Boek over Frankrijk? Ik ga er een schrijven!

Tips voor de vakantie in Frankrijk of een stedentrip Parijs

Ik wil een bestseller schrijven over Frankrijk

Wie koopt er nu nog een boek van papier? Daar heb ik mij dus schromelijk in vergist. In de loop der jaren heb ik veel vragen gekregen om mijn ervaringen in een boek te schrijven. Dat heb ik tot nu toe niet gedaan omdat ik dacht dat je mijn ervaringen in Frankrijk ook online kunt lezen of de eBooks kunt downloaden.

Recent heb ik mij laten overhalen om toch te gaan schrijven aan een boek over Frankrijk.

Er was wel één voorwaarde. Ik wil dat het een boek over Frankrijk wordt dat nog nooit over Frankrijk geschreven is. Een boek dat iedereen die naar Frankrijk gaat wil lezen. En jij kunt mij daar bij helpen!

Wat komt er in mijn Boek Frankrijk Binnendoor?

Het wordt een boek waarin ik vertel hoe ik er in geslaagd ben om van Frankrijk te gaan houden terwijl ik op mijn eindexamen een 3 voor Frans had. Welke uitdagingen ben ik aangegaan? Hoe heb ik toch voldoende geleerd van de Franse taal zodat ik mij prima kan helpen als ik in Frankrijk ben.

Maar ook mijn ervaringen met de nukken en charmes van de Fransen en wat ik daarvan geleerd heb. Lekker eten staat in Frankrijk hoog genoteerd en bij mij ook. Dus daar zal ik zeker een hoofdstuk over schrijven. Verder zal het boek handige tips bevatten over praktische zaken en hoe je onverwachte problemen kunt oplossen en voorkomen. 

Het zal dus geen standaard reisboek worden. Daar zijn er al genoeg van. Frankrijk Binnendoor wordt een boek dat je meeneemt naar het andere Frankrijk dat ik sinds 1986 heb leren kennen. Sinds 2009 ben ik zelfs ruim 3 maanden per jaar ergens in Frankrijk te vinden. Kortom, de ervaringen die ik in al die jaren heb opgedaan komen in het boek Frankrijk Binnendoor.

Je kunt dus veel over mijn ervaringen en reizen gaan lezen. Maar ook hoe je bepaalde problemen oplost die je tegen kunt komen als je naar Frankrijk gaat. En wat daat laatste betreft heb ik jouw hulp nodig! Want hoe gaaf is het als het boek de antwoorden gaat geven op de problemen waar veel mensen mee zitten als zij op vakantie naar Frankrijk gaan?

Help mij dus om er een superboek van te maken.

Ik kan natuurlijk een boek gaan schrijven waarvan ik denk dat jij of een andere lezer het leuk vindt.

Maar hoe gaaf is het als jij zelf input kunt geven voor de inhoud van het boek. Dat kan en het is zó simpel dat ik je nu de vraag gewoon ga stellen:

Wat wil jij persé weten als je op vakantie naar Frankrijk gaat? Tegen welk probleem loop je aan als je je vakantie naar Frankrijk voorbereidt? Of wat gaat er altijd fout als je in Frankrijk bent? Kortom voor welk probleem wil jij voor eens en voor altijd een oplossing met het antwoord in mijn boek over Frankrijk?

Vul dus hieronder in wat je graag wilt weten als je met vakantie naar Frankrijk gaat. Formuleer je vraag of probleem zo beknopt mogelijk. Vul verder je gegevens in zodat ik met je contact kan opnemen als ik nog vragen mocht hebben.


Ruud wijst je de weg

Ruud Couwenhoven

Francofiel van top tot teen

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Als ik een aanvullende vraag heb dan zal ik contact met je opnemen via email. Maar je ontvangt verder geen mail, spam of wat dan ook. (je kunt je natuurlijk wel apart aanmelden voor mijn tips over Frankrijk als je dat nog niet eerder hebt gedaan).


De 10 origineelste vragen en/of problemen krijgen een aparte vermelding in het boek (en als je dat leuk vindt, met je naam erbij). Als jouw vraag daarbij zit krijg je van mij een gratis exemplaar van het boek met een persoonlijke boodschap van mij.

Wat vond jij van deze tip?