Download promotiemateriaal voor:

Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

In het persbericht vind je alles over het boek, links naar afbeeldingen van de cover (ook in 3D) en de bio van de auteur.

Vul je gegevens in en je ontvangt een de link om al het promotiemateriaal te downloaden. Lees ook de informatie hieronder.

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Je gegevens worden gebruikt zodat ik weet wie en voor welke bedrijf / media / boekwinkel de trailer wordt gedownload. Je privacy wordt uiteraard gerespecteerd en je emailadres en andere gegevens worden alleen gebruikt voor informatie over het boek en het toezenden van de downloadlink. Wil je dat niet? Dan kun je met één klik de toezending stopzetten. Wil je mijn wekelijks tips ontvangen? Klik dan hier.
Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Winkelprijs € 22,50 - ISBN 9789083010601


Als je hierboven je gegevens invult kun je alle afbeeldingen en de promofilm in één keer downloaden. Je ontