De kades van de Seine en op chique in Saint Germain-des-Prés, dag 8

 

Het zit er op! Saint Germain-des-Prés en dan terug met de Thalys
De week dat ik in een appartement in Parijs verbleef is omgevlogen!

Het verblijf in een appartement is mij en Marian uitstekend bevallen en ook als ik voor een kortere periode naar Parijs ga en ik kan niet bij onze zoon slapen dan zal ik opnieuw voor een appartement kiezen in plaats van een hotel.

De voordelen die ik heb ervaren zijn:

 • meer ruimte en privacy
 • niet gebonden aan tijden van . . .

  Ben je al Gratis of Premiumlid? Log dan hieronder in, daarna kun je meteen deze tip lezen  FrankrijkBinnendoor Premium

  Om de inhoud van dit blog te kunnen lezen moet je lid zijn van Frankrijk Binnendoor.

  Ben je nog geen lid? Kies een lidmaatschap en je hebt meteen toegang tot FrankrijkBinnendoor. Alleen Premiumleden  kunnen alle artikelen en reisverhalen lezen maar ook de e-Books gratis downloaden. Duizenden gingen je al voor! Ben je Gratis lid? Dan heb je toegang tot sommige artikelen voor Premium leden om kennis te maken met Frankrijk Binnendoor Premium.

  Frankrijk Binnendoor onLine podcasts en luistertips