De winactie is afgelopen

De gelukkige winnaar van de winactie is:

Hilje Papma!

Van harte gefeliciteerd Hilje en ga lekker genieten in het luxe vakantiehuis op Domaine de Lanzac van FranceComfort.

Er hebben aan deze actie meer dan 1700 deelnemers meegedaan. Zij zijn allemaal ook een beetje winnaar want zij hebben een speciale actiecode ontvangen waarmee zij 5% korting krijgen op alle vakantieparken in Frankrijk van FranceComfort. Ook in het hoogseizoen en deze korting komt bovenop bestaande kortingen van FranceComfort. Heb je meegedaan? Check dan je e-mail want de actiecode is geldig voor alle aankomsten in 2019.

Winactie met FranceComfort

Zij wonnen ook al eens een gratis week in luxe vakantiehuis van FranceComfort:


Hilde Dieleman
Sabina Miedema
Elze Dekker
Tom Groenenberg


Iedereen maakte kans


Als je 18 jaar of ouder bent kon je meedoen aan de Winactie.  De winnaar wordt  door loting uit alle deelnemers  getrokken en  hier bekend gemaakt op 27 januari 2019. 

Winnaars in 2018 waren Tom Groenenberg en Elze Dekker. Ben jij de volgende?

Voorwaarden winactie


Door deelname ga je akkoord met de voorwaarden van deze Winactie. Je schrijft je ook gratis in voor de tips van Frankrijk Binnendoor en FranceComfort. Na bevestiging van je deelname kun je het gratis ebook "Drie dagen Frankrijk Binnendoor" downloaden!

Korting FranceComfort


Een paar dagen na aanmelding voor de Winactie ontvang je een email met meer informatie over de mooie vakantieparken van FranceComfort in Frankrijk inclusief een unieke actiecode voor 5% extra korting op de meeste FranceComfort Vakantieparken in Frankrijk.

Domaine de Lanzac in de Dordogne

Toplocatie Dordogne


Domaine de Lanzac 4-persoons villa

Domaine de Lanzac is één van de mooie vakantieparken in Frankrijk van FranceComfort. Het ligt vlakbij Souillac en bij de rivier. Een prima plek om de vakantiegebieden Lot en  Dordogne te verkennen.
De luxe vakantiehuizen hebben alles voor een onbezorgde vakantie in dit mooie stukje Frankrijk. Er is een receptie waar je gewoon in het Nederlands terecht kunt.

Vakantiehuizen Lanzac


Winactie Domaine de Lanzac

Op het kleinschalige Domaine de Lanzac zijn 8 verschillende type vakantiehuizen te huur:

  • 4-persoons
  • 6-persoons
  • 8-persoons

Je kunt vervolgens ook kiezen uit vrijstaand of geschakeld. Er is zelfs een exclusieve villa voor 8 personen. Alle huizen zijn comfortabel ingericht en de keuken heeft een vaatwasser.

Faciliteiten & Omgeving


Zwembad Domaine de Lanzac

Op Domaine de Lanzac heb je een zwembad met  uitzicht op de mooie omgeving. Er is een Nederlandstalige receptie en er is een broodjesservice.  Je zit  vlakbij het leuke Souillac en Sarlat en Rocamadour zijn ook dichtbij. Langs de Dordogne loopt vanaf Souillac een Voie-Verte zodat je zelfs op de fiets naar Sarlat kunt als je dat wilt!  Het vakantiepark heeft ook een restaurant en bar.

Meedoen met deze unieke winactie. Waarom?

FrankrijkBinnendoor heeft met FranceComfort al diverse winacties gehouden en de winnaars van een gratis week in een luxe vakantiehuis waren onder andere:

  • Hilje Papma
  • Hilde Dieleman
  • Sabina Miedema
  • Elze Dekker
  • Tom Groenenberg

De vakantieparken van FranceComfort worden door de gasten heel goed beoordeeld en de beoordelingen in Zoover zijn zelfs uitstekend. Daarnaast ken ik de Nederlandse eigenaren van FranceComfort waardoor ik regelmatig een mooie actie voor mijn lezers kan regelen.


Deze actie is samen met FranceComfort opgezet om iets terug te doen voor de duizenden lezers en volgers van Frankrijk Binnenndoor. Voor elke deelnemer is er ook een gratis ebook én krijg je na aanmelding ook nog een speciale actiecode voor 5% extra korting op alle FranceComfort vakantieparken. Redenen genoeg dus om mee te doen.


Veel plezier en succes!


Ruud Couwenhoven

FrankrijkBinnendoor.nl