fbpx

Village des Cigales bij Mauroux in de Lot

Francis Chanteloup
Francis Chanteloup

chefkok

Village des Cigales is een vakantiepark bij Mauroux in het departement Lot. De ligging is ideaal om de vallei van de Lot te ontdekken. Het restaurant Bistro du Parc staat bekend om de uitstekende keuken waar de expert uit het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk (op de pagina's 92 tot en met 97) de chefkok is.

Bistro du Parc

FranceComfort Village des Cigales

Village des Cigales is een kleinschalig vakantiepark met luxe vakantiehuizen in een heel mooi vakantiegebied. De omgeving van het dorp Mauroux in de nabijheid van het bekende plaatsje Fumel en de prachtige vallei van de Lot nodigen uit tot een actieve en gastronomische vakantie.


Je kunt op vakantiepark Village des Cigales kiezen uit diverse type luxe vakantiehuizen. Op dit moment zijn er 26 maar de komende jaren wordt dit uitgebreid. Het park is ruim opgezet en heeft een paar fraaie zwembaden met glijbanen en ligbedden.  Het voortreffelijke restaurant heeft een uniek terras met een fraai uitzicht op de omgeving. Als je naar dit leuke vakantiepark gaat dan zul je ontdekken dat de prijzen buiten het hoogseizoen heel aantrekkelijk zijn om er een week of langer te verblijven.

Nederlands sprekende beheerders

De beheerders van het park zijn de vriendelijke Belgische Francis en Vera. Zij zorgen dat het je aan niets zal ontbreken tijdens je verblijf op Village des Cigales

Zoover beoordeling: 9,1 Fenomenaal

Beoordelingen van gasten op dit mooie vakantiepark in de Lot zijn unaniem lovend.  Ligging, Service, Hygiëne en Eetgelegenheid krijgen regelmatig een 10.

Gratis wifi en verhuur elektrische fietsen

Village des Cigales doet niet moeilijk over WiFi want deze is goed en gratis! Verder kun je er mountainbikes en elektrische fietsen huren. Ideaal om de mooie omgeving te verkennen

Over FranceComfort

FranceComfort bestaat sinds 2004 en is een Frans bedrijf maar met Nederlandse eigenaren. Er worden kleinschalige vakantieparken in Frankrijk geexploiteerd waar de nadruk ligt op luxe, comfort en er zijn altijd Nederlandstalige beheerders. De vakantieparken zijn daardoor vooral populair bij Nederlanders en Vlamingen. 


Frankrijk Binnendoor en FranceComfort hebben al vele jaren een nauwe samenwerking. Dat resulteert in regelmatig speciale aanbiedingen en arrangementen die exclusief voor Frankrijk Binnendoor worden samengesteld.  Een mooi voorbeeld daarvan zijn de jaarlijkse Frankrijk Binnendoor & FranceComfort wijnweken in september op Village des Cigales.

Reviews Village des Cigales

Hieronder staan een paar beoordelingen

Village des Cigales

Wat een lekker park en wat een vriendelijke mensen. Een super vakantie gehad. Mooi huisje met alle faciliteiten. Voor mijn zoon was er voldoende te ondernemen op het park. Mooi zwembad met glijbanen, tafeltennis, voetbal veld, tennisbaan en trampoline en veel meer. Mooie vergezichten. Volgend jaar gaan we weer.

Zwembad Village des Cigales

De geweldige omgeving, leuke stadjes,vriendelijke mensen de gezellige markten op diverse locaties. Het prettige park, mooi uitzicht, huisjes die van alle gemakken zijn voorzien. De heerlijke zwembaden [3 stuks] waarvan 1 met mooie glijbanen en de fijne mensen die er zijn om alles naar zin te maken. 

Winactie Village des Cigales

Voor het vierde jaar op rij weer naar des Cigales. Als we door Mauroux rijden voelt het weer alsof we thuis komen! Het park met zijn mooie oprijlaan, de bloemen, het voetbalveld en tennisbaan; heerlijk! Elke ochtend vers brood naar keuze. Rust in je eigen fijne huisje met tuin. Hier hebben wij echt vakantie!

>