fbpx

Download promotiemateriaal voor:

Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Hier vind je al het materiaal voor de promotie van het boek. Je kunt hier ook afbeeldingen van de cover voor print in hoge resolutie downloaden evenals de routekaart van de complete roadtrip.  In het persbericht vind je alles over het boek, links naar afbeeldingen van de cover (ook in 3D) en de bio van de auteur.

Ruud Couwenhoven
Ruud Couwenhoven

auteur van het boek

Voor de promotie van het boek kan gebruikt worden gemaakt van verschillende afbeeldingen en films die geschikt zijn voor Social Media en voor gebruik op je eigen website. De afbeeldingen en films kun je vrij gebruiken voor de promotie van het boek.

Cover Frankrijk Binnendoor 4e druk

Winkelprijs € 22,50 - ISBN 9789083010625

Ik vind het een waanzinnig mooie publicatie geworden. Wat een lekkermakend boek heb je er van gemaakt. Met afstand het leukste boek over Frankrijk dat ik ooit heb gezien.

Aartjan van Erkel

Aartjan van Erkel

bestseller auteur / copywriter

Reacties experts


Op 2 september 2019 werd tijdens een unieke boekpresentatie op wijndomein St.Martinus in Vijlen (NL) het boek voor het eerst getoond aan pers en mensen uit de boeken- en reiswereld. Ook werd het 1e boek uitgereikt aan Wiel Beijer, journalist, erkend wandelaar en auteur van het iconische boek 50 jaar PinkPop.


In onderstaande video staan de eerste reacties van mensen uit de branche. 

Je kunt deze video op je website plaatsen met deze code:

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/364986901" width="640" height="360" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" allowfullscreen></iframe>


of deze link gebruiken https://player.vimeo.com/video/364986901

Tip voor de boekhandel en de verkoop


De cover van het boek is vrolijk en uitnodigend. Het blijkt dat als het boek op een stapel en een goed zichtbare plaats in de winkel ligt het snel wordt opgepakt. Als men begint te bladeren is de koop al bijna gesloten en wordt het meegenomen richting de kassa. Leg het boek dus met de cover naar voren neer voor maximaal succes bij de verkoop. Jij bepaalt natuurlijk zelf hoe je het boek presenteert, maar kijk eens naar deze voorbeelden:

De pers over Frankrijk Binnendoor

Recensies Frankrijk Binnendoor in de pers

Sinds de publicatie op  8 oktober 2019 is er een enorme belangstelking voor het boek. Het is al ruime 7 maanden het best verkochte reisboek over Frankrijk. De reacties op het boek zijn eensgezind in de trend van : "Een bijzonder reisboek", "Een prachtig cadeauboek" zijn vaak de eerste reacties van mensen die het boek in handen krijgen. De reacties in de pers en op belangrijke websites over Frankrijk zijn ook lovend en enthousiast. Op 28 mei 2020 was er zelfs een speciaal item in het RTL Nieuws!

Atout France, Frans bureau voor Toerisme Nederland

recensie Atout France, toerismebureai Frankrijk

Leestip: ‘Frankrijk binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Bijzonder boek over heel Frankrijk

Het boek legt uit hoe je door te reizen over de Franse binnenwegen veel meer ziet, ontdekt en geniet. Met originele tips die je eigenlijk het liefst voor jezelf houdt, maar té leuk zijn om niet te delen. Wat dit boek over Frankrijk uniek maakt, is de compleet beschreven roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk. Daarnaast deelt de auteur niet alleen zijn ervaringen, maar geeft hij ook het woord aan vier gerenommeerde Frankrijkdeskundigen. 

 Atout France - Frans bureau voor Toerisme - nl.france.fr

Kampeerauto 6, juli 2020 (NKC)

NKC Nederlandse Kampeerauto Centrale
recensie in Kampeerauto 6 NKC

Frankrijk Binnendoor is meeslepend

Ruud Couwenhoven schreef veel reisverhalen, e-books en maakte podcasts over zijn geliefde Frankrijk. Maar nu is er een papieren boek met mooie foto’s, waarin aan alle departementen aandacht wordt besteed. Frankrijk Binnendoor is vlot geschreven, informatief, kleurrijk en zelfs meeslepend.

