Aanmelden FrankrijkBinnendoor

FrankrijkBinnendoor Premium

Er zijn 2 opties voor de Premium lidmaatschappen op Frankrijk Binnendoor. Je kunt kiezen voor een jaar- of levenslang lidmaatschap. Elk lidmaatschap geeft je onbeperkt toegang tot alle content van Frankrijk Binnendoor Premium met onder andere:

 • 26 dagen Frankrijk Binnedoor, een prachtige reis via de Bourgogne, Auvergne naar de Languedoc-Roussillon, Camargue en de Provence. Dag voor dag beschreven met tal van mooie dagtochten, wandelingen en fietstochten. Inclusief een bijzondere fietservaring met mijn legendarische fietstocht rond het Étang de Vaccarès in de Camargue.
 • 4100 kilometer dwars door Frankrijk. Een eveneens dag voor dag beschreven reis die via Lille, Normandië en Bretagne naar de Atlantische kust gaat, naar de Gers en de Tarn
 • een week in Parijs, mijn ervaringen van een week als Parijzenaar in een appartement in plaats van een hotel.
 • Met een eBike in Frankijk! Hoe ik met een eBike meer zag in de Bourgogne, Dordogne en bij de monding van de Loire
 • 8 gratis ebooks. Nu al: Parijs!, Route des Grandes Alpes!, Loire, Bretagne, & Picardie! Le Sud Ouest! en Le Grand Est! 3 dagen Frankrijk Binnendoor!, Roadtrip Bastides! en De Passages van Parijs!  Totale waarde van de ebooks is € 48.
 • Alle toekomstige ebooks en updates gratis
 • Onbeperkt toegang tot alle exclusieve tips, podcasts en reisverhalen voor Premiumleden.
ebook Passages van Parijs

In dit nieuwe ebook vertel ik je alles over mijn wandeling die ik in Parijs maakte om op zoek te gaan naar de overdekte passages van Parijs uit de 19e eeuw. Deze Passages Couvertes vind je in het oude centrum maar ook net er buiten. Met deze wandeling van totaal bijna 11 kilometer ontdek je de nog resterende passages en overdekte galerijen. Je krijgt ook veel handige links met meer informatie. 

Ze werden ooit aangelegd om de sjieke inwoners van Parijs de mogelijkheid te bieden om te shoppen, te eten, te drinken en uit te gaan zonder dat ze met hun dure schoenen en laarzen door de prut moesten ploeteren over de ongeplaveide straten.

In ruim 61 pagina's lees je mijn tips en ontdek je het onbekende Parijs van de 19e eeuw. Natuurlijk verklap ik je ook meteen mijn hotspots om te shoppen, te lunchen of een drankje te pakken. Dit ebook is exclusief voor Premiumleden en is voorlopig niet te koop.

Nu inclusief de nieuwe ebooks "Roadtrip Bastides! & de Passages van Parijs"

Premium Jaar (Nieuw!)

12 maanden Premiumlid voor nog geen€ 1,67 per maand - automatische verlenging


1e jaar € 29,99

daarna 19,99 per jaar

 • 12 maanden onbeperkt toegang
 • doorlopend per 12 maanden
 • automatische incasso p/jaar
 • 1e jaar € 29,99 daarna € 19,99 p/jr
 • Alle ebooks t.w.v € 48 gratis
 • Inclusief 2 Bonus ebooks
 • Exclusieve Premium reisverhalen
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Lidmaatschap simpel te stoppen
 • 30 dagen Geld Terug Garantie
 • Jaarprijs blijft gegarandeerd gelijk en wordt nooit meer verhoogd.

100% Niet goed, geld terug garantie

100% Niet Goed Geld Terug Garantie

 De wettelijke bedenktijd voor het afsluiten va een internet abonnment is 14 dagen. Maar ik geef je zonder probleem mijn unieke niet goed geld terug garantie van 30 dagen *)

Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent.  En omdat ik er van overtuigd ben dat jij, net als duizenden anderen, veel plezier gaat beleven aan mijn ebooks, reisverhalen en luistertips (podcasts) durf ik zonder probleem een unieke niet goed geld terug garantie te geven.

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent over Frankrijk Binnendoor Premium, dan is de terugbetaling van je lidmaatschapsgeld eenvoudig geregeld. Met de 30 dagen niet goed geld teruggarantie loop je dus geen enkel risico.

