Maak kans op een week in een Luxe Vakantiehuis bij Gourdon (Lot) 

Meedoen kan nog

22
Dagen
09
Uren
28
Minuten
49
Seconden

Vul  je emailadres, voor- en achternaam in. Je ziet meteen een bevestiging van je deelname aan deze winactie.
Win jij deze fantastische prijs? Dan kun je je verblijf kiezen buiten het hoogseizoen en in de meivakantie!

Ja, ik doe mee!

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Deze winactie loopt tot en met 31 januari 2020.

Winactie met FranceComfort

Zij wonnen eerder al een gratis week in zo'n mooi luxe vakantiehuis van FranceComfort:


Niene Oldenhoven
Hilje Papma
Hilde Dieleman
Sabina Miedema
Elze Dekker
Tom Groenenberg


Als je meedoet met deze actie maak je kans op een gratis week in een luxe vakantiehuis op Village de Montmarsis bij Gourdon in de Lot. Je kunt kiezen uit periodes buiten de schoolvakanties maar wel in de meivakantie! Door deelname ga je akkoord met de voorwaarden van de winactie. Uiteraard wordt je privacy gerespecteerd, maar je kunt tijdens de actieperiode en daarna email met tips van Frankrijk Binnendoor en/of France Comfort ontvangen. Je maakt alleen kans op de prijs als je emailadres op 31 januari 2020 staat ingeschreven want dan wordt geloot. De uitslag wordt op zondag 2 februari 2020 bekendgemaakt

Iedereen maakte kans


Als je 18 jaar of ouder bent kon je meedoen aan de Winactie.  De winnaar wordt  door loting uit alle deelnemers  getrokken en  hier bekend gemaakt op 2 februari 2020. Winnaars in 2018 en 2019 waren o.a Hilje Papma, Tom Groenenberg en Elze Dekker. Ben jij de volgende?

Voorwaarden winactie


Door deelname ga je akkoord met de voorwaarden van deze Winactie. Je schrijft je ook gratis in voor de tips van Frankrijk Binnendoor en FranceComfort. Na bevestiging van je deelname kun je het gratis het nieuwe ebook "Roadtrip Bastides" downloaden!

Korting FranceComfort


Samen met FranceComfort heb ik een super aanbieding die je tot 200 euro voordeel kan opleveren op boekingen voor de vakantie in 2020. Je betaalt met deze aanbieding geen kosten en krijgt op diverse parken het bedlinnen voor 2 personen gratis. Bekijk deze unieke actie.

Meedoen met deze unieke winactie. Waarom?

FrankrijkBinnendoor heeft met FranceComfort al diverse winacties gehouden en de winnaars van een gratis week in een luxe vakantiehuis waren onder andere:

  • Niene Oldenhoven
  • Hilje Papma
  • Hilde Dieleman
  • Sabina Miedema
  • Elze Dekker
  • Tom Groenenberg

De vakantieparken van FranceComfort worden door de gasten heel goed beoordeeld en de beoordelingen in Zoover zijn zelfs uitstekend. Daarnaast ken ik de Nederlandse eigenaren van FranceComfort waardoor ik regelmatig een mooie actie voor mijn lezers mag regelen.


Deze actie is samen met FranceComfort opgezet om iets terug te doen voor de duizenden lezers en volgers van Frankrijk Binnendoor. Elke deelnemer krijgt na aanmelding een bevestiging van deelname én een aanbieding voor extra korting op alle FranceComfort vakantieparken inclusief een verrassing ter waarde van bijna 200 euro!


Veel plezier en succes!


Ruud Couwenhoven

FrankrijkBinnendoor.nl