Contact met Ruud

Tips voor een paar dagen La Rochelle

Heb je een vraag aan mij? Dan kun je deze hieronder kwijt.

Formulieer je vraag of opmerking kort en krachtig, dan kan ik er snel op reageren. Ik streef er naar om dit binnen 48 uur te doen. Ben je Premiumlid van Frankrijk Binnendoor? Dan krijg je binnen 24 uur antwoord en meestal sneller (ook buiten kantooruren en in het weekend).

Wil je dat ik contact met je opneem? Geef dan duidelijk aan waarvoor en waarover. Door het onderstaande formulier te verzenden ga je akkoord met deze privacy voorwaarden

Ik hoor graag van je!

Ruud Couwenhoven

Oh ja! Ik krijg vaak verzoeken voor het plaatsen van gastblogs of links. Ik werk daar niet aan mee. Het heeft dus geen enkele zin om het onderstaande formulier hiervoor in te vullen. Ik heb zelfs besloten om, tegen mijn gewoonte in, op dit soort verzoeken niet te reageren.

Voor je contact opneemt. Misschien staat hier het antwoord op je vraag:

Heb je de veel gestelde vragen & antwoorden al gelezen, of de help-video's al bekeken?. Staat je vraag er niet bij? Stuur deze dan met een duidelijk maar beknopte omschrijving met onderstaand formulier.

Help! Waarom moet ik betalen voor mijn gratis ebooks?

Regelmatig krijg ik de vraag waarom je als Premiumlid toch moet betalen voor een ebook. Dat hoeft niet! Maar je moet wel de juiste keuze maken. Zorg dat je ingelogd bent en kies dan in het menu Leden voor ebooks Premiumleden. Bekijk anders even deze instructie video bij de veel gestelde vragen en antwoorden.

Heb je een andere vraag? Stel die dan hieronder met een beknopte en duidelijke beschrijving.

FrankrijkBinnendoor.nl - Grasgraefken 25, 6171 SH STEIN (NL) - tel. +31(0)878767008 (ma-t/m do van 09.00u tot 12:30u)