Maak kans op een gratis week in een 4-persoons vakantiehuis op Domaine de Lanzac in de Dordogne bij Souillac

Doe Mee en Win!

Inclusief gratis boottocht op de Dordogne!

3 redenen om mee te doen

Iedereen maakt kans


Als je 18 jaar of ouder bent kun je meedoen aan de Winactie. Deze loopt tot donderdag 31 mei 2018. De winnaar wordt door loting uit alle deelnemers  getrokken en uiteraard hier bekend gemaakt op 31 mei 2018. Doe ook mee met deze actie van Frankrijk Binnendoor

Gratis vakantietips


Door deelname ga je akkoord met de voorwaarden van deze Winactie.  Je schrijft je ook gratis in op de regelmatige tips van Frankrijk Binnendoor en FranceComfort. Als je de deelname hebt bevestigd kun je ter kennismaking een gratis eBook downloaden!

Korting FranceComfort


Een paar dagen na aanmelding voor de Winactie ontvang je een email met meer informatie over de mooie vakantieparken van FranceComfort in Frankrijk inclusief een unieke actiecode voor 5% extra korting op de meeste FranceComfort Vakantieparken in Frankrijk.

Domaine de Lanzac in de Dordogne

Toplocatie in de Dordogne


Domaine de Lanzac 4-persoons villa

Domaine de Lanzac is één van de mooie vakantieparken in Frankrijk van FranceComfort. Het ligt vlakbij Souillac en bij de rivier. Een prima plek om de vakantiegebieden Lot en  Dordogne te verkennen. De luxe vakantiehuizen hebben alles voor een onbezorgde vakantie in dit mooie stukje Frankrijk. Er is een receptie waar je gewoon in het Nederlands terecht kunt.

Vakantiehuizen Lanzac


Winactie Domaine de Lanzac

Op het kleinschalige Domaine de Lanzac zijn 8 verschillende type vakantiehuizen te huur:

  • 4-persoons
  • 6-persoons
  • 8-persoons

Je kunt vervolgens ook kiezen uit vrijstaand of geschakeld. Er is zelfs een exclusieve villa voor 8 personen. Alle huizen zijn comfortabel ingericht en de keuken heeft een vaatwasser.

Faciliteiten & Omgeving


Zwembad Domaine de Lanzac

Op Domaine de Lanzac heb je een zwembad met  uitzicht op de mooie omgeving. Er is een Nederlandstalige receptie en er is een broodjesservice.  Je zit  vlakbij het leuke Souillac en Sarlat en Rocamadour zijn ook dichtbij. Langs de Dordogne loopt vanaf Souillac een Voie-Verte zodat je zelfs op de fiets naar Sarlat kunt als je dat wilt!  Het vakantiepark heeft ook een restaurant en bar.

Meedoen met deze unieke winactie. Waarom?

FrankrijkBinnendoor heeft in de voorbije jaren met FranceComfort diverse acties gehouden en eerdere winnaars van een gratis week in een luxe vakantiehuis waren onder andere:

  • Hilde Dieleman,
  • Sabina Miedema
  • en Elze Dekker.  

De vakantieparken van FranceComfort worden door de gasten heel goed beoordeeld en de beoordelingen in Zoover zijn zelfs uitstekend. Daarnaast ken ik de Nederlandse eigenaren van FranceComfort waardoor ik regelmatig een mooie actie voor mijn lezers kan regelen.


Deze actie is trouwens vanwege het feit dat ik op 15 februari 1998 mijn eerste tip over vakantie in Frankrijk op het internet schreef. Nu 20 jaar later lezen dagelijks meer dan 4500 mensen mijn tips over Frankrijk en Parijs. Een mooie reden dus om iets weg te geven. Voor elke deelnemer is er een gratis eBook én een paar dagen na aanmelding ontvang je een mail met een extra verrassing! 


Ruud Couwenhoven

FrankrijkBinnendoor.nl