Mijn Frankrijk Binnendoor Online

FrankrijkBinnendoor onLine

Dit is je persoonlijke pagina

Bonjour  ,

Dit is je persoonliijke pagina van Frankrijk Binnendoor Online. Je kunt hier je abonnement inzien en je persoonlijke gegevens die voor je lidmaatschap zijn vastgelegd.

Overzicht van je lidmaatschap op Frankrijk Binnendoor

In 3 dagen naar de Côte-d'Azur

Gratis ebook ter kennismaking

Je kunt via onderstaande knop het gratis ebook in 3 dagen binnendoor naar de Côte-d’Azur downloaden

Downloaden

Bespaar met Frankrijk Binnendoor!

Oh ja… Heb je mijn tip al gelezen hoe je lekker kunt besparen met Frankrijk Binnendoor? Deze tip is alleen voor jou en andere leden van Frankrijk Binnendoor Premium! Je kunt je investering ermee terugverdienen. De tip vind je hier

Je persoonlijke gegevens

Hieronder staat het overzicht van je persoonlijke gegevens. Het kan geen kwaad deze van tijd tot tijd eens te controleren. Moet er iets veranderd worden? Dan kun je het hier aanpassen. Vergeet niet onderin de pagina de gegevens op te slaan.

Op je persoonlijke gegevens zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing en de Privacy voorwaarden (hierin staat precies wat er wordt vastgelegd en waarom).

Persoonlijke gegevens, gebruikersnaam en wachtwoord

Je kunt hier ook altijd je wachtwoord wijzigen.

Kies voor een veilig wachtwoord. Een veilig wachtwoord beschikt over een combinatie van letters, cijfers en één of meer tekens ($&+=/\). Gebruik ook hoofdletters en maak je wachtwoord niet korter dan 8 tekens. Het is je eigen verantwoordelijkheid om een veilig wachtwoord te gebruiken. Als je het wachtwoord wijzigt vergeet dit dan niet op te slaan.

Wil je dat je gegevens verwijderd worden? Dat kan wanneer jij dat wilt. Maar dan stopt ook je lidmaatschap op Frankrijk Binnendoor omdat dan namelijk de online toegang niet meer geregeld kan worden. Wees er dus bewust van dat dit de consequentie is als ik je gegevens moet verwijderen. Uiteraard doe ik dat als je mij er om vraagt. Vul in dat geval het contactformulier in.