fbpx
Nieuw! Regiogids Zuidwest-Frankrijk

Regiogids
Zuidwest-Frankrijk

Dordogne, Lot, Gers & Gironde

Deel 1 van de unieke serie Frankrijk Binnendoor Regiogids

De Frankrijk Binnendoor Regiogids Zuidwest-Frankrijk is een reisgids met een persoonlijke touch van Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven. Hij neemt de lezer mee op een onvergetelijke reis door de Dordogne, Lot, Gers en Gironde.

Deze Regiogids is Inclusief tips van locals, speciale website, gps-routes en luisterboek dat door de auteur is ingesproken.

Reviews

Wat anderen van de

Frankrijk binnendoor boeken vinden

Bijvoorbeeld: FRANKRIJK Binnendoor ontdek het andere Frankrijk (best verkochte reisboek over Frankrijk)

Top boeken. Veel en overzichtelijke informatie. Maakt reizen door Frankrijk nog interessanter

Robert de Groot

Mooi boek, fijn geschreven. Leuk om wat kennis op te doen van de omgeving. Ook erg gemakkelijk te lezen, Heb nu ook het volgende deel over de Loire in huis

Karin Pieters

Ik heb het boek thuis en in één keer uitgelezen. Echt een meesterwerk en super handig!

Stef Casteels

Boh wat een mooi boek, mooie foto’s, goede info, lekkere schrijftstijl, een zeer geslaagd project. Proficiat, je hebt een fantastisch boek geschreven!

Bert Ramakers

Fantastisch boek. Ook de verhalen waar het mis ging enz. Gezellige afwisseling van omgevings informatie en vakantie ervaringe

Krijn kros

Helemaal top. Heel veel aan gehad. Maakt reizen door Frankrijk nog interessanter

Robert de Groot

ontdek

Zuidwest-Frankrijk

Wat zijn de charmes
van Zuidwest-Frankrijk?

Het antwoord wordt in dit boek van Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven gegeven.

Opnieuw verrast hij zijn lezers met een unieke roadtrip die deze keer door het zuidwesten van Frankrijk gaat. Op een luchtige wijze beschrijft hij zijn ervaringen in de Dordogne, Lot, Gers en Gironde en ontdek je een reis vol verrassingen en inspiratie.

e-biken Zuidwest-Frankrijk

In dit boek lees je ook over

  • een relaxte route dwars door de Morvan naar het zuidwesten;
  • roadtrips om ter plekke nog meer te zien en te genieten;
  • bijzondere routes voor fietsers en e-bikers;
  • tips van locals om lekker te eten en wijn te proeven;
  • de gezelligste markten en wanneer ze plaatsvinden.

INCLUSIEF WEBSITE, GPS-ROUTES EN LUISTERBOEK

Dit boek is inclusief online extra's, routekaarten en te downloaden gps-routes van de roadtrips en fietstochten. In een bijzonder luisterboek neemt Ruud je mee op reis en kom je helemaal in de sfeer van Zuidwest-Frankrijk. Jordi Couwenhoven geeft exclusief voor Frankrijk Binnendoor tips voor wijnproeven en kopen. Hij is behoort sinds 2014 tot de beste cavistes (wijnadviseurs) van Frankrijk en behaalde al vijf keer de halve finales van de tweejaarlijkse wedstrijd Le meilleur caviste de France.

Ruud Couwenhoven is altijd op zoek naar verhalen voor zijn boeken, podcasts en de website frankrijkbinnendoor.nl Zijn eerste boek, Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk, is al jaren het bestverkochte reisboek over Frankrijk.

Ruud Couwenhoven
Achterzijde regiogids Zuidwest-Frankrijk

Blijf op de hoogte

Momenteel wordt er door vormgevers en redacteuren hard gewerkt om dit fraaie boek te maken. Meld je nu aan en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. Je krijgt regelmatig een update en een kijkje achter de schermen hoe het boek gaat worden. Binnenkort krijg je ook een exclusieve link om het eerste  hoofdstuk te downloaden.

Wil je
Meer weten?

Tik hier onder je emailadres & ontvang binnenkort een bericht met een link om het eerste hoofdstuk te downloaden. Je krijgt dan als een van de eersten de preview van de binnenkant van het boek te zien. 

Zuidwest-Frankrijk
>