Het boek wordt gedrukt!
De Regiogids Bourgogne is te bestellen over:

  0  5
dagen
:
 
  1  6
uren
:
 
  1  1
minuten
:
 
  4  1
Seconds

You missed out!

De officiele voorverkoop begint op donderdag 28 september 2023 om 09:00 uur. Het boek wordt gedrukt op 19 oktober 2023. Bestel je dit unieke boek in de voorverkoop? Dan krijg je het vanaf 23 oktober 2023 thuisbezorgd. Dat is 2,5 week eerder dan het in de winkel te koop is.

Regiogids Bourgogne, Yonne, Côte-d'Or & Saône-et-Loire (deel 3)

ISBN 9789083010656 - € 21,50
In de boekhandel 2 november 2023

Regiogids
Bourgogne

Yonne, Côte-d'Or, Saône-et-Loire

Deel 3 van de unieke serie Frankrijk Binnendoor Regiogidsen

De Frankrijk Binnendoor Regiogids Bourgogne is net als de andere delen in deze bijzondere serie een reisgids met een persoonlijke touch van Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven. Hij neemt de lezer mee op een bijzondere reis door Yonne, Côte-d'Or en Saône-et-Loire, drie van zijn favoriete departementen. Waarom? Dat ontdek je in deze Regiogids.

Deze Regiogids is inclusief: tips van locals, speciale website, gps-routes, een uniek luisterboek dat door de auteur is ingesproken plus exclusieve tips van een van de beste cavistes (wijnadviseurs) van Frankrijk voor goede maar kleinschalige wijndomeinen. Inclusief de speciale Wijnroadtrip Bourgogne boordevol goede wijnadressen!

De Frankrijk Binnendoor Regiogids Bourgogne is officieel verkrijgbaar in de boekhandel verkrijgbaar vanaf 2-11-2023. Door mee te doen met de exclusieve voorverkoop kun je het al eerder thuisgestuurd krijgen. Alleen als je ingeschreven bent, kun je meedoen aan de exclusieve voorverkoop met extra voordeel!

Gratis luisterboek

Primeur! het eerste hoodstuk

Elke Regiogids van Frankrijk Binnendoor komt standaard met een gratis luisterboek ingesproken door de auteur. Na registratie met de QR-code of link in het boek krijg je exclusief toegang tot het complete luisterboek en vertelt Ruud je op zijn eigen luchtige wijze wat je allemaal in Frankrijk kunt meemaken.


Het leuke van het luisterboek is dat je elke hoofdstuk eenvoudig afzonderlijk kunt afspelen. Je hoeft het dus niet van begin tot eind te luisteren maar kiest zelf het hoofdstuk waar je meer over wilt horen.  Stel je eens voor dat je onderweg in de auto of camper al kunt luisteren naar wat je straks gaat zien :-)


Hieronder staat ter kennismaking het luisterboek De geheimen van de Bourgogne. De inleiding van deel 3 in deze bijzondere serie. Luister je mee?

ontdek

de Bourgogne

Wat zijn
de geheimen
van de Bourgogne?

Dat verklapt Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven in dit boek. 

Aan de hand van een bijzondere roadtrip door het noorden van de Bourgogne tot de zuidelijk gelegen wijngaarden, beschrijft hij op zijn eigen en luchtig wijze een onvergetelijke reis door de departementen Yonne, Côte-d’Or en Saône-et-Loire

Fietsen bij Beaune

In dit boek lees je ook over

  • insidertips van locals voor bijzondere plekjes;
  • bijzondere routes voor fietsers en e-bikers;
  • roadtrips om meer te ontdekken en te genieten;
  • tips om lekker te eten in gezellige restaurants;
  • een Wijn Roadtrip vol verrassingen.

INCLUSIEF GRATIS EXTRA'S EN ORIGINELE WIJNTIPS

Naast de gratis website met routekaarten, gps-routes en een luisterboek,  geeft één van de beste wijnadviseurs in Frankrijk zijn exclusieve tips voor wijndomeinen om de wijnen uti de Bourgogne te proeven en te kopen. De zoon van de auteur, Jordi Couwenhoven, behaalde in 2022 de halve finales van de tweejaarlijkse wedstrijd Le meilleur caviste de France.

Ruud Couwenhoven is altijd op zoek naar verhalen voor zijn boeken, podcasts en de website frankrijkbinnendoor.nl Zijn eerste boek, Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk, is al jaren het bestverkochte reisboek over Frankrijk.

Ruud Couwenhoven
Regiogids Bourgogne, Yonne, Côte-d'Or & Saône-et-Loire (deel 3)

Een reisgids met een persoonlijke touch.

Het is hartstilkke leuk als je tijdens je vakantie beroemde bezienswaardigheden ziet. Maar het wordt nog leuker als je met insidertips leuke plekjes ontdekt waar de meeste mensen, behalve de locals, niet zo snel komen. Met deze Regiogids van Frankrijk Binnendoor ga je op een andere manier de Bourgogne verkennen!

Inhoud Regiogids Bourgogne

Inkijk exemplaar drukproef

Dit geeft een indruk van het binnenwerk en de inhoud van het boek. Het is slechts een gedeelte van in totaal 192 pagina's en 12 hoofdstukken. Kijk hierboven naar alle hoofdstukken ne de wijntips. In het boek vind je verder meer 6 bijzondere roadtrips en ook 6 unieke fietstochten in de Bourgogne. Verder vind je 40 tips voor kleinschalige maar heel goede wijndomeinen in de Bourgogne. 

*nu overal verkrijgbaar

Ontdek
Zuidwest-Frankrijk € 21,50

Deel één van de zesdelige serie Frankrijk Binnendoor Regiogidsen neemt je mee op een onvergetelijke reis door de Morvan, Dordogne, Lot, Gers en om te eindigen bij het favoriete plekje van de auteur in Frankrijk in het mooie zuidwesten van Frankrijk. Een boek boordevol tips, roadtrips en bijzondere fietstochten. Dé handleiding om een mooi stuk Frankrijk te verkennen in je eigen tempo en insidertips van locals. 

Regiogids Zuidwest-Frankrijk
*nu overal verkrijgbaar

Ga op avontuur in
Noordoost-Frankrijk € 21,50

Deel twee van de zesdelige serie Frankrijk Binnendoor Regiogidsen laat je een fantastische streek ontdekking niet ver van Nederland en België. Een reis die via de mooie stad Metz door Lotharingen naar de wijnstreek in de Elzas brengt om via de Vogezen naar het zuiden van Champagne-Ardenne te gaan. Een gebied waar je fantastisch kunt fietsen met meren en bossen maar ook... de zuidelijkste wijngaarden van de Champagnestreek. Tenslotte ga je via Épernay en Reims naar de Franse Ardennen voor nog meer bijzondere ontdekkingen.  Een absolute aanrader als je eens wat dichter bij huis op vakantie wilt!

Regiogids Noordoost-Frankrijk

Bestel deel 1 & 2 tegelijk

Bestel beide Regiogidsen en je ontvangt deze in één pakket. Dat bespaart kosten en is minder belastend voor het milieu. 

>