Regiogids Zuidwest-Frankrijk

ISBN 9789083010632 - € 21,50

Regiogids
Zuidwest-Frankrijk

Dordogne, Lot, Gers & Gironde

Deel 1 van de unieke serie Frankrijk Binnendoor Regiogids

De Frankrijk Binnendoor Regiogids Zuidwest-Frankrijk is een reisgids met een persoonlijke touch van Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven. Hij neemt de lezer mee op een onvergetelijke reis door de Dordogne, Lot, Gers en Gironde.

Deze Regiogids is inclusief: tips van locals, speciale website, gps-routes en uniek luisterboek dat door de auteur is ingesproken.

Nu ook bij de ANWB (winkels & online) en de boekhandel

€29,50 € 43

Exclusieve Aanbieding

Bestel het boek inclusief het unieke e-book dat nergens anders verkrijgbaar is. Met deze bijzondere aanbieding heb je in één keer de Regiogids + luisterboek + e-book

Bundel Regiogids Zuidoost-Frankrijk
 • Inclusief uniek e-book
 • Download als PDF of ePub
 • E-book nergens anders verkrijgbaar
 • Inclusief speciaal luisterboek
 • Website met online extra's
 • Gratis gps-routes en

Inkijkexemplaar

Bestel nu en je krijgt de bestelde Regiogids(en) keurig thuisbezorgd *)
Je hoeft er dus de deur niet voor uit! 

*) De verpakkings- en verzendkosten binnen Nederland zijn tijdelijk gratis!
Voor verzending naar het België delen wij samen de kosten 50/50 (geen verzending naar andere landen)

ontdek

Zuidwest-Frankrijk

Wat zijn de charmes
van Zuidwest-Frankrijk?

Het antwoord wordt in dit boek van Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven gegeven.

Opnieuw verrast hij zijn lezers met een unieke roadtrip die deze keer door het zuidwesten van Frankrijk gaat. Op een luchtige wijze beschrijft hij zijn ervaringen in de Dordogne, Lot, Gers en Gironde en ontdek je een reis vol verrassingen en inspiratie.

e-biken Zuidwest-Frankrijk

In dit boek lees je ook over

 • een relaxte route dwars door de Morvan naar het zuidwesten;
 • roadtrips om ter plekke nog meer te zien en te genieten;
 • bijzondere routes voor fietsers en e-bikers;
 • tips van locals om lekker te eten en wijn te proeven;
 • tips voor wijndomeinen van een van de beste cavistes in Frankrijk.

INCLUSIEF WEBSITE, GPS-ROUTES EN LUISTERBOEK

Dit boek is inclusief online extra's, routekaarten en te downloaden gps-routes van de roadtrips en fietstochten. In een bijzonder luisterboek neemt Ruud je mee op reis en kom je helemaal in de sfeer van Zuidwest-Frankrijk. Jordi Couwenhoven geeft exclusief voor Frankrijk Binnendoor tips voor wijnproeven en kopen. Hij behoort sinds 2014 tot de beste cavistes (wijnadviseurs) van Frankrijk en behaalde al vijf keer de halve finales van de tweejaarlijkse wedstrijd Le meilleur caviste de France.

Ruud Couwenhoven is altijd op zoek naar verhalen voor zijn boeken, podcasts en de website frankrijkbinnendoor.nl Zijn eerste boek, Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk, is al jaren het bestverkochte reisboek over Frankrijk.

Ruud Couwenhoven
Achterzijde regiogids Zuidwest-Frankrijk

Een reisgids met een persoonlijke touch.

Het is hartstilkke leuk als je tijdens je vakantie beroemde bezienswaardigheden ziet. Maar het wordt nog leuker als je met insidertips leuke plekjes ontdekt waar de meeste mensen, behalve de locals, niet zo snel komen. Met deze Regiogids van Frankrijk Binnendoor ga je op een andere manier Zuidwest-Frankrijk verkennen!

Reviews

Gratis luisterboek

Luister naar het eerste hoodstuk

Elke Regiogids van Frankrijk Binnendoor komt standaard met een gratis luisterboek ingesproken door de auteur. Na registratie met de QR-code of link in het boek krijg je exclusief toegang tot het hele luisterboek en vertelt Ruud je op zijn eigen luchtige wijze wat je allemaal in Frankrijk kunt meemaken. Stel je eens voor dat je onderweg in de auto of camper al kunt luisteren wat je straks gaat zien :-)


Hieronder staat ter kennismaking het luisterboek Genieten in Zuidwest-Frankrijk. De inleiding van deze regiogids. Luister je mee?

Luisterboek Frankrijk Binnendoor, Regiogids Zuidwest-Frankrijk

Regiogids


DE REGIOGIDS ZUIDWEST-FRANKRIJK

Het succesvolle ontwerp van de eerste twee boeken van Frankrijk Binnendoor wordt ook in de nieuwe regiogidsen doorgezet.

Hiernaast zie je alvast een voorbeeld van een route in het eerste hoofdstuk. Op dit moment zijn de vormgevers druk bezig om samen met de eindredacteuren het boek drukklaar te maken.

Door het in de voorverkoop te bestellen ben je er zeker van dat je een exemplaar in bezit krijgt en maak je kans op een diner voor twee samen met de auteur en zijn vrouw in hun favoriete Franse restaurant in Maastricht.

Elke regiogids wordt luxe uitgevoerd met een  gebonden rug die tegen een stootje kan. De kaft is stevig maar flexibel en voorzien van een speciale coating zodat deze ook bij veel gebruik altijd mooi blijft. Een Frankrijk Regiogids is een sierraad voor je boekenkast en voor jarenlang plezier voor een onvergetelijke vakantie.

Bestel deel 1,2 & 3 tegelijk

Bestel de drie Regiogidsen tegelijk en je ontvangt ze in één pakket. Dat bespaart kosten en is minder belastend voor het milieu. Maar het is ook een fantastische cadeau!  Leuk voor jezelf of om een andere Frankrijk liefhebber met iets bijzonders te verrassen.

(tijdelijk met een cadeautje van Ruud)

>