Wandelen in Parijs

In elk jaargetijde is Parijs een fantastische stad. Mijn tip: Ga wandelen in Parijs! Lees meer.

11 km van Bastille naar de Eiffeltoren

Toen ik Parijs qua bekende bezienswaardigheden en toeristische trekpleisters wel gezien had werd het tijd om op een andere manier deze wereldstad te verkennen.

Toen ik de stad qua bezienswaardigheden en toeristische trekpleisters wel gezien had werd het tijd om op een andere manier deze wereldstad te verkennen. Elke reis gaan nu de wandelschoenen mee en loop ik samen met mijn vrouw Marian vele kilometers door de stad. Wandelen in Parijs is echt heel erg leuk. Je komt op bijzondere plekjes waar je anders nooit zou komen en je geniet ook van de prachtige momumenten en bezienswaardigheden.

Download mijn e-Book en ga wandelen in Parijs!

Ik heb een wandeling van ruim 11 kilometer beschreven die via de gezellige Place d’Aligre (6 dagen per week markt) naar de Eiffeltoren gaat.

Je ontdekt de plezierhaven van Parijs en andere bijzondere plekjes langs de Seine. Je krijgt antwoord op vragen zoals: waar koop je het lekkerste ijs van de stad? Wat is een leuke plek om een sandwich te eten? En nog veel meer.

Het leuke van deze wandeling is dat deze compleet beschreven is, voorzien van mooie foto’s èn is uitgezet op Google maps. Samen met het bovenstaande filmpje gaat de wandeling dan ook echt leven!

Parijs! het nieuwe ebook met veel tips over Parijs.

wandelen in parijs

Deze wandeling in Parijs staat ook in mijn handige ebook Parijs! Dit ebook is gebaseerd op mijn ervaringen in Parijs en staat barstensvol tips om het maximale uit je bezoek aan Parijs te halen.

Voor € 5,99 krijg je veel en handige tips zoals: voordelige tickets boeken voor de Thalys, zelf een hotel boeken, leuke adresjes om te eten en bekende en vooral onbekende plekjes in Parijs. Met mijn tips verdien je de aanschafprijs gegarandeerd terug!

Het unieke ebook Parijs! kun je hier downloaden

Nieuwsbrief en gratis proefexemplaar van een ebook

Je kunt een e-Book met alleen deze wandeling downloaden als je gratis lid wordt van Frankrijk Binnendoor.

Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes op de website en het blog èn maak je kennis met mijn ebooks over Parijs en Frankrijk.

Reacties

  1. Wandelen door Parijs is het mooiste wat er is.
    Het laatste gedeelte van de route hebben we toevallig de vorige keer in Parijs ongeveer gelopen, tot ik bij Trocadero ten huwelijk werd gevraagd! Ik vond Parijs al mooi van voorgaande keren, maar nu zal het zeker een bijzondere plek blijven.

    De volgende keer neem ik mooi deze route mee! Leuke tips en weetjes en erg leuk geschreven.

    • Wat leuk Femke!

      Ik geniet op Trocadero altijd als we s’avonds naar de verlichte Eiffeltoren staan te kijken. Mooie plek om ten huwelijk gevraagd te worden. Veel plezier in Parijs en bedankt voor het compliment!