Geniet van de nazomer in Frankrijk met Frankrijk Binnendoor en FranceComfort Wijnweken

Geniet van een speciaal arrangement tijdens de wijnweken op Village des Cigales bij Maroux in de Lot samen met Ruud Couwenhoven van Frankrijk Binnendoor.

Noteer de datum 15 tot 29 september 2018

 • Bezoek een wijnchâteau met Nederlandse gids
 • Bezoek aan wijngaarden tijdens druivenpluk, eventueel zelf meehelpen
 • Met een gids het bijzondere Château Bonaguil ontdekken. 
 • thumbs-up
  Er komt een wijnboer naar Village des Cigales voor een presentatie
 • thumbs-up
  Maak een rondvaart op de rivier de Lot  met een Nederlandse gids.
 • thumbs-up
  Geniet 3x per week van een speciaal diner in het parkrestaurant
 • thumbs-up
  Op diverse dagen is er een ontbijtservice
 • thumbs-up
  Ruud Couwenhoven is zelf aanwezig van 19 tot 29 september 2018 

Wil jij ook eens iets bijzonders?

FranceComfort organiseert ook dit jaar weer de FranceComfort Wijnweken op vakantiepark Village des Cigales in de Lot.

Dit kleinschalige vakantiepark ligt op een prachtige plek bij de wijngaarden van de Cahors. Net iets ten zuiden van de Dordogne is het een toplocatie om in september te genieten van de nazomer. Tijdens deze Wijnweken ben ik zelf ook aanwezig van woensdag 19 tot zaterdag 29 september. Dus of je nu één of twee weken gaat, er is altijd de gelegenheid om mij te ontmoeten. 

Ik ga zelf ook mee met de verschillende activiteiten die tijdens de wijnweken worden georganiseerd. Ik ben namelijk samen met Marian het grootste deel van de FranceComfort wijnweken aanwezig. Je kunt tijdens 2 bijzondere weken zelf bepalen waar je aan mee doet. Het is namelijk heel flexibel. Je verblijft dan in één van de comfortabele vakantiehuizen op Village des Cigales.

Je boekt via de website van FranceComfort een vakantiehuis en je bepaalt zelf wanneer je in de periode van 15 tot en met 29 september 2018 aanwezig bent. Het programma zoals dat hierboven staat zal elke week worden uitgevoerd. De activiteiten zijn trouwens geheel vrijblijvend dus je bent niet verplicht om overal aan mee te doen. Maar... als je het leuk vindt dan weet ik zeker dat je samen met mij een leuke tijd tegemoet gaat. 

Meer over Villages des Cigales en de France Comfort Wijnweken

Villages des Cigales is een kleinschalig vakantiepark van FranceComfort met op dit moment 26 comfortabele vakantiehuizen. De vakantiehuizen liggen op ruime kavels voor voldoende privacy. Op het vakantiepark vind je verder:

 • 3 zwembaden met glijbanen,
 • check-circle
  sportvelden 
 • Receptie
 • check-circle
   Nederlands sprekende beheerders
 • gezellig restaurant 
 • check-circle
  Bar bij het zwembad
Cigale France Comfort Wijnweken

Chenille is een 2- tot 4-persoons vakantiehuis lekker tussen de bomen. Woonkamer met open keuken en een ruime slaapkamer voor 2 personen. In de woonkamer is een slaapbank voor 2 personen. Badkamer met douche.

Papillon

Papillon is een een gezellig vakantiehuis dat geschikt is voor 4 personen. De woonkamer heeft een zithoek en er is een compleet ingerichte open keuken. Ook deze woning heeft een badkamer met douche.

Grillon

Grillon is een vakantiehuis aan de rand van Villages des Cigales voor 4 personen. De keuken is extra uitgerust met een vaatwasser. De slaapkamers hebben elk twee eenpersoons boxsprings. Badkamer met douche.

Cigale

Cigale is een 4 persoons vakantiehuis met een ruime woonkamer en compleet ingerichte open keuken met vaatwasser. De 2 slaapkamers hebben 2 eenpersoons-boxsprings. Badkamer met douche.

Alle vakantiehuizen op Villages des Cigales hebben TV met Nederlandse en Belgische zenders en Wifi. Het terras is voorzien van comfortabel meubilair om van lange avonden buiten te kunnen genieten. 

Ruud wijst je de weg

Ruud Couwenhoven

FrankrijkBinnendoor

Als je samen met mij wilt genieten in Frankrijk van de FranceComfort Wijnweken meld je dan snel aan.


Er zijn op Village des Cigales maar 26 vakantiehuizen dus vol=vol.  Er is nog een reden om niet te lang te wachten met boeken want je profiteert  nu namelijk van  10% vroegboekkorting en als je 2 weken in plaats van 1 week boekt krijg je ook nog 14=11 korting.  Dat levert samen al snel ruim € 140 voordeel voor je op!


Ik kijk er al naar uit om je te ontmoeten. Klik dus snel op de knop hierboven om je boeking in orde te maken. Je ziet dan meteen alle actuele prijzen (ook van de extra's).