Voor leden van Frankrijk Binnendoor

Nog geen lid van Frankrijk Binnendoor?

Als je nog geen lid bent van Frankrijk Binnendoor dan kun je hier zien waar leden toegang toe hebben. Elders op deze ledenpagina zie je de onderwerpen die exclusief voor leden met een inlogcode zijn.

Zij kunnen daarmee ebooks gratis downloaden en hebben toegang tot speciale tips en reisverhalen die alleen voor leden beschikbaar zijn. Hier onder zie je alle mogelijkheden. Voor nog meer informatie klik je in het menu hierboven op Frankrijk Binnendoor of op deze link.

Kies een lidmaatschap en je hebt meteen de toegang dat bij het gekozen lidmaatschap hoort.

Gratis
€ 0,00
n.v.t.
Totale waarde ruim 30 euro!
Tot opzegging
Regelmatig gratis tips
eBook ter kennismaking
1 gratis eBook
Beperkt toegang
Nieuw! "Met een eBike in Frankrijk"
 
 
 
 
 
 
 
 
Premium12
€ 29,95
12 maanden + gratis 13e maand
Totale waarde € 116,74!
13 maanden toegang
Regelmatig gratis tips
Extra eBook ter kennismaking
Bonus: alle eBooks gratis!
Onbeperkt toegang
26 dagen Frankrijk Binnendoor
4100 km dwars door Frankrijk
Nieuw! "Met een eBike in Frankrijk"
Een week als Parijzenaar in Parijs
Stopt na 13 maanden
Maar € 2,30 per maand!
Extra Korting bij verlenging
100% niet goed, geld teruggarantie
1 maand gratis proberen
Onbeperkt
€ 44,95
Levenslang onbeperkt toegang
Totale waarde € 116,74!
Levenslang toegang
Regelmatig gratis tips
Extra eBook ter kennismaking
Bonus: alle ebooks gratis!
Onbeperkt toegang
26 dagen Frankrijk Binnendoor
4100 km dwars door Frankrijk
Nieuw! "Met een eBike in Frankrijk"
Een week als Parijzenaar in Parijs
Éénmalige betaling
Bespaar fors op termijn
Nooit meer verlengen = besparen
100% niet goed, geld teruggarantie
1 maand gratis proberen

Unieke lezersaanbiedingen

Speciaal voor al mijn lezers heb ik met TUI, KRAS en FranceComfort unieke afspraken kunnen maken voor topaanbiedingen die speciaal voor FrankrijkBinnendoor zijn samengesteld.

Deze aanbiedingen voor een vakantie in Frankrijk vind je nergens anders en zijn gebaseerd op een unieke samenwerking zodat jij kun profiteren van de know-how van de reisorganisatie én mijn ervaringen in Frankrijk.

Momenteel zijn dit de lopende lezersaanbiedingen:

Dwars door de Elzas

Elzas en de Vogezen

Profiteer nu nog van de mooie aanbieding van KRAS die voor de lezers van Frankrijk Binnendoor een unieke reis dwars door de Elzas heeft samengesteld. Deze reis kan alleen nog in oktober worden gemaakt voor 7 of 10 dagen. Ga ook genieten in de  wijngaarden van de Elzas.

Nieuw! Met een eBike in Frankrijk

Ruud Couwenhoven

Een tijdje geleden begon ik aan een nieuwe serie Met een eBike in Frankrijk. De eerste verhalen staan online en de komende tijd komt er regelmatig een vervolg. Alle leden (dus ook de Gratis Leden) kunnen deze unieke serie volgen.

Ik neem je mee naar de Bourgogne, de Dordogne, Lot en de monding van de Loire. Met dag voor dag beschreven routes met de auto en mooie fietstochten met een eBike heb je na verloop van tijd een compleet verhaal voor een onvergetelijke vakantie. Aan het eind van de serie komt er een speciaal eBook t.w.v € 5,99 dat door Premiumleden gratis kan worden gedownload

Ben je al lid? Dan vind je hier alles wat je nodig hebt:

Je gegevens, inloggen en hulp

Mijn Frankrijk Binnendoor

Met Mijn Frankrijk Binnendoor kun je de status van je lidmaatschap bekijken en je persoonlijke gegevens aanpassen. Je kunt hier ook je wachtwoord aanpassen.

Inloggen en Afmelden

Om toegang te krijgen tot je abonnementkun je hier inloggen. Het is extra veilig èn daarom raadzaam om je af te melden als je Frankrijk Binnendoor verlaat..

Vragen en Oplossingen

Loop je tegen een probleem aan of zit je met een vraag? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Je kunt binnenkort zelfs instructievideo’s bekijken.

Exclusief voor leden van Frankrijk Binnendoor

Start je ontdekkingstocht met FrankrijkBinnendoor

Met 176 dagen FrankrijkBinnendoor hebben Premiumleden online toegang tot unieke reisverhalen, eBooks en tips voor de vakantie in Frankrijk.

eBooks voor Premiumleden

Vernieuwd! Premiumleden kunnen al mijn eBooks gratis downloaden. Er zijn er op dit moment al 6 en er komen er dit jaar nog een paar bij. Downloaden is nu nog makkelijker!

Aanbiedingen voor leden

Regelmatig maak ik afspraken met reisaanbieders en verhuurorganisaties voor speciale aanbiedingen voor leden. Profiteer van kortingen en leuke extra’s!

Unieke reisverhalen alleen voor leden

4100 kilometer dwars door Frankrijk

4100 kilometer dwars door Frankrijk is een fantastische reis van bijna 4 weken dwars door Frankrijk. Volg dag voor dag mijn belevenissen in dit unieke verhaal.

Een week in hartje Parijs

Ik verbleef een week in een appartement in hartje Parijs. Elke dag trok ik de stad in en ontdekte bijzondere plekjes. Volg mijn belevenissen in Parijs en ontdek unieke tips!

3 dagen binnendoor naar de Côte d’Azur

Voor alle leden is er na aanmelding een gratis eBook. Je kunt “In 3 dagen binnendoor naar de Côte-d’Azur” nu ook online volgen.