fbpx

Winactie: geniet later dit jaar in een luxe vakantiehuis.

De winnaar is op 7 maart 2021 bekend gemaakt lees verder onder de video

de w


Om je alvast te laten dromen van een topvakantie in Frankrijk is er een nieuwe gave winactie van Frankrijk Binnendoor in samenwerking met FrankrijkVakantieland.nl en FranceComfort, de expert met luxe vakantieparken in Frankrijk.


De winnaar verblijft een week in een luxe Libelle vakantiehuis met daluitzicht (max. 4 personen) op vakantiepark Village des Cigales bij Mauroux (Lot). Bekijk de video voor een impressie.


En de winnaar is :

Lia Rutters-Scheffer

Gefeliciteerd namens: 

FranceComfort

Frankrijk Binnendoor

FrankrijkVakantieland

Winactie met FranceComfort

Zij wonnen al eens:


Lia Rutters Scheffer

Fred Kuiper

Elles Francissen
Niene Oldenhoven
Hilje Papma
Hilde Dieleman
Sabina Miedema
Elze Dekker
Tom GroenenbergVillage des Cigales is een luxe en kleinschalig vakantiepark op een toplocatie bij Mauroux en de fraaie vallei van de Lot. Dit is het vakantiepark dat ook bekend is van de FranceComfort en Frankrijk Binnendoor wijnweken.  


Het restaurant van Bistro du Parc staat zeer goed aangeschreven. Chefkok Francis (bekend van de bestseller Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk) zorgt er samen met zijn partner Vera voor de heerlijkste gerechten.


Vanaf het terras bij het restaurant en het vakantiehuis heb je een uniek uitzicht op de mooie omgeving. Tot laat in het jaar kun je 's avonds lekker buiten eten.


Puur genieten dus!

Iedereen maakte kans


Als je 18 jaar of ouder bent kun je meedoen aan deze Winactie.  De winnaar wordt door loting bepaald.


Winnaars in 2018, 2019, 2020, 2021 waren o.a:

Lia Rutters-Scheffer. Fred Kuiper, Elles Francissen, Hilje Papma, Tom Groenenberg en Elze Dekker.

Voorwaarden winactie


Door deelname ga je akkoord met deze voorwaarden van de Winactie. Je schrijft je ook gratis in voor de tips van Frankrijk Binnendoor, Frankrijk Vakantieland en FranceComfort.   

*) Door deelname ga je akkoord met de voorwaarden van de winactie. Uiteraard wordt je privacy gerespecteerd, maar je kunt tijdens de actieperiode en daarna email met tips van Frankrijk Binnendoor, FrankrijkVakantieland en/of France Comfort ontvangen. Je maakt alleen kans op de prijs als je e-mailadres op de laatste dag van de actie staat ingeschreven. 

Meedoen met deze unieke winactie. Waarom?

FrankrijkBinnendoor en FrankrijkVakantieland.nl hebben met FranceComfort al diverse winacties gehouden en de winnaars van een gratis week in een luxe vakantiehuis waren onder andere:


  • Lia Rutters-Scheffer 
  • Fred Kuiper
  • Elles Francissen
  • Niene Oldenhoven
  • Hilje Papma
  • Hilde Dieleman
  • Sabina Miedema
  • Elze Dekker
  • Tom Groenenberg


De vakantieparken van FranceComfort worden door de gasten heel goed beoordeeld en de beoordelingen in Zoover zijn zelfs uitstekend. Daarnaast ken ik de Nederlandse eigenaren van FranceComfort waardoor ik regelmatig een mooie actie voor mijn lezers mag regelen.


Deze actie is samen met FranceComfort opgezet om iets terug te doen voor de duizenden lezers en volgers van Frankrijk Binnendoor en FrankrijkVakantieland. Door Covid19 is reizen er nu nog even niet bij. Maar dromen over een mooie vakantie kan geen kwaad. Ben je straks de gelukkige winnaar? Je verblijft dan met maximaal 4 personen in een luxe vakantiehuis dat recent compleet vernieuwd en gerestyled is.  En zodra het weer kan kun jij er van genieten! 


Veel plezier en succes!


Ruud Couwenhoven

auteur van de bestseller Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk


Melvin Luten, FrankrijkVakantieland.nl


Privacy - Disclaimer


>