Als je binnen 30 dagen na aanmelding een email stuurt met de reden dat je toch wilt stoppen dan krijg je omgaand je eerste betaling zonder slag of stoot retour!

*) VIP leden hebben een 100% tevredenheidsgarantie van 45 dagen.

 • Als Premiumlid krijg je na aanmelding meteen een Bonus tip om je lidmaatschapsgeld terug te verdienen. 

Dit vinden anderen van Frankrijk Binnendoor

Kwam toevallig een podcast van je tegen. Een over de Alpentocht vanuit Menton en de ander over La Rochelle. Geweldig hoe je dat doet. Goeie stem ook. Wat een mooi leven heb je. Daar ben ik toch wel bijzonder jaloers op. Je combineert je passies van media en Frankrijk op een ongekende wijze. Geweldig. Je verhalen zijn zo goed, je foto’s bijzonder en de combinatie van het geheel fantastisch!

Jeetje….lijkt lang te zijn geleden dat we de cd rom Frankrijk Binnendoor bij je bestelden… echt een Topper. Inmiddels camperen we, en Frankrijk blijft favoriet….Heel leuk om jullie hier weer tegen te komen met de Online versie!!! Ik blijf de site met interesse volgen!

Peter en Ina

Beste Ruud, allereerst mijn complimenten voor je fraaie Frankrijk Binnendoor website! Werkelijk vrijwel alle informatie die ik wel eens zoek over Frankrijk in het algemeen en Parijs in het bijzonder kan ik op uw site vinden! Binnenkort ga ik zowel Frankrijk als Parijs weer eens met een bezoek vereren en zal dan ook weer dankbaar gebruik maken van de geboden faciliteiten van en door uw website.

Yu-San

We zijn ons al helemaal aan het verheugen op onze volgende Frankrijkreis met onze camper. We hebben al veel inspiratie opgedaan adh van jou website

E.Elting

Een site met heel veel bruikbare, bijzondere informatie. Wanneer je, zoals ik van Frankrijk houdt is dit een geweldige site. Ruud staat je bij met een zeer attente en gedegen hulp. Dank daarvoor Ruud.

José Dibbets

Dit jaar naar de Midi Pyreneeën, met de auto maar nu zonder de caravan! Stacaravan wordt het. De reis gaat natuurlijk Frankrijk binnendoor hahahaha. Cd rom versie 2.3 in bezit, ook versie 4.0 en 5.0 in mijn bezit. Maar nu lekker overal online met het Premium abonnement. Kan niet wachten tot ik 65 ben hahahaha om te gaan reizen en nog meer te genieten van jouw reistips en verhalen.

Nico van der Veldt

Vind je programma geweldig, we zijn Frankrijkliefhebbers en hebben een mobilhome, daardoor hebben we al veel plezier van je tips gehad

Jean Vanheusden

Ik heb het boek in "3 dagen naar de Cote d'Azure" al gedownload en gelezen. Mooi en leerzaam vooral de opmerkingen waar je beter niet met de caravan kunt gaan rijden. Mijn vrouw en ik willen Canal du Midi gaan fietsen, steeds een  stuk opschuiven met de caravan. Ik gebruik Frankrijk Binnendoor met graagte en vind het dus mooi. Beter dan de Kampeer en Caravan Kampioen daar rammel ik zo door heen

Aad Stolk

Man wat kun jij iemand lekker maken met je tips over Frankrijk. Ik heb Frankrijk Binnendoor nu al een paar jaar maar ben telkens weer verbaasd over de enorme hoeveelheid tips en informatie. Ik heb er al prachtige vakanties door gehad! Na jarenlang Frankrijk Binnendoor Downloaden heb ik nu de online versie en die bevalt mij uitstekend. Nu kan ik echt overal van je tips genieten.

Rosaly van Ommeren

Heb Frankrijk Binnendoor Premium aangeschaft en moet zeggen dat ik aangenaam verrast was door de inhoud. Het is veel meer dan alleen maar een ebook. Ongelooflijk veel informatie en handige tips. Wij zijn er het afgelopen jaar mee op stap geweest en de route des Grandes Alpes gaan volgen. Dankzij Frankrijk Binnendoor hebben wij een fantastische vakantie gehad!

Marianne de Groot