Maak kans op een Gratis week in een Luxe Vakantiehuis + een diner voor twee

De winactie is op 1 juni 2019 afgelopen. ​


De winnares: Niene Oldenhoven

Als je meedoet met deze actie maak je kans op een gratis week in een luxe vakantiehuis plus een gratis driegangen diner met apéritif en amuse in de Bistro du Parc. Door deelname ga je akkoord met de voorwaarden van de winactie. Uiteraard wordt je privacy gerespecteerd, maar je kunt tijdens de actie en daarna e-mail met tips van Frankrijk Binnendoor en/of France Comfort ontvangen. 

Winactie met FranceComfort

Zij wonnen ook al eens een gratis week in luxe vakantiehuis van FranceComfort:


Niene Oldenhoven
Hilje Papma
Hilde Dieleman
Sabina Miedema
Elze Dekker
Tom Groenenberg


Uitslag op zondag 2 juni 2019

Iedereen maakte kans


Als je 18 jaar of ouder bent kon je meedoen aan de Winactie.  De winnaar wordt  door loting uit alle deelnemers  getrokken en  hier bekend gemaakt op 2 juni 2019. Winnaars in 2018 en 2019 waren Ilje Papma, Tom Groenenberg en Elze Dekker. Ben jij de volgende?

Voorwaarden winactie


Door deelname ga je akkoord met de voorwaarden van deze Winactie. Je schrijft je ook gratis in voor de tips van Frankrijk Binnendoor en FranceComfort. Na bevestiging van je deelname kun je het gratis ebook "Drie dagen Frankrijk Binnendoor" downloaden!

Korting FranceComfort


Samen met FranceComfort heb ik regelmatig  aanbiedingen en extra acties.  Zo betaal je dit jaar geen boekingskosten en krijg je voor 2 personen het bedlinnen gratis. Het enige wat je moet doen is bij je boeking is deze actiecode invullen.

Village des Cigales in de Lot

Toplocatie Vallei v/d Lot


Village des Cigales

Village des Cigales in de Lot  is een fraai eigen vakantiepar in  van FranceComfort in Frankrijk. Vlakbij Fumel en midden in de beroemde  wijngaarden van Cahors is het een prima plek om  te genieten van een heerlijke  vakantie. De beheerders zullen je graag bijstaan met tips over de omgeving. Zij spreken Nederlands. Dit is echte een plek om je God in Frankrijk te voelen. 

Villages des Cigales


Winactie Village des Cigales

Op het kleinschalige Village des Cigales zijn 4 verschillende type vakantiehuizen te huur:

  • Chenille (2 tot 4 pers.)
  • Papillon (4 pers.)
  • Grillon ( 4 pers.)
  • Cigale (4 pers.)

Alle huizen zijn comfortabel en luxe ingericht. De keuken is compleet en sommige zelfs met een vaatwasser en wasmachine

Bistro du Parc


Bistro du parc

Villages des Cigales is een echte topbestemming. De villas zijn luxe en van alle gemakken voorzien. De zwembaden met glijbanen zijn fantastisch en het beheerderspaar is super gastvrij. Zij runnen ook de compleet vernieuwde Bistro du Parc waar topkok Francis garant staat voor heerlijke gerechten. Zijn partner Vera is vinologe en patissier. De prijs is inclusief een heerlijk driegangen diner met apéritif.

Meedoen met deze unieke winactie. Waarom?

FrankrijkBinnendoor heeft met FranceComfort al diverse winacties gehouden en de winnaars van een gratis week in een luxe vakantiehuis waren onder andere:

  • Hilje Papma
  • Hilde Dieleman
  • Sabina Miedema
  • Elze Dekker
  • Tom Groenenberg

De vakantieparken van FranceComfort worden door de gasten heel goed beoordeeld en de beoordelingen in Zoover zijn zelfs uitstekend. Daarnaast ken ik de Nederlandse eigenaren van FranceComfort waardoor ik regelmatig een mooie actie voor mijn lezers kan regelen.


Deze actie is samen met FranceComfort opgezet om iets terug te doen voor de duizenden lezers en volgers van Frankrijk Binnenndoor. Elke deelnemer krijgt na aanmelding een bevestiging van deelname én een speciale actiecode voor extra korting op alle FranceComfort vakantieparken. Redenen genoeg dus om mee te doen.


Veel plezier en succes!


Ruud Couwenhoven

FrankrijkBinnendoor.nl