Frankrijk Binnendoor luisterboeken

Frankrijk Binnendoor Regiogidsen altijd met luisterboek

De unieke Frankrijk Binnendoor Regiogidsen zijn altijd inclusief een luisterboek dat door de auteur, Ruud Couwenhoven, zelf is ingesproken. In deze luisterboeken neemt hij je mee op avontuur door de mooiste gebieden van Frankrijk en vertelt je persoonlijk zijn ervaringen op bijzondere en unieke plekjes die je waarschijnlijk zelf niet ontdekt zou hebben. 

Het leuke van de luisterboeken is dat je opweg naar je vakantiebestemming al kunt luisteren naar de tips van Ruud. Luister in de auto of camper alvast naar een hoofdstuk van de plek waar je naar toe gaat en je komt perfect voorbereid aan.  

Nieuwsgierig? Kies hieronder een boek en luister naar het eerste hoofdstuk

Regiogids Zuidwest-Frankrijk

Een heerlijke reis dwars door de Morvan naar de Dordogne, Lot, Lot-et-Garonne, Gers en de Gironde. Een #inspiratiebommetje met unieke fietsroutes, roadtrips, wandelingen en tips van locals en nog veel meer. Luister gratis naar de inleiding van dit boek.

Regiogids Noordoost-Frankrijk

Ga op avontuur in het bijzondere noordoosten van Frankrijk en ervaar hoe mooi de Elzas is en de unieke natuur van de Vogezen. Stap op de fiets of e-bike en peddel relaxed door wijngaarden of ontdek de mogelijkheden in het zuiden van de Champagnestreek met uitgestrekte bossen en mooie meren. In deze Regiogdis ontdek je nog veel meer zoals de fraaie mogelijkheden om te wandelen in de Franse Ardennen. 

Luister gratis naar de inleiding van deze bijzondere reisgids

Ruud

Bonjour!

Ik ben Ruud Couwenhoven, de auteur van de Frankrijk Binnendoor boeken. Met veel plezier heb ik de nieuwe Frankrijk Binnendoor Regiogidsen ingesproken en tijdens het inspreken beleefde ik mijn avonturen in Frankrijk weer opnieuw.

Bij elke Regiogids is het luisterboek t.w.v. € 21,50 gratis. De luisterboeken zijn exclusief alleen verkrijgbaar als je een Regiogids aanschaft en registreert.

 Er is één uitzondering als je VIP Lid bent van Frankrijk Binnendoor krijg je de luisterboeken altijd gratis!

>