Paris City Pass. Nieuw, makkelijk èn voordelig

De Paris City Pass is nieuw! Ontdek Parijs met korting! Lees meer…

Paris City Pass

Paris City Pass ideaal voor je bezoek aan Parijs!

Er is nu een unieke manier voor online tickets in Parijs plus de Paris Visitecard voor het openbaar vervoer in Parijs!

Natuurlijk wil je de hoogtepunten van de stad, zoals het Louvre, de Eiffeltoren, de Notre Dame en andere musea en bezienswaardigheden zien en bezoeken. Het enige probleem is dat je niet de enige bent en het kan normaal gesproken nogal wat tijd in beslag nemen om tickets aan de kassa te kopen.

In drukke periodes zoals december en de (school)vakanties zijn wachttijden van 2 tot 3 uur aan de kassa bij het Louvre en de Eiffeltoren geen uitzondering. Het kopen van losse tickets voor elk museum of attractie die je in Parijs wilt bezoeken kost een hoop tijd èn veel geld.

Daarvoor heb ik nu samen met Ticketbar, de online site voor tickets, een oplossing: de Paris City Pass.

Deze handige pas is ontwikkeld door Ticketbar. Ik heb hen echter gevraagd om ook de openbaar vervoerpas van Parijs er in op te nemen. Vanaf 1 december 2016 staat deze unieke Paris City Pass online!

Wat is de Paris City Pass?

Skip the line met de Paris City Pass

Als je naar Parijs gaat zijn er verschillende passen die je kunt aankopen om toegang te krijgen tot musea en bezienswaardigheden. De Paris Lib (inclusief vervoer) kost bijvoorbeeld voor 2 dagen € 109.  De Paris Museum Pass geeft toegang tot Parijse musea en kost voor 2 dagen € 48.

Probleem met deze bestaande passen van Parijs is dat je in een paar dagen nooit de enorme hoeveelheid musea en attracties kunt bezoeken. Kortom… het is mooi dat er zoveel toegankelijk is maar zo’n pas drijft wel de prijs op.

Ik heb nu in samenwerking met Ticketbar een aantrekkelijk alternatief met de nieuwe Paris City Pass:

 • skip-the-line toegang tot het Louvre
 • Cruise op de Seine
 • Paris Visite voor onbeperkt gebruik Openbaar vervoer
 • skip-the-line ticket voor Tour Montparnasse

De Paris City Pass is er  voor een volwassene al vanaf € 66,50 ( OV 2 dagen). Je bespaart meteen en je hoeft nergens in de rij te staan en dat scheelt heel wat kostbare tijd om Parijs te zien!  (voor kinderen van 4 tot 12 jaar kost de pas € 26,50 (OV 2 dagen).

20% extra korting op online tickets Parijs

Naast deze tickets krijg je een unieke kortingscode voor 20% korting bij:

 • diverse bekende musea zoals Musée d’Orsay en het Picasso museum
 • skip-the-line-tickets voor Eiffel Toren, Arc de Triomphe en Notre Dame
 • rondvaarten, Bato boat en Dinner Cruises.
 • excursies en entree Versailles èn Trianons
 • citytours met een gids
 • shows in nachtclubs zoals Moulin Rouge

Meer info & bestellen

Bespaar geld èn tijd met de Paris City Pass

Bestel de Paris City Pass nu eenvoudig online en ontvang direct per email:

 • de bevestiging van je tickets,
 • de kortingscode voor 20% korting op attracties en musea
 • en het adres waar je Paris Visit kunt ophalen.

Betaling kan via iDeal, Creditcard, Paypal, Bancontact en Giropay.

Het grote voordeel is natuurlijk dat je nergens meer hoeft te wachten bij de drukke kassa’s. De tijd die je in de wachtrij bespaart kun je nu besteden aan je ontdekkingstocht in Parijs en dat kunnen heel wat extra uurtjes zijn!

Stel je gaat met z’n tweetjes naar Parijs. De pas voor 2 personen kost dan € 158. Als je de entrees en Hop on Hop of Bustickets apart had gekocht was je voor 2 dagen € 148 kwijt geweest.

De besparing van 20% korting op skip-the-line tickets voor bijvoorbeeld Eifeltoren, Arc de Triomphe, excursies, Parijs bij Nacht etc is dan nog niet eens meegeteld.

Ik denk dat dit een perfecte oplossing is om voor vertrek al je tickets te bestellen en je pas voor het openbaar vervoer voordelig aan te schaffen.

Tip 1: met de Thalys naar Parijs?

Ga je met de Thalys naar Parijs?

Koop dan in de Thalysbar een metroticket om naar je hotel of appartement te gaan. Je voorkomt dan de gigantische wachtrijen bij de automaten of kassa op Gare du Nord en kunt meteen doorlopen naar je metro.

Tip 2: met het vliegtuig naar Parijs?

Ga je met het vliegtuig? Dan is het slim om een transfer te boeken van Orly of Charles de Gaulle naar je hotel of appartement.  Een taxi in Parijs is vaak een probleem en je weet niet of de chauffeur je via de snelste route brengt.

Veiliger is het om vooraf een luchthaventransfer te boeken. Je weet vooraf wat het kost. De taxi staat bij aankomst voor je klaar en rijdt op elk moment van de dag. Verder hoef je niet met je koffer(s) in een drukke metro of RER.

Ook voor deze transfers kun je dit via mij en Ticketbar simpel online regelen.

Tip 3: download mijn ebook Parijs!

Parijs! is het ebook met de leukste tips over Parijs.Tenslotte de 3e en laatste tip. Mijn ebook Parijs!

Als je je Paris City Pass en je online tickets met korting eenmaal hebt besteld wil je natuurlijk ook het maximale uit je stedentrip naar Parijs halen.

Mijn ebook Parijs! komt je daarbij te hulp. Het staat boordevol tips, wandelingen, lekkere plekjes en nog veel meer. Uiteraard zijn alle tips in dit ebook gebaseerd op mijn eigen ervaringen in Parijs.

Het ebook kost maar € 5,99 en verdient zich met alle tips snel terug!  Voor meer informatie klik je hier.

Meteen downloaden? Klik op de onderstaande bestelknop.

€5,99 – In winkelwagen

Download via Apple IBooksHeb je een iPhone of iPad? Download dan de speciale versie met een aantal leuke extra’s via Apple iBooks.