fbpx

Download promotiemateriaal:

Frankrijk Binnendoor LOIRE

Hier vind je al het materiaal voor de promotie van het boek. Je kunt hier ook afbeeldingen van de cover voor print in hoge resolutie downloaden evenals de routekaart van de complete roadtrip.  In het persbericht vind je alles over het boek, links naar afbeeldingen van de cover (ook in 3D) en de bio van de auteur.

Ruud Couwenhoven auteur Frankrijk Binnendoor LOIRE
Ruud Couwenhoven

auteur

Voor de promotie van het boek kan gebruik worden gemaakt van verschillende afbeeldingen en een video die geschikt zijn voor Social Media en voor gebruik op de eigen website.


Al het materiaal kun je vrij gebruiken voor de promotie van het boek. Er zijn ook speciale bestanden die geschikt zijn voor print in hoge resolutie. 

Frankrijk Binnendoor Loire

Winkelprijs € 22,50 - ISBN 9789083010618

Voor de pers (ook hoge resolutie)

Download Afbeeldingen en spreads

Met de afbeeldingen hieronder kun je de promotie van Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk eenvoudig op je eigen social media kanalen inzetten. Kopieer de gewenste afbeeldingen. De formaten zijn afgestemd op Facebook, Instgram en Twitter. Om de afbeeldingen te downloaden: klik rechts op je muis of Control+klik en kies de locatie waar je de afbeeldingen wilt plaatsen. De afbeeldingen mogen rechtenvrij gebruikt worden voor de promotie van het boek.

De route door de vallei van de Loire
Spread Wijn Roadtrip
Spread interview Jeroen
Links om Parijs naar de Loire
Spread met tekst
Spread land van de kastelen

Facebook 1200 x 628 px, 72 dpi

Cover-Blurb-LOIRE-facebook

Twitter 1024 x 512 px, 72 dpi

Cover-Blurb-LOIRE-twitter

Reviews en perspublicaties

Atout France, Frans bureau voor Toerisme maart 2021

Het boek is een aanwinst!

a het succesvolle Frankrijk Binnendoor neemt Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven je mee naar de rivier de Loire in zijn nieuwe boek Frankrijk Binnendoor: LOIRE. Mét hoofdletters, want de Loirevallei is tenslotte een koninklijke vallei. Deze keer neemt Ruud je mee op roadtrip langs bekende en vooral ook minder bekende plekjes langs de Loire, een streek met bijzondere kastelen, historische dorpen en bruisende stadjes. Door de uitgebreide beschrijvingen van diverse fietstochten is dit boek ook een aanrader voor fietsliefhebbers!

Maarten van Laarhoven Chapeau Magazine april 2021

aanrader om eens dichterbij op vakantie te gaan

Frankrijk Binnendoor LOIRE is niet alleen een heerlijk boek om in te bladeren, het is zeker ook een aanrader voor wie overweegt om het de komende jaren qua vakantie wat dichterbij huis te zoeken. Zelf ben ik vooral blij met dit boek, omdat het me op een toegankelijke manier brengt naar de plekken waar ik zonder twijfel het allerliefst vertoef. Nu nog zien dat ik er snel een keertje werk van maak. Au boulot!, zoals de Fransen zeggen.

Frankrijkboeken.nl

Het boek is een aanwinst!

Als een van de eersten mocht ik je boek vasthouden. Het is een prachtboek geworden en onmisbaar voor iedereen die de Loire wil bezoeken. Ik was er al eens geweest maar zie nu pas de rijkdom en verscheidenheid van dit gebied. Het boek is een aanwinst voor FrankrijkBoeken.nl 

De video over het boek LOIRE


Door Covid19 was het helaas niet mogelijk om een speciale boekpresentatie te houden. Daarom hebben wij een speciale video gemaakt die je kan helpen op Social Media het boek te promoten of op de website van boekwinkel te plaatsen. De video mag vrij gebruikt worden.

Je kunt de video op je website plaatsen met deze code:

<div style="padding:56.25% 0 0 0;position:relative;"><iframe src="https://player.vimeo.com/video/514582669" style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe></div><script src="https://player.vimeo.com/api/player.js"></script>

of deze link gebruiken https://vimeo.com/frankrijkbinnendoor/boek-loire die naar de video verwijst.