Zowel beginners als doorgewinterde Francofielen krijgen er de kriebels van om ernaartoe te willen. De tocht gaat voornamelijk over goed berijdbare D-wegen met alle charme van dien en elke dag van deze 24-daagse reis is een belevenis. Het zal lastig zijn om een keuze te maken uit de trajecten, maar de volle vierduizend kilometer rijden kan natuurlijk ook. Het boek is trouwens ook als e-book verkrijgbaar.

Recensie in nummer 6, juli 2020 van Kampeerauto het ledenblad van NKC

Kampeer & Caravan Kampioen van de ANWB

Recensie ANWB KCK december 2019

Cover ANWB KCK december 2019

Frankrijk Binnendoor, een echt cadeauboek


PLAT DU JOUR

Interviews, wandeltips en bucketlijstjes openen dit zomerse cadeauboek

Daarna beschrijft Couwenhoven zijn 4.100 kilometer lange rondreis over de Franse binnenwegen, met talloze aanraders voor eettentjes, uitstapjes en overnachtingsadressen. Per dagetappe is er een link naar de eigen website met meer informatie. 

Recensist Paul van Laar over Frankrijk Binnendoor in En Route Magazine

Recensie En Route Magazine

Cover En Route Magazine december 2019

Onderscheiden boek over Frankrijk

Een verkeerde afslag van de Parijse périphérique speelde voor Ruud Couwenhoven zeker een rol bij het ontwikkelen van een voorkeur voor alle wegen die niet autoroute heten. Bij toeval ontdekte hij zo in Normandië het dorpje Domfront, een middeleeuws juweeltje dat zijn hartstal. Sindsdien is"Frankrijk Binnendoor"zijn levensstijl geworden. Vanaf 1986 doorkruiste hij duizenden kilometers en noteerde hij alle bevindingen in schriftjes. Vanaf 1997 zette hij die verhalen op zijn website en die schat aan ervaringen ls er nu in boekvorm. 


Wat het boek onderscheidt van andere reisgidsen is de vertrouwelijke verteltoon waarmee hij zowel beginnende als gevorderde Frankrijkliefhebbers zal charmeren. Na 8 hoofdstukken met praktische tips en aanstekelijk vertelde belevenissen op hetgebied van reizen (auto, fiets, wandelen), overnachten, eten, drinken en markten, komen we toe aan een niet minder bevlogen 24-daagse routebeschrijving die de kustlijn volgt vanaf Lille tot de Bordeauxstreek en dan via de Gers en deTarn naar de Bourgogne en de Ardennen.

Dankzij de rustige lay-out en de sfeervolle foto's zit je relaxt midden in" het andere Frankrijk". Raadpleeg ook de website voor veel extra's!

PAUL VAN LAAR, december 2019

Het Frankrijk magazine Leven in Frankrijk

Recensie Leven in Frankrijk

Cover Leven in Frankrijk december 2019

WEG VAN DE SNELWEG

Reis eens door Frankrijk op een andere manier dan altijd maar weer de overvolle Route du Soleil.

Frankrijkkenner Ruud Couwenhoven neemt je mee op een alternatieve roadtrip, zodat je je niet wekenlang zelf hoeft voor te bereiden. Geniet van rustige binnenwegen, mooie dorpen, fraaie valleien en spannende bergwegen. De dag voor dag beschreven rondreis brengt je van Nord-pas-de-Calais via Auvergne weer naar de Franse Ardennen.

Bomvol tips voor onder meer de leukste markten en brocantes, wandelingen, fietstochten en proeverijen.

