Contact

Tips voor een paar dagen La Rochelle

Je kunt met dit formulier contact met mij opnemen.

Als je een vraag of opmerking hebt formuleer deze dan kort en krachtig. Ik kan dan snel reageren.

Wil je mij inhuren voor een lezing of presentatie geef dan wat meer informatie zoals: waar, wanneer, waarover en voor wie.

Wil je dat ik contact met je opneem? Geef dan duidelijk aan waarvoor en waarover.

Ik hoor graag van je!

eBooks Ruud Couwenhoven

 

 

Oh ja! Ik krijg vaak verzoeken voor het plaatsen van gastblogs of links. Ik werk daar niet aan mee. Het heeft geen zin om het onderstaande formulier hiervoor in te vullen. Ik heb zelfs besloten om, tegen mijn gewoonte in, niet op dit soort verzoeken te reageren.

*) verplichte velden


Vraag via Frankrijk Binnendoor

  • Selecteer een optie om aan te geven waar je vraag of opmerking over gaat.
  • Je hebt maximaal 500 tekens incl. spatie beschikbaar. Wil je inzage in je gegevens of deze wijzigen? Kijk dan in het menu Leden bij Mijn Frankrijk Binnendoor of in het menu eBooks bij Mijn eBooks. Wil je je gegevens verwijderen? Selecteer dan hierboven Mijn Privacy en geef duidelijk aan wat je verwijdert wilt hebben.

Mijn weblog FrankrijkBinnendoor.nl maakt deel uit van mijn onderneming eRCeeMedia B.V.

Adres: Grasgraefken 25, 6171 SH Stein, Nederland

Telefoon: +31 (0) 87 87 67 008 van ma t/m do 09:00 – 12:30

Kamer van Koophandel: 69061998

BTW nummer: NL821900845B01