De winactie van Quatorze Juillet is nu beeindigd

De winnaar is 14 juli 2020 rond 13:00 uur bekend gemaakt op facebook.com/frankrijkbinnendoor

de w

Fred Kuiper won een gratis week in een vier-persoons vakantiehuis!


Omdat de grenzen met Frankrijk weer open zijn geeft FranceComfort samen met Frankrijk Binnendoor een week in een luxe 4-persoons vakantiehuis cadeau. De winnaar verblijft 1 week in een compleet gerestyled Papillon vakantiehuis op FranceComfort Village des Cigales bij Mauroux in de Lot.


En de winnaar van actie in juli 2020 is Fred Kuiper


Het vakantiepark is kleinschalig met maar 26 vakantiehuizen maar heeft wel een fantastisch zwembad en het restaurant van Bistro du Parc staat zeer goed aangeschreven. Chefkok Francis (bekend van het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk) zorgt samen met zijn partner Vera voor de heerlijkste gerechten. Het weer is er zo lekker dat normaal gesproken elke avond lekker buiten kan worden gegeten. Dat wordt puur genieten

Winactie met FranceComfort

Zij wonnen eerder al een gratis week in zo'n  luxe vakantiehuis van FranceComfort:


Fred Kuiper

Elles Francissen
Niene Oldenhoven
Hilje Papma
Hilde Dieleman
Sabina Miedema
Elze Dekker
Tom Groenenberg


Iedereen maakte kans


Als je 18 jaar of ouder bent kon je meedoen aan de Winactie.  De winnaar Feed Kuiper is door loting uit alle deelnemers  getrokken


Winnaars in 2018, 2019 en 2020 waren o.a Elles Francissen, Hilje Papma, Tom Groenenberg en Elze Dekker.

Voorwaarden winactie


Door deelname ga je akkoord met deze voorwaarden van de Winactie. Je schrijft je ook gratis in voor de tips van Frankrijk Binnendoor en FranceComfort. Je kunt na aanmeldinggratis het unieke e-book "Roadtrip Bastides" downloaden. Dit staat propvol tips over de omgeving van het vakantiepark.

Levenslang VIP Lid?


Als je meedoet aan deze actie dan kun je ook een levenslang VIP lidmaatschap winnen op Frankrijk Binnendoor. Je krijgt dan onbeperkt toegang tot de Premium reisverhalen, roadtrips en alle e-books voor leden. Elke week maak je kans op een VIP lidmaatschap ter waarde van 79 euro. Check de bevestiging.

*) Door deelname ga je akkoord met de voorwaarden van de winactie. Uiteraard wordt je privacy gerespecteerd, maar je kunt tijdens de actieperiode en daarna email met tips van Frankrijk Binnendoor en/of France Comfort ontvangen. Je maakt alleen kans op de prijs als je e-mailadres op de laatste dag van de actie staat ingeschreven. 

Meedoen met deze unieke winactie. Waarom?

FrankrijkBinnendoor heeft met FranceComfort al diverse winacties gehouden en de winnaars van een gratis week in een luxe vakantiehuis waren onder andere:


  • Fred Kuiper
  • Elles Francissen
  • Niene Oldenhoven
  • Hilje Papma
  • Hilde Dieleman
  • Sabina Miedema
  • Elze Dekker
  • Tom Groenenberg


De vakantieparken van FranceComfort worden door de gasten heel goed beoordeeld en de beoordelingen in Zoover zijn zelfs uitstekend. Daarnaast ken ik de Nederlandse eigenaren van FranceComfort waardoor ik regelmatig een mooie actie voor mijn lezers mag regelen.


Deze actie is samen met FranceComfort opgezet om iets terug te doen voor de duizenden lezers en volgers van Frankrijk Binnendoor en omdat op Village des Cigales de vakantiehuizen zijn vernieuwd. Jij verblijft met maximaal 4 personen in een luxe vakantiehuis met een compleet nieuwe inrichting en airco. Ook ontmoet je chefkok Francis uit het boek Frankrijk Binnendoor en zijn partner Vera, die de lekkerste nagerechten maakt.


Veel plezier en succes!


Ruud Couwenhoven

auteur van de bestseller Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk


Privacy - Disclaimer