Nieuw op Frankrijk Binnendoor: Podcasts over Frankrijk en Parijs

Luister naar deze eerste podcast op Frankrijk Binnendoor en ervaar een unieke manier om Frankrijk en Parijs op een andere manier te ontdekken. Vanaf 28 februari 2017 op Frankrijk Binnendoor!

Podcasts over Frankrijk en Parijs

Waarom Podcasts op Frankrijk Binnendoor?

Toen ik in 1999 mijn eerste tip op FrankrijkVakantieland.nl plaatste had ik al het idee om ooit iets te doen met mijn ervaring als presentator. In de jaren negentig heb ik in Limburg diverse jaren radio- en live televisieprogramma’s gepresenteerd. Verder sprak ik regelmatig commercials, jingles en (bedrijfs) documentaires in. Soms die ik dat trouwens nog wel eens.

Het kriebelde steeds meer om iets met mijn stem en de tips over Frankrijk en Parijs te doen. In Amerika en Engeland is podcasting al een paar jaar enorm populair. De techniek is er nu rijp voor en podcasting zal in 2017 en 2018 gaan doorbreken in Nederland en België.

Hoe klinkt een podcast op Frankrijk Binnendoor

Een podcast is een audiobestand dat je op elk apparaat kunt afluisteren. Klik hieronder maar eens  op de afspeelknop en luister naar wat ik te zeggen heb.

Dit is wat ik in deze podcast  vertel:

“Bonjour… ik ben Ruud  Couwenhoven, sinds 1999 schrijf ik mijn ervaringen en reisverhalen op FrankrijkVakantieland.nl. In 2004 bedacht ik het unieke concept Frankrijk Binnendoor met een CD-rom met al mijn reisverhalen, reisverlagen, autoroutes, fietsroutes en wandelingen in Frankrijk. In 2011 werd de CD-Rom vervangen door Frankrijk Binnendoor Online. De versie op de website is nu voor iedereen beschikbaar. En als je premiumlid bent heb je onbeperkt toegang tot al mijn reisverhalen. 

Maar nu is het tijd voor iets nieuws! Vanaf 28 februari 2017 kun je nu luisteren naar Podcasts met mijn tips over reizen en vakantie in Frankrijk. Ga je ook luisteren?”

Dit is dus al een podcast van bijna 1 minuut. Het is een voorbeeld van wat ik vanaf 28 februari 2017 ga doen.

Mijn podcast zullen uniek zijn en gebaseerd op mijn eigen ervaringen in Frankrijk en Parijs. En met meer dan 30 jaar reizen door Frankrijk en mijn talloze bezoeken aan Parijs heb ik je heel wat te vertellen 🙂

Wat kun je met de podcast Frankrijk Binnendoor Online?

Ruud Couwenhoven podcasting Frankrijk

Vanaf dinsdag 28 februari 2017 ga ik je in de podcasts van Frankrijk Binnendoor Online persoonlijk bijpraten over mijn ervaringen in Frankrijk en Parijs. Mijn tips, die menigeen al kent van mijn ebooks en het unieke concept van Frankrijk Binnendoor online, worden nu dus nog persoonlijker.

Maar de podcasts gaan natuurlijk ook over nieuwe tips en ervaringen en elke week komen er nieuwe podcasts bij!

Elke dinsdag zal er een nieuwe aflevering online komen. Dus zet de podcastpagina bij je favorieten en je hoeft ze nooit te missen. Elke aflevering zal ongeveer 10 tot 15 minuten duren en daarin krijg je veel tips!  Oh ja… met het voorbeeld hierboven heb je al een beetje een indruk over hoe het gaat klinken.

Hoe leuk is dat?

Stel je voor je bent in de auto op weg naar Bretagne en je luister naar mijn podcast over Bretagne waarin ik je mijn tips vertel. Of je bent in de Thalys opweg naar Parijs en onderweg luister je via je tablet of smartphone naar mijn unieke tips over Parijs? Met het vliegtuig naar de Côte-d’Azur? Luister onderweg naar de Podcasts van Frankrijk Binnendoor en ontdek de leukste plekjes voor je vakantie!

De podcasts komen ook beschikbaar op speciale platforms zoal iTunes en Stitcher maar daarover binnenkort meer!

Frankrijk Binnendoor wordt dus vanaf 28 februari 2017 nog leuker dus deel het gerust met familie, vrienden of collega’s. En je hoeft er niets van te missen als je je aanmeldt op mijn nieuwsbrief. Maar je kunt mij natuurlijk ook volgen op Faceboook, Twitter of Instagram en je ben één van de eersten die het hoort.

Oh ja… als je onderstaande YouTubevideo bekijkt kun je nader kennismaken met mij 🙂