankrijk waar jij ook aan kunt meewerken door mij te vertellen wat je persé in het boek wilt lezen.  


Verder op deze pagina vind je meer informatie en kun je lezen wat ik met het boek over de Loire voor ogen heb. Ik kan zelf natuurlijk wel van alles bedenken maar misschien wil jij er wel iets heel anders in lezen. Dus als je wensen hebt, vragen of suggesties voor wat je absoluut in een boek over de Loire wilt lezen, laat het mij dan hier weten.


Als eerste weten wanneer het boek klaar is?


Ben je nieuwsgierig? Geef dan nu je gegevens door en ik houd je af en toe op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent de productie en vormgeving van het boek. Als je het wilt kun je zelfs invullen wat jij absoluut in mijn nieuwe boek over de Loire wilt lezen. Een selectie met de leukste en meest verrassende vragen en wensen wordt in het boek opgenomen. Als dat die van jou is krijg je sowieso een gesigneerd exemplaar van het boek Frankrijk Binnendoor, ga op avontuur bij de Loire!


Ontvang het boek LOIRE één maand eerder dan het in de winkel ligt + gratis ebook + gratis luisterboek!


Het verschijnt op 29 maart 2021 in de boekhandel. Maar als je nu je gegevens invult krijg je voor Kerst en Oud & Nieuw 2020 van mij een bericht dat je het boek voor € 22,50 kunt bestellen met deze exclusieve extra's.

  • € 22,50 voor het boek, ebook en luisterboek (los kost elk € 22,50 en vanaf 1 maart 2021 kost deze exclusieve bundel € 34,99);  
  • Geen verzendkosten in Nederland (voor het buitenland delen we de kosten);
  • Gratis downloaden van het ebook en luisterboek vanaf 1 februari 2021;
  • De boeken worden verstuurd in de eerst week van maart 2020 zodat je het een maand eerder in huis hebt dan het in de boekwinkel ligt.


Dus alleen als je je nu registreert dan krijg bericht om mee te doen aan de exclusieve voorverkoop van het boek LOIRE èn krijg je het ebook en luisterboek gratis. Iedereen die het boek voor 1 maar 2021 bestelt krijgt het in de eerste week van maart 2021 toegestuurd terwijl het pas op 29 maart 2021 in de boekwinkel verkrijgbaar is.

dit veld niet invullen s.v.p.
Frankrijk Binnendoor Loire

Dit wordt de opvolger van Frankrijk Binnendoor!

Ik was het nog helemaal niet van plan want mijn eerste boek gaat nog zo ongelooflijk goed. Het is sinds 2019 nog steeds het best verkochte reisboek over Frankrijk in Nederland en Vlaanderen. Maar het begon te kriebelen en ik kreeg steeds meer vragen over een nieuw boek van Frankrijk Binnendoor.


Het nieuwe boek krijgt de titel:  Frankrijk Binnendoor, LOIRE


In het boek maak je een fantastische reis door de vallei van de Loire. Ik schreef er recent al een ebook over maar het boek wordt veel uitgebreider. Het wordt het verhaal van een van de mooiste rivieren van Europa. Een verhaal over natuur, kastelen, bijzondere dorpen, leuke stadjes, fietstochten en natuurlijk wijn! Vanaf Orléans volg je in het boek de rivier stroomafwaarts tot aan de monding bij Saint-Nazaire. Het wordt uiteraard weer een boek met veel en bijzondere foto's maar vooral ook veel inspiratie met compleet beschreven dagtochten en fietstochten. 


In het boek komen ook twee alternatieven om op een relaxte manier naar de Loire te reizen en de drukte bij Parijs te omzeilen. Voor de wijnliefhebbers komt er zelfs een speciale Wijnroadtrip en er zullen ook een paar verrassende interviews in komen te staan met een paar experts die je hun geheim en insidertips zullen verklappen.


Dus meld je nu al aan zodat je het als het eerste weet!


Ruud Couwenhoven

Ga ook op avontuur bij de Loire


Oh ja... als je je nu aanmeldt dan hou ik je van de vorderingen van het boek op de hoogte en krijg je af ent toe een inkijkje in de hoe het gaat worden.

Dit komt er in dit unieke boek over de Loire

De vallei van de Loire is een heerlijke plek voor de vakantie in Frankrijk. Het leuke is dat deze streek in Frankrijk voor elk type vakantieganger geschikt is. Toen ik besloot om dit ebook over de Loirestreek te gaan schrijven had ik al bedacht dat er natuurlijk kastelen in voorkomen maar ook leuke dorpen en plekjes die je persé moet gaan zien. De vallei van de Loire leent zich ook voortreffelijk voor ongekend mooie fietstochten. En hou je van wijn? Dan is het hoofdstuk met de Wijn Roadtrip Loire een aanrader!

Naar de Loire maar niet via Parijs

Het eerste hoofdstuk geeft je een fantastisch alternatief om Parijs te vermijden en lekker binnendoor naar de Loire te reizen

Fietsen in de vallei van de Loire

De vallei van de Loire is een heerlijk fietsgebied en voor elk type fietser geschikt. In het boek komen fietsroutes die compleet staan beschreven en met veel tips van locals. 

Wandelen

Als je van wandelen houdt dan is de vallei van de Loire een echt walhalla. De talloze wijngaarden en de uitgestrekte bossen bieden onvoorstelbaar veel wandelpaden. 

Routes

Je krijgt in het boek 2 compleet beschreven routes om relaxed naar de Loire te reizen en de drukte van snelwegen en Parijs te vermijden. Maar ook lokale roadtrips om lekker veel te ontdekken.

Ontdek het mooiste van de vallei van de Loire

Het boek wordt het resultaat van mijn jarenlange ervaring in de vallei van de Loire en ik deel je dan ook mijn beste tips om heel veel te zien.

De wijngebieden van de Loire

De vallei van de Loire heeft talloze wijngebieden waar je volop kunt genieten en natuurlijk wijnen kunt gaan proeven met unieke insidertips.

Natuur, leuke stadjes en bijzondere dorpen

Van Orleans tot iets voorbij Angers behoort de vallei van de Loire tot het Unesco Werelderfgoed met een prachtige natuur en bijzonder cultureel erfgoed

Speciale website

Iedereen die het boek aanschaft krijgt na registratie een link voor de speciale website van het boek met nog meer tips, foto's en informatie over de Loiresteek.

Nieuw! Boek LOIRE van Frankrijk Binnendoor
>