Voor leden van Frankrijk Binnendoor

Nog geen lid van Frankrijk Binnendoor?

Als je nog geen lid bent van Frankrijk Binnendoor dan kun je hier zien waar leden toegang toe hebben. Elders op deze ledenpagina zie je de onderwerpen die exclusief voor leden met een inlogcode zijn.

Zij kunnen daarmee ebooks gratis downloaden en hebben toegang tot speciale tips en reisverhalen die alleen voor leden beschikbaar zijn. Hier onder zie je alle mogelijkheden. Voor nog meer informatie klik je in het menu hierboven op Frankrijk Binnendoor of op deze link.

Kies een lidmaatschap en je hebt meteen de toegang dat bij het gekozen lidmaatschap hoort.

Nu inclusief de nieuwe ebooks "Roadtrip Bastides! & de Passages van Parijs"

Premium Jaar (Nieuw!)

12 maanden Premiumlid voor nog geen€ 1,67 per maand - automatische verlenging


1e jaar € 29,99

daarna 19,99 per jaar

 • 12 maanden onbeperkt toegang
 • doorlopend per 12 maanden
 • automatische incasso p/jaar
 • 1e jaar € 29,99 daarna € 19,99 p/jr
 • Alle ebooks t.w.v € 48 gratis
 • Inclusief 2 Bonus ebooks
 • Exclusieve Premium reisverhalen
 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Lidmaatschap simpel te stoppen
 • 30 dagen Geld Terug Garantie
 • Jaarprijs blijft gegarandeerd gelijk en wordt nooit meer verhoogd.

100% Niet goed, geld terug garantie

100% Niet Goed Geld Terug Garantie

 De wettelijke bedenktijd voor het afsluiten va een internet abonnment is 14 dagen. Maar ik geef je zonder probleem mijn unieke niet goed geld terug garantie van 30 dagen *)

Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent.  En omdat ik er van overtuigd ben dat jij, net als duizenden anderen, veel plezier gaat beleven aan mijn ebooks, reisverhalen en luistertips (podcasts) durf ik zonder probleem een unieke niet goed geld terug garantie te geven.

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent over Frankrijk Binnendoor Premium, dan is de terugbetaling van je lidmaatschapsgeld eenvoudig geregeld. Met de 30 dagen niet goed geld teruggarantie loop je dus geen enkel risico.

Als je binnen 30 dagen na aanmelding een email stuurt met de reden dat je toch wilt stoppen dan krijg je omgaand je eerste betaling zonder slag of stoot retour!

*) VIP leden hebben een 100% tevredenheidsgarantie van 45 dagen.

 • Als Premiumlid krijg je na aanmelding meteen een Bonus tip om je lidmaatschapsgeld terug te verdienen. 

Nieuws & rondreizen met lezersvoordeel

 • boek
 • Korting vakanties 
 • Dordogne & Lot
 • ELZAS
 •  Loire

Het boek: Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Elke week kom ik weer een stap dichterbij. Blijf op de hoogte van de  laatste ontwikkelingen over mijn boek 'Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk'.   

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Ik gebruik het alleen om je af en toe  een bericht te sturen als er echt nieuws is te melden over de vorderingen die ik maak met het boek.Voor € 22,50 ben je straks eigenaar van een bijzonder boek over Frankrijk en de publicatiedatum is 8 oktober 2019.

Als je bij de eersten wilt horen die bericht krijgen wanneer de exclusieve voorverkoop in juli start meld je dan hieronder aan. Alleen tijdens deze voorverkoop krijgen de eerste 750 kopers als extra het e-book (€ 14,99) en luisterboek (14,99) helemaal gratis. Je maakt ook kans op één van de 10 gratis, gesigneerde, exemplaren. Tenslotte gaat 1 koper met een introducé samen met mij en Marian dineren in ons favoriete Franse restaurant in Maastricht. 

Je ontvangt alleen af en toe bericht over de stand van zaken van het boek en je ontvangt absoluut geen andere mails. Als je mijn regelmatige tips ook wilt ontvangen meld je dan  apart aan. Uiteraard respecteer ik je privacy (lees de privacy voorwaarden)

Met een eBike in Frankrijk

Een tijdje geleden begon ik aan een nieuwe serie Met een eBike in Frankrijk. De eerste verhalen staan online en de komende tijd komt er regelmatig een vervolg. Alle leden (dus ook de Gratis Leden) kunnen deze unieke serie volgen.

Ik neem je mee naar de Bourgogne, de Dordogne, Lot en de monding van de Loire. Met dag voor dag beschreven routes met de auto en mooie fietstochten met een eBike heb je na verloop van tijd een compleet verhaal voor een onvergetelijke vakantie. Aan het eind van de serie komt er een speciaal ebook t.w.v € 5,99 dat door Premiumleden gratis kan worden gedownload

Ben je al lid? Dan vind je hier alles wat je nodig hebt:

Je gegevens, e-books en hulp

Mijn Frankrijk Binnendoor

Met Mijn Frankrijk Binnendoor kun je de status van je lidmaatschap bekijken en je persoonlijke gegevens aanpassen. Je kunt hier ook je wachtwoord aanpassen.

ebooks voor Premiumleden

Premiumleden kunnen al mijn ebooks gratis downloaden. Er zijn er op dit moment al 7 en er komen er dit jaar nog een paar bij.

Vragen en Oplossingen

Loop je tegen een probleem aan of zit je met een vraag? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Je kunt binnenkort zelfs instructievideo’s bekijken.

Exclusief voor leden van Frankrijk Binnendoor

Start je ontdekkingstocht met FrankrijkBinnendoor

Met 176 dagen FrankrijkBinnendoor hebben Premiumleden online toegang tot unieke reisverhalen, ebooks en tips voor de vakantie in Frankrijk.

Inloggen en Afmelden

Om toegang te krijgen tot je abonnement kun je hier inloggen. Het is extra veilig èn daarom raadzaam om je af te melden als je Frankrijk Binnendoor verlaat..

Aanbiedingen voor leden

Regelmatig maak ik afspraken met reisaanbieders en verhuurorganisaties voor speciale aanbiedingen voor leden. Profiteer van kortingen en leuke extra’s!

Unieke reisverhalen alleen voor leden

4100 kilometer dwars door Frankrijk

4100 kilometer dwars door Frankrijk is een fantastische reis van bijna 4 weken dwars door Frankrijk. Volg dag voor dag mijn belevenissen in dit unieke verhaal.