December 2019

Special Margriet Reizen

Margriet Reizen

De beste tips over Frankrijk

voor wie de tijd neemt om Frankrijk binnendoor en van binnenuit te verkennen

Februari 2020


Op 8 oktober 2019 een twee pagina's groot artikel in Dagblad de Limburger:

Websites over Frankrijk Binnendoor

Steeds meer websites, kranten en bladen schrijven over het boek of plaatsen recensies zoals:

 • Wegdromen bij Frankrijk. Ik moet zeggen dat ik erg nieuwsgierig was naar het boek. Ik kende de website al en ook de auteur van het boek, Ruud Couwenhoven, ken ik inmiddels persoonlijk. Natuurlijk wil je dan zien waarom dit boek de verkooplijsten in de categorie reisboeken al maandenlang domineert. Lezend en bladerend door zijn boek merk ik dat ik het een heel aangenaam boek vind. Ruud schrijft als Frankrijkliefhebber en -expert vanuit zijn eigen ervaringen. Dat doet hij in een fijne, begrijpelijke taal. Niet zoals zoveel blogmeisjes tegenwoordig die helemaal lyrisch zijn over iedere bestemming waar ze komen. Wat mij betreft is het boek Frankrijk binnendoor een ideaal cadeau voor in de schoen of onder de kerstboom. Het laat je tijdens deze donkere dagen wegdromen bij Frankrijk. Lekker mijmeren over een stokbroodje met kaas en een goed glas wijn in een Frans dorpje of ergens aan de Franse kust. Patrickopreis.nl (klik voor de hele review)
 • Ruud heeft een unieke benadering in het schrijven over Frankrijk. Hij beschrijft van dag tot dag zijn eigen reizen door de mooiste streken en grossiert daarbij met insidertips. In het boek Frankrijk Binnendoor staat ook een rondreis door Frankrijk beschreven en handige tips om zelf je eigen reis samen te stellen. Frankrijkboeken.nl
 • Het boek is geschreven voor wie op zijn vakantie in Frankrijk wel eens iets anders wil. En voor mensen die geen zin hebben om dat allemaal zelf uit te zoeken. Kortom, voor mensen die klaar zijn voor rustige binnenwegen en fraaie valleien. Die zin hebben in fraaie dorpjes en spannende bergwegen. Schrijver en Frankrijk-kenner Ruud Couwenhoven neemt je van dag tot dag mee op een vakantie in Frankrijk binnendoor. Campingtrend.nl
 • Door de Franse tol- en snelwegen te vermijden kun je zelfs geld besparen om een overnachting of lekker diner onderweg mee te betalen. Hoe dit in zijn werk gaat staat in het boek uitgelegd. Verder zijn er veel insidertips over de Franse keuken, wijnen, de cultuur en overnachten in Frankrijk. Echt een boek om in de winter mee weg te kruipen en alvast te beginnen aan de voorpret voor je volgende reis naar Frankrijk! Ilovekamperen.nl 
 • Het langverwachte reisboek Frankrijk binnendoor: ontdek het andere Frankrijk, van francofiel en levensgenieter Ruud Couwenhoven bestaat uit twee delen, een deel met praktische Frankrijk reisinformatie en een deel met een rondreis door Frankrijk die Ruud samen met zijn vrouw maakte. Zo staat de eerste deel van het boek bomvol tips die ervoor zorgen dat je een onbezorgde vakantie of rondreis in Frankrijk kunt maken. In het tweede deel van het boek volgen we Ruud en Marian tijdens hun 24-daagse rondreis door Frankrijk. Een trip waarbij ze uiteindelijk 4100 kilometer via de binnenwegen van Frankrijk rijden. Onderweg komen ze op plekken terecht die voor de meeste Nederlanders tot het onbekende en onontdekte deel van Frankrijk horen  Kortom alles wat je nodig hebt om een rondreis door Frankrijk te plannen. AllesOverVakanties.nl
 • Vincent op vakantie is een gerenommeerd reisblog van een reiziger pur sang. Tussen alle bekende titels zoals Capitol reisgidsen, de Lonely Planet en de compacte reisgidsjes van de ANWB kwam ik recent een prachtig boek tegen. De coverfoto van een lelijke eend (waar ik zelf een groene van heb gehad) en het prachtige glooiende landschap met een wijngaard deed mij zonder de titel te zien al denken aan Frankrijk. Frankrijk Binnendoor inspireert en is op een zeer heldere en prettige wijze geschreven. Het is geen standaard reisboek geen opsomming van hotels en 10 woorden over een bezienswaardigheid. Nee, dit is een echte gids die je meeneemt op vakantie in de meest praktische zin van het woord meenemen. vincentopvakantie.nl

