Tijd voor vuurwerk in Frankrijk?

Vuurwerk

12 maanden weblog Frankrijk Binnendoor

De tijd gaat snel!

Vandaag precies 12 maanden geleden schreef ik het eerste artikel op het weblog Frankrijk Binnendoor. Daarna is het snel gegaan en nu wordt het blog dagelijks door velen gelezen en gevolgd. Voor mij een bewijs dat ik op de goede weg ben om mijn tips en ervaringen in Frankrijk met jullie te delen.

Ik wil dan ook iedereen langs deze weg hartelijke bedanken voor de belangstelling in het afgelopen jaar!

Nieuws in 2012

Voor 2012 staan er een hoop leuke dingen op het programma. Het weblog wordt natuurlijk wekelijks voorzien van nieuwe tips en artikelen. Maar ook verschijnen er in het eerste kwartaal van 2012 een paar nieuwe ebooks.

Je kunt een prachtig ebook verwachten om alles uit je vakantie in de Gard te halen en verder zal er in januari een ebook uitkomen met alle artikelen die ik  in 2011 heb geschreven. Hoef je dus nooit meer te zoeken maar heb je al mijn tips uit 2011 direct bij de hand op je computer, laptop, iPad, tablet of smartphone 🙂

Ik wens iedereen een fantastisch, gezond en vooral stralend 2012 met ontzettend veel plezier in Frankrijk!

Oh ja… vergeet op 1 januari niet op het blog te kijken, je bent dan getuige van de geboorte van een nieuw jaar Frankrijk Binnendoor!

en dan is het nu tijd voor vuurwerk!