Handige tips & een een gratis eBook

Nieuw Account Registreren

Vul hieronder je gegevens in om een gratis lidmaatschap aan te maken voor Frankrijk Binnendoor.

Je kunt dan meteen het Bonus eBook downloaden en je krijgt beperkt toegang tot de “leden pagina’s”. Je profiteer van extra voordelen zoals actiecodes, korting op vakanties, speciale vakanties voor leden enzovoorts.

Regelmatig krijg je mijn tips voor de vakantie in Frankrijk of een stedentrip naar Parijs. Je kunt meteen het Bonus eBook downloaden ter kennismaking.

Het verplicht je tot niets en het is een mooie manier om kennis te maken met de voordelen van Frankrijk Binnendoor


Gratis tips en een eBook

Ruim 10.000 mensen gingen je al voor en ontvangen regelmatig mijn tips voor de vakantie in Frankrijk of een stedentrip naar Parijs in hun mailbox. Zij hebben na registratie ook mijn unieke gratis eBook ter kennismaking gedownload. Ben jij de volgende?

Het eBook In 3 dagen naar de Côte-d’Azur gaat over een reis die ik over de Franse binnenwegen naar de Côte d’Azur maakte. Je ontdekt er op een luchtige manier hoe ik zo’n reis Frankrijk Binnendoor maakte en je zult tips ontdekken voor leuke hotels onderweg maar ook van “lekkere” restaurants en bijzondere streken zoals:

  • Beaune en de wijnstreek van de Côte-d’Or
  • De mooie streek Ain met zijn 1000 meren
  • De Drôme en Provence
  • De Côte-d’AzurDit krijg je na inschrijving als graTis lid:

  • In 3 dagen naar de Côte-d'AzurRegelmatig mijn tips in je mailbox
  • Nieuw! eBook in 3 dagen naar de Côte-d’Azur gratis downloaden
  • Nieuw! in 3 dagen binnendoor naar de Côte-d’Azur inclusief GoogleMaps met de routebeschrijving (online versie)
  • Gratis lidmaatschap Frankrijk Binnendoor met beperkt toegang tot artikelen, blogs, tips en aanbiedingen voor leden
  • Toegang tot de speciale ledenpagina’s van Frankrijk Binnendoor

Je kunt een aantal artikelen die exclusief voor preMiumleden zijn lezen en ter kennismaking een uniek eBook gratis downloaden.

Je hebt altijd via het ledenaccount van MijnFrankrijkBinnendoor toegang tot je gegevens om je lidmaatschap om te zetten naar preMium of om het te beeindigen wanneer jij wilt.

Het gratis abonnement is een goed idee als je eerst eens wilt rondsnuffelen wat Frankrijk Binnendoor preMium inhoudt en wat je er mee kunt. Ook als gratis lid kun je reageren op mijn blogs en artikelen. Je kunt altijd upgraden naar een preMium abonnement.

Probeer het uit zou ik zeggen!
Gratis abonnement