Vakantietips... 

Handig en voor gemak!

Dit zijn mijn tips voor goede reisorganisaties met rondreizen, fiets- en wandelvakanties maar ook voor accommodaties en hotels in Frankrijk waar ik zelf regelmatig gebruik van heb gemaakt.

De boeken van Frankrijk Binnendoor, boordevol inspiratie je vakantie

Ontdek het andere Frankrijk, het best verkochte reisboek over Frankrijk boordevol tips om te genieten in Frankrijk inclusief dag voor dag beschreven roadtrip van 4100 kilometer door Frankrijk.

Best verkochte reisgids over Frankrijk

Frankrijk Binnendoor LOIRE laat je de geheimen van de vallei van de Loire ontrafelen met fietsoutes en roadtrips en twee routes om de drukte bij Parijs te omzeilen. Fietsen, wandelen en genieten!

Regiogids Zuidwest-Frankrijk laat je kennismaken met bijzondere en minder bekende plekken in de Dordogne, Lot, Gers en Gironde. Inclusief unieke fietsroutes en roadtrips completeren dit boek.

Regiogids Zuidwest-Frankrijk

Regiogids Noordoost-Frankrijk is dé handleiding voor een heerlijke korte of langere vakantie in de Elzas, Vogezen en Champagne - Ardenne. Inclusief talloze mooie fietsroutes en roadtrips.

Regiogids Noordoost-Frankrijk

Uniek! Alle Frankrijk Binnendoor Boeken zijn altijd inclusief speciale website die na registratie van je boek beschikbaar komt met extra tips en informatie, handige links, GoogleMaps® van alle routes in de boeken en te downloaden GPS Routes *)

*) de gps-routes van het boek LOIRE komen begin mei 2023 beschikbaar op de speciale website.

>