Tip voor de boekhandel en de verkoop


De cover van het boek is vrolijk en uitnodigend. Het blijkt dat als het boek op een stapel en een goed zichtbare plaats in de winkel ligt het snel wordt opgepakt. Als men begint te bladeren is de koop al bijna gesloten en wordt het meegenomen richting de kassa. Leg het boek dus met de cover naar voren neer voor maximaal succes bij de verkoop. Jij bepaalt natuurlijk zelf hoe je het boek presenteert, maar kijk eens naar deze voorbeelden:

Te verwachten promoties en publicaties:


  • Wekelijks extra aandacht voor het boek op FrankrijkBinnendoor.nl, minimaal 1x per week een nieuwsbrief met een oplage van 20.000
  • Dagelijks: extra aandacht op Social Media van Frankrijk Binnendoor. Dagelijks bereik circa 25.000 volgers
  • Reclamecampagnes: doorlopende Facebook en Instagram campagnes die veel zichtbaarheid van het boek opleveren
  • Pers: regelmatig verschijnen er artikelen over het boek in de dag- en weekbladen en speciale bladen over reizen en Frankrijk
  • Promotie websites: met een eigen affiliateprogramma worden de Frankrijk Binnendoor boeken op tal van websites gepromoot 

Evenementen Frankrijk Binnendoor LOIRE

Radiopragramma Forum op Woensdag, Streekomroep Bie Os Limburg

Bie Os. Omroep

Woensdag 24 februari 2021 was Ruud te gast in het radioprogramma Forum op Woensdag van omroep Bie-os, Streekomroep in Limburg. Je kunt het item horen via het audiofragment hieronder. Na de introductie van kersverse presentator en journalist Ray Simoen volgt eerst een stukje muziek waarna het gesprek losbarst. Luister naar dit sfeervolle gesprek over Frankrijk en de Loire.

Hulp bij promotie Frankrijk Binnendoor LOIRE

Je kunt bijvoorbeeld deze tekst bij de promo zetten:


Het boek Frankrijk Binnendoor LOIRE is het tweede boek van Frankrijk expert Ruud Couwenhoven. Na zijn bestseller Ontdek het andere Frankrijk bleek er vraag naar een opvolger. Net als bij zijn eerste boek stelde Ruud zijn vele volgers op internet de vraag waar het boek dan over zou moeten gaan. Het werd de Loire, de streek van kastelen, wijngaarden, bruisende stadjes en prachtige fietsroutes. In het boek staan de antwoorden op de vragen van zijn lezers om op avontuur te gaan in de vallei van de Loire.  Er komen ook vier andere experts aan het woord over een goede voorbereiding van een reis naar de Loire, kastelen en anekdotes, een wijn roadtrip en fietsen bij de Loire.  Net als in het eerste boek staan er weer handige tips en informatie in om te overnachten, hoe je leuke campings en camperplaatsen vindt maar ook over de leukste markten bij de Loire. Dit boek is inclusief een tiental compleet beschreven roadtrips voor de auto, motor of camper en 10 volledig beschreven fietstochten die de auteur zelf maakte.  De fraaie layout en de mooie foto's maken het tot een boek dat een must is voor iedereen die de vallei van de Loire wil gaan ontdekken. Het boek is vanaf 29 maar 2021 verkrijgbaar. Tot snel in onze winkel!

De inkijktekst

Klik op de knop hieronder en je kunt het uitgebreide inkijkexemplaar bekijken. Wil je de link op je website zetten of  delen op je Social Media kanalen?  Kopieer dan deze link: http://bit.ly/inkijkexemplaar-frankrijk-binnendoor

Instagram 1080x1080 px, 72 dpi

Cover-LOIRE-Instagram

De uitgever & contact

Frankrijk Binnendoor LOIRE is een uitgave van:

Promotie en distributie:


Voor de promotie en distributie naar de boekhandel in Nederland en Vlaanderen heeft eRCeeMedia een overeenkomst gesloten met mo’media B.V. in Rotterdam. Bekend van de time to momo stedengidsen.


Vragen over de distributie en leveringen kunnen rechtstreeks met mo’media worden opgenomen. 


voorwaarden   |   disclaimer   |   privacy & cookies   |   contact© frankrijkbinnendoor

>