fbpx

ebook Poitou-Charentes, Dordogne & Lot

Download  gratis dit ebook bomvol tips voor een 14-daagse vakantie

 

dit veld niet invullen s.v.p.

ebook Poitou-Charentes, Dordogne & Lot

Wil je een mooie roadtrip door Frankrijk maken?  En gieten van de natuur, bijzondere dorpen en stadjes, lekker eten en actief bezig zijn? Dan is dit ebook echt iets voor jou. En het mooie is dat het helemaal gratis is. Dit bijzondere ebook maakte ik voor een rondreis van 2 weken door Frankrijk voor FranceComfort. Met dit arrangement verblijf je op drie mooie vakantieparken in de omgeving van Poitiers, in de Dordogne en op een prachtige plek bij de vallei van de Lot. 


Het ebook staat bomvol tips en je kunt het ook gebruiken als je zelf voor je vakantiehuis, vakantiepark, camping of hotel wilt zorgen. In het ebook staat ook hoe je kunt gaan dineren bij de topkok die ik interviewde voor mijn boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk.  Verder vind je een routebeschrijving om van de omgeving bij Poitiers via de Dordogne naar de Lot te reizen en lees je een indrukwekkende tip om een bijzonder dorp niet ver van Limoges te bezoeken. Ik weet zeker dat je dit bezoek nooit meer zult vergeten. In het ebook lees je ook nog twee tips om de drukte bij Parijs te vermijden door links- of rechtsom Parijs te passeren.


Vul  hierboven je gegevens in en ik stuur je een email met daarin de link om het ebook helemaal gratis te downloaden. Het ebook is circa 7mb groot en download je als PDF-bestand. In het ebook van 19 pagina's vind je ook veel handige links naar nog meer informatie voor een bijzondere vakantie in Frankrijk.


Veel plezier met dit gratis ebook van Frankrijk Binnendoor!

Ruud Couwenhoven
>