Te verwachten promoties en publicaties:


 • Wekelijks extra aandacht voor het boek op de websites FrankrijkVakantieland.nl en FrankrijkBinnendoor.nl en 1x per week een nieuwsbrief. Dagelijks bereik circa 4500 mensen en 1 à 2 keer per week een nieuwsbrief met een oplage van 16.000
 • Wekelijks: extra aandacht op Social Media van Frankrijk Binnendoor. Dagelijks bereik circa 20.000 volgers
 • 13 februari 2020 krijgt het boek aandacht in de Special Margriet Reizen & eropuit. Oplage: circa 28.000 en bereik circa 155.000 lezers
 • 19 maart 2020 krijgt het boek uitgebreid aandacht in de Kampeer en Caravan Kampioen van de ANWB (KCK)Oplage: 52.000 en bereik circa 305.000 lezers. In deze uitgave komt een interview van 6 pagina's met Ruud Couwenhoven over zijn ervaringen in Frankrijk en het boek. 

Evenementen over Frankrijk Binnendoor

 • Zondag 3 november 2019 was Ruud aanwezig in de Dominicanen in Maastricht, één van de mooiste boekhandels ter wereld. Om 15:00 uur trapte hij af voor een unieke presentatie over Frankrijk waarbij de toeschouwers bepaalden wat hij hen zal gaan vertellen over het boek en Frankrijk.
 • Donderdag 28 november 2019 was Ruud aanwezig tijdens een drukbezochte boekenborrel bij Boekhandel Van der Velde van Dam in Heerlen waar hij door journalist Wiel Beijer aan de tand werd gevoeld over het boek en zijn ervaringen in Frankrijk. Binnenkort volgt een video met dit interview.
 • Vrijdag 21 december sprak Ruud met freelance journalist Mark Boode die hem interviewde over het andere Frankrijk. Dit intervieuw komt in een artikel van 6 pagina's in de Campeer en Caravan Kampioen van de ANWB van 19 maart 2020

Wat lezers van het boek vinden:

Overtreft al mijn verwachtingen 

Overtreft al mijn verwachtingen. Het plofte via Bol.com op de deurmat en weer verrast. Kwam het tegen bij Bol en heb het gelijk besteld en het weekend door zitten spitten. Geweldige aanvulling op de binnendoorweg die we rijden naar Pernes les Fontaines. Bedankt.

Peter Ruijgrok

Frankrijk op z'n best

Via Facebook ontdekte mijn vrouw dit bijzondere boek over Frankrijk. Gelijk besteld want het sprak ons meteen aan. Na ontvangst ben ik het direct gaan lezen. Waar wij erg nieuwsgierig naar waren was het deel over de Franse kust en daar begon de reistrip nu juist mee. We zijn zelf al twee keer met de auto en camper zowel naar Normandië als Bretagne geweest en dit gebied heeft een bijzondere indruk op ons gemaakt. Ook Parijs hebben wij via een busreis meerder keren bezocht. In het boek worden behalve de reis er naar toe ook de kleinere plaatsen met hun bijzonderheden op een leuke manier onder de aandacht gebracht. Leuke tips over wijngaarden en proeverijen maar ook fietsroutes en wandeltochten staan er in, dus voor elk wat wils. Na de aanschaf kregen wij via de mail van de schrijver nog verdere tips extra over Frankrijk dus wat ons betreft is dit boek zeker een aanrader als je van Frankrijk als vakantieland houd..

André van der Wolde

Ina van Dijk

Stef en Heleen op Bol.com

Tips binnendoor Frankrijk, TOP! 

