14-daagse rondreis Poitou-Charentes-Dordogne-Lot + 2x gratis diner

14 daags arrangement inclusief 2 topdiners vanaf € 499 per persoon (geen extra kosten)

In samenwerking met FranceComfort vakantieparken is er een uniek arrangement samengesteld dat nergens anders is te boeken.

Op mijn verzoek heeft FranceComfort Vakantieparken een bijzondere rondreis samengesteld die je op de mooiste plekjes brengt in Poitou-Charentes, de Dordogne én de Vallei van de Lot. Je verblijft in luxe vakantiehuizen op de FranceComfort vakantieparken. De afstanden tussen de vakantieparken zijn makkelijk op één dag af te leggen. In een uniek e-book krijg je tips voor mooie routes naar de vakantieparken zodat je goed voorbereid op reis gaat.

De laatste week verblijf je op Villages des Cigales waar de nieuwe beheerders de Bistro du Parc voor dit seizoen compleet vernieuwd hebben. Ook het buitenterras met een prachtig uitzicht is vernieuwd en uit de keuken komen verrassende gerechten die je niet snel op een vakantiepark verwacht. Dit unieke arrangement is inclusief 2 keer een drie gangen diner.

Ruud Couwenhoven
  • 3 dagen vlakbij Poitiers, het historische Parthenay en het unieke Marais Poitevin.
  • 4 dagen in het hart van de Dordogne tussen Sarlat en Rocamadour en op een steenworp van Souillac.
  • 7 dagen bij de prachtige vallei van de Lot tussen Fumel en Cahors. Een topplek om te genieten.
  • De vakantieparken hebben Nederlandse of Belgische Beheerders dus er wordt altijd Nederlands gesproken.
  • Een uniek e-book van Frankrijk Binnendoor met tips en een mooie route van en naar de vakantieparken.

Domaine les Forges 
3 dagen

Deux-Sèvres, Poitou-Charentes

Domaine Les Forges

Zoover score: 8,5

Domaine Les Forges is een vakantiepark met circa 90 luxe vakantiehuizen en villa’s niet ver van Poitiers in het zonnige Poitou-Charentes. 

Dit vakantiepark ligt ook bij een prachtige golfbaan met 27 holes waar gasten van FranceComfort 25% korting krijgen. Het is een ideale plek om na de reis uit Nederland of België alvast lekker te genieten van het mooie weer in deze streek. In de omgeving valt veel te genieten en een dagtocht naar La Rochelle of het unieke Marais Poitevin is ook mogelijk.

Domaine de Lanzac
4 dagen

Vlakbij Souillac, Sarlat en Rocamadour

Domaine de Lanzac

Zoover score: 8,2

Domaine de Lanzac ligt op een steenworp van de rivier de Dordogne en vlakbij Souillac. De 30 luxe vakantiehuizen bieden alle comfort.

De ligging is perfect om de mooiste plekjes van deze streek te bezoeken. Een fietstocht over de Voie Verte langs de Dordogne is ook een aanrader. Bezoek ook Sarlat, één van de mooiste plaatsen van Frankrijk. Rocamadour, Domme en de fraaie kastelen van Beynac, Castelnaud en Milande (Josephine Baker) zijn  vlakbij. Een heerlijke plek om te genieten.

Villages des Cigales
7 dagen

Bij Mauroux in de vallei van de Lot

Village des Cigales

Zoover score: 9,1

Village des Cigales ligt bij de rivier de Lot en praktisch midden in de beroemde wijngaarden van de Cahors wijnen. Een toplocatie!

De omgeving nodigt uit om veel te doen want er zijn talrijke dorpen en stadjes die meer dan de moeite waard zijn. Vlakbij ligt Fumel waar je een prachtige fietstocht kunt maken langs de rivier de Lot. Een absolute aanrader dus neem je fietsen of e-bikes gerust mee. Je zult er veel plezier aan hebben in deze omgeving. Hier geniet je ook 2 keer van een fantastisch diner!