De Frankrijk Binnendoor gesigneerde boeken weken 1 tot en met 14 juni 2023

De actie met gesigneerde boeken is afgelopen en was weer heel succesvol. Voorlopig zal Ruud online geen boeken signeren. Maar er komt absoluut een volgende keer. Je kunt natuurlijk wel de boeken gewoon bestellen. Je kunt nu zelfs het e-book van elk boek tijdelijk extra voordelig mee bestellen.
Handig voor de vakantie!  Kies hieronder je boek.

Luxe uitvoering, flexibele kaft & 256 pagina's

(geen verzendkosten in Nederland)

Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Best verkochte reisboek over Frankrijk.

Hoe zou je het vinden als je vanaf de eerste kilometers geniet van rustige binnenwegen, mooie dorpen, fraaie valleien of spannende bergwegen? Ruim 25.000 mensen ontdekten Frankrijk al met de unieke tips in dit boek.

Ontdek het andere Frankrijk met insidertips over wandelen, fietsen, lekker eten, wijn, markten. Nu ook met camper- en campingtips. Inclusief rondreis van 4100 km dwars door Frankrijk boordevol inspiratie voor een onvergetelijke vakantie in Frankrijk.

Luxe uitvoering, flexibele kaft & 256 pagina's

(geen verzendkosten in Nederland)

Frankrijk Binnendoor LOIRE

Bijzondere ontdekkingstocht bij de Loire.

De vallei van de Loire is een top bestemming voor een vakantie in Frankrijk. Dit boek neemt je mee op een reis langs de rivier de Loire tot de monding bij de Atlantische Oceaan. Een boek vol tips voor bijzondere fietstochten en roadtrips. De beroemde kastelen worden niet vermeden maar wil je meer zien? Dan ontdek je met dit tweede boek van Ruud Couwenhoven zijn favoriete plekjes bij de Loire.  

Een bron van inspiratie met tips van locals die je vakantie in deze streek net iets anders maken. Een van de beste cavistes van Frankrijk maakte met de auteur de speciale Wijn Roadtrip Loire, want Loirewijnen zijn er om te proeven en vooral te kopen. Verder veel tips voor lekkere plekjes en de leukste markten in de streek.  Een musthave!

Luxe uitvoering, flexibele kaft & 192 pagina's

(geen verzendkosten in Nederland)

Regiogids Zuidwest-Frankrijk (1)

Dordogne, Lot, Gers & Gironde

Deel 1 van de nieuwe, zesdelige, serie Regiogidsen. Beleef een onvergetelijke reis door Frankrijk die begint met een fraaie route dwars door de Morvan naar de Dordogne om via de Lot en Gers naar het mooie Bassin d'Arcachon te reizen aan de Atlantische kust. 

Verder bijzondere roadtrips om ter plekke nog meer te zien en te genieten en speciale routes voor fietsers en e-bikers. Tips om lekker te eten, wijn te proeven en goede maar kleinschalige wijndomeinen.

Een Frankrijk Binnendoor Regiogids is altijd inclusief tips van locals, een exclusieve website, gps-routes en gratis luisterboek dat door de auteur is ingesproken.

Luxe uitvoering, flexibele kaft & 192 pagina's

(geen verzendkosten in Nederland)

Regiogids Noordoost-Frankrijk (2)

Elzas, Vogezen & Champagne-Ardenne

Deel 2 van de nieuwe, zesdelige, serie Regiogidsen neemt je mee voor een bijzondere reis door de Elzas, Vogezen en Champagne-Ardenne.

Een reis vol verrassingen en insidertips plus inspiratie voor leuke wandelingen en bijzondere fietstochten. Tips van locals om lekker te eten en wijn te proeven en de gezelligste markten en wanneer ze plaatsvinden.

Een Frankrijk Binnendoor Regiogids is altijd inclusief tips van locals, een exclusieve website, gps-routes en gratis luisterboek dat door de auteur is ingesproken.

>