Wij reizen al sinds de jaren 70 kriskras door Frankrijk. Bijna overal al geweest, van de Alpen tot de Pyreneeën, van de Middellandse Zee tot de Atlantische Oceaan, etc. En we hebben in de loop der jaren al heel wat reis en kampeerboeken gekocht over la douce France, toch nog één erbij gekocht, de titel sprak ons aan: Frankrijk Binnendoor, beiden doen we graag. Het boek voldoet volledig aan onze verwachtingen! Mooi uitgevoerd, kloek formaat, stevig in je handen, bladert gemakkelijk vanwege het stevige papier, en oogt mooi door de matte uitvoering (gelukkig geen glanspapier) waardoor de foto's mooi tot hun recht komen. Heerlijk kriskras aan de hand van de overzichtelijke inhoudsopgave door het boek gegaan. Genoten van de losse en prettige schrijfstijl, met allerlei leuke anekdotes over o.a. verkeerd rijden in het pré navigatie tijdperk, heel herkenbaar. De handige inhoudsopgave nodigt uit om het boek open te slaan waar je benieuwd naar bent, net zoals wij reizen: niet in de geschreven volgorde, maar begonnen met: 6. lekker eten; 5. wijn proeven en kopen; 7. markten en brocantes; 4. fietsen; 3. wandelen; 1. wie, hoe en wat en ten slotte het dankwoord. Veel handige tips en goed en juist omschreven herkenden we voor de plaatsen waar we zelf ook al eens waren geweest! De rest van het boek, de hoofdstukken 8, 9, 10 en 11 lezen we later, als wij in Frankrijk zijn, over de reisverslagen van dag tot dag, die wij vast in andere volgorde en hap snap zullen doen. Kortom echt een aanrader voor de liefhebbers die houden van Frankrijk én van lekker op je gemak binnendoor kachelen.

André van der Wolde

Ina van Dijk

Ruud Fokkens 

Beste Ruud, je boek is geweldig. Ik heb het (weer) besteld, nu als kerstcadeau voor een andere Frankrijkliefhebber die het boek nog niet had (zijn die er nog?) Het leest als een trein, leuke tips en mooie lay-out met prachtige foto's. Zeker in deze tijd waarin er zoveel heimwee naar "La douce France" is, een heerlijk boek om mee weg te dromen!

André van der Wolde

Ina van Dijk

Erica Bontekoe 

Met afstand het leukste boek wat ik in jaren gelezen heb. Geeft ondanks de huidige tijdsgeest toch vakantiegevoel. Well done, Ruud!

André van der Wolde

Ina van Dijk

Ton Sleijpen 

Ik heb ondertussen het prachtige boek gehaald in de Standaard Boekhandel. Prachtig werk!

André van der Wolde

Ina van Dijk

Corinne de Schepper 

Wat een prachtig boek over Frankrijk! Rijk geillustreerd en bomvol geweldige tips en ideeën.

André van der Wolde

Ina van Dijk

Femke Hogema

Leuk boek geschikt voor velen en een stuk beter dan de gebruikelijke cliches.

André van der Wolde

Ina van Dijk

Frank Drijkoningen (Facebook)

Wat een geweldig leuk boek heeft Ruud Couwenhoven geschreven met Frankrijk Binnendoor. Je leest een boek, maar het voelt alsof hij gewoon met je in gesprek is. Ik hou van deze manier van schrijven, niet strak en zakelijk, maar lekker losjes met veel informatie en tips. De route die hij beschrijft is zeer compleet en overzichtelijk en niet alleen voor de auto, hij vertelt ook smakelijk over de fietstochten en wandelingen die hij en zijn vrouw Marian onderweg gemaakt hebben door dorpjes en over markten. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten, er worden diverse leuke restaurantjes beschreven. Een reisgids en fijn leesboek in één! 

André van der Wolde

Ina van Dijk

Haakaa (Bol.com *****)

Bonjour Ruud, ik ben erg onder de indruk van uw boek Super gaaf! Ik kom uit Marseille en woon sinds 1975 in Nederland, ben nu sinds vorige week met pensioen, en ik ga zeker deze gids volgen bij onze volgende rit naar Frankrijk. Dankzij u ga ik mij geboorteland nog beter kennen! 

André van der Wolde

Ina van Dijk

Henry Calvetti

Er is veel herkenning van streken waar we geweest zijn maar die door de auteur op een fijne manier worden beschreven. Aan de hand van het boek zijn we al een rondreis aan het voorbereiden, vooral Normandië en Bretagne. Met het boek en een goed glas wijn bij de hand krijg je zeker het "Frankrijk gevoel" Geen spijt dat ik het heb gekocht.

André van der Wolde

Ina van Dijk

Ger Jansen

Beste Ruud,  zojuist je boek ontvangen en wordt er in deze bijzonder moeilijke tijden echt vrolijk van. Echt hartstikke leuk en ga er eens rustig voor zitten. Uiteraard onder het genot van een rood wijntje, een kaasje en een zonnetje. Ook al is het in Nederland, de Franse sfeer krijg ik vast van je boek. Top!

André van der Wolde

Geweldig mooi, informatief,  fijn geschreven, mooi ingebonden, rijk geïllustreerd, praktisch, compleet. Prachtige fotos bij de verhalen, verrassende tips,  smakelijk geschreven en routes waardoor je helemaal in Frankrijk bent. 

Ina van Dijk

Ik heb dit prachtige boek al gelezen. Wij gaan de 24 daagse reis met de camper doen! Er zijn voldoende prachtige campings en camperplaatsen op de route. Wij verheugen ons nu al!

Fred Aerts

Gisteren op de mat, ?? geweldig boek. Zoveel info en talloze podcasts te downloaden. Petje af voor deze schrijver. Al veel dwars door Frankrijk gefietst, maar kunnen onze borst nog nat maken met dit alles. Toppie ? Wij gaan jouw boek Frankrijk binnendoor volgen. Ben benieuwd, het boek en jouw podcats zijn in ieder geval formidable!

Kees Suijkerbuijck

Het boek "Frankrijk binnendoor" is een heel goed boek met zeer nuttige tips. Het is gemakkelijk leesbaar. Er komen veel belangrijke dingen aan bod, zoals markten/eten/slapen/rijroutes voor auto/camper/fiets. Als camperaars kunnen we dit boek heel goed gebruiken. Er staan leuke en interessante interviews in. Het geheel voorzien van mooie foto's.

Wilma Sijbenga

Guy Vrambout

Gekocht bij Standaard boekhandel, zeer interessant!

Sabine Poelman

Heb ik gekocht en is een zeer goed boek!

Carinne Dhuvettere

Ik kocht heb bij de lancering. Het boek is een pareltje! ?

Sien Gobbert

Ik heb het boek thuis en in één keer uitgelezen. Echt een meesterwerk en super handig!

Stef Casteels

Ik ben al volop aan het genieten van je boek, het is zo plezant geschreven dat ik hem elke avond weer vastneem. Het is elke avond een heerlijk vakantiegevoel. Proficiat en bedankt voor dit mooie werk.

Ingrid Gillis

Fantastisch boek. Ook de verhalen waar het mis ging enz. Gezellige afwisseling van omgevings informatie en vakantie ervaringen.

Krijn Kros

Boh wat een mooi boek, mooie foto's, goede info, lekkere schrijftstijl, een zeer geslaagd project. Proficiat, je hebt een fantastisch boek geschreven!

Bert Ramakers

Vandaag het boek "Frankrijk Binnendoor" ontvangen. Wat ziet het er mooi en inspirerend uit! Zin om op een rustig moment mezelf heerlijk in te verliezen en weg te dromen over Frankrijk.... Merci!

Jolanda van Dam-Oomen

Ook het boek ontvangen, ziet er mooi uit....zelfs mijn partner wil hem lezen en dat doet hij normaal nooit :-)

Inez Ten Cate van Altenburg

Boek is binnen! Overtreft mijn verwachtingen, leuk geschreven en veel handige tips!! Merci becoup! Ook ik had een onvoldoende op mijn rapporten voor Frans,merde :-)

Anthony Lennarts

vandaag heb ik jouw boek ontvangen, wat een prachtig boek met zoveel mooie foto's, hieraan ga ik veel lees en kijkgenot beleven. Hartelijke bedankt hiervoor. Groetjes van Jacqueline :-)

Jacqueline Wassercordt

Beste Ruud, gisteren heb ik het boek ontvangen. Dank het ziet er Super uit!

Koert Broos

Prachtig boek, eerste indruk is uitstekend! Een aanrader! Ga met plezier verder lezen...

Jan de Muijnck

Bij deze wil ik laten weten dat ik het boek vandaag ontvangen heb. Mijn dank is groot. Het ziet er fantastisch uit en verheug me er nu al op om het te lezen

Jacqueline Eijsink

Het boek heb ik intussen binnen en het ziet er heel mooi uit, van harte gefeliciteerd hiermee. Ik ben er heel blij mee. Ik zou het trouwens iedereen aanraden om lid  te worden, zoveel mooie informatie over Frankrijk is erg leuk om te ontvangen :-)

Hilly Cordes

En ja hoor, een dikke plof op de mat; het boek is bezorgd. Complimenten Ruud, ziet er prachtig verzorgd uit met mooie onderwerpen. Ga er van genieten.

Gerrit Jansma

Boek is binnen. Mooi man! Echt een wereldprestatie!! Moet een bestseller worden! Dank! Met vriendelijke groet

Ron Hennes

Een heel mooi boek, mooie foto's, we zouden volgend jaar eens de binnenwegen durven nemen in plaats van altijd de autostrade, we gaan dat eens moeten uitzoeken.

Ginette Laforce

Het boek is deze voormiddag geleverd, ben er direct in beginnen te lezen en heb nu al zin om naar Frankrijk te vertrekken.

Sarah Verheyden

Prachtig boek vandaag ontvangen! (In Belgie).

Gaëtane Volckaert

Ik heb het boek vorige week ontvangen. Echt heel leuk! Wij zijn trouwe Frankrijkgangers, maar ik zag veel nieuwe dingen in het boek. Leuk als voorbereiding voor de volgende vakantie.

Sonja Broos

Heb het boek, zoooo mooi! Echt een aanrader!

Gertie Hermkens

Hoe verkoop je het boek het best?

Je kunt bijvoorbeeld deze tekst bij je promo zetten:


Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk is een bijzonder boek van Frankrijk expert Ruud Couwenhoven maar er komen ook vier andere experts aan het woord over wijn proeven en kopen, lekker eten in Frankrijk, Cultuur, historie en vakantie in Frankrijk, Overnachten.  Verder staan er veel praktische tips en mooie foto's in het boek. Tenslotte staat er een dag voor dag beschreven rondreis in met heel veel tips van locals. Een boek dat een must is voor iedereen die de andere kant van Frankrijk wil gaan ontdekken. Het boek is vanaf 8 oktober 2019 verkrijgbaar. Tot snel in onze winkel!

Afbeeldingen voor Social Media of je website

Met de afbeeldingen hieronder kun je de promotie van Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk eenvoudig op je eigen social media kanalen inzetten. Kopieer de gewenste afbeeldingen. De formaten zijn afgestemd op Facebook, Instgram en Twitter. Om de afbeeldingen te downloaden: klik rechts op je muis of Control+klik en kies de locatie waar je de afbeeldingen wilt plaatsen. De afbeeldingen mogen rechtenvrij gebruikt worden voor de promotie van het boek.

Facebook 1200 x 628 px, 72 dpi

Promo afbeelding Facebook

Twitter 1024 x 512 px, 72 dpi

Promo afbeelding Facebook

Instagram 1080x1080 px, 72 dpi

Cover Frankrijk Binnendoor voor Instagram

De uitgever

Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk is een uitgave van:

 • eRCeeMedia B.V. Grasgraefken, 25 6171 SH STEIN (NL)
 • contactpersoon: Ruud Couwenhoven 
 • telefoon: +31(0)878767008 
 • website: erceemedia.eu
 • website boek: frankrijkbinnendoor.nl

Promotie en distributie:


Voor de promotie en distributie naar de boekhandel in Nederland en Vlaanderen heeft eRCeeMedia een overeenkomst gesloten met mo’media B.V. in Rotterdam. Bekend van de time to momo stedengidsen.


Vragen over de distributie en leveringen kunnen rechtstreeks met mo’media worden opgenomen. 


voorwaarden   |   disclaimer   |   privacy & cookies   |   contact© frankrijkbinnendoor

>