Fietsen langs de Dourbie naar Moulin-des-Corps

Fietsen in de Gorges de la Dourbie
In dit vervolg van mijn reisverhaal over 4100 kilometer dwars door Frankrijk neem ik je mee op een fietstocht door de mooie Gorges de la Dourbie.

Langzamerhand kom ik aan het einde van mijn verblijf bij Cantobre en na de prachtige voorgaande dag stond er vandaag niet veel op het programma. Marian ging in de "ruststand" met een goed boek en ik . . .

Ben je al Premiumlid? Log dan hieronder in, daarna kun je meteen deze tips lezenFrankrijkBinnendoor Premium

Om de inhoud van dit blog te kunnen lezen moet je ingelogd Premium lid zijn van Frankrijk Binnendoor Premium.

Ben je nog geen Premiumlid? Kies een Premium lidmaatschap en je hebt meteen onbeperkt toegang tot FrankrijkBinnendoor Premium en je kunt alle artikelen en reisverhalen lezen. Premium leden kunnen ook al mijn eBooks gratis downloaden. Duizenden gingen je al voor!

Frankrijk Binnendoor onLine podcasts en luistertips