Op zoek naar Monet, studenten en een bijzonder park, dag 6

 
Het bevalt mij uitstekend in "ons" appartement in Parijs.
Dit is alweer de 6e dag van mijn verblijf in Parijs waarvan ik mijn dagboek nu bijhoudt.

Ik vind het tot nu toe een openbaring om in een appartement te verblijven en begrijp niet waarom ik het nooit eerder heb gedaan. Oké, de laatste jaren kon ik voor een paar dagen bij onze zoon slapen maar als ik langer in Parijs wilde zijn was zijn kleine appartement voor een week wel erg krap.

Het . . .

Ben je al Gratis of Premiumlid? Log dan hieronder in, daarna kun je meteen deze tip lezenFrankrijkBinnendoor Premium

Om de inhoud van dit blog te kunnen lezen moet je lid zijn van Frankrijk Binnendoor.

Ben je nog geen lid? Kies een lidmaatschap en je hebt direct toegang tot FrankrijkBinnendoor. Alleen Premiumleden  kunnen alle artikelen en reisverhalen lezen en de e-Books gratis downloaden. Duizenden gingen je al voor! Ben je Gratis lid? Dan heb je toegang tot sommige artikelen voor Premium leden om kennis te maken met Frankrijk Binnendoor Premium.

Frankrijk Binnendoor onLine podcasts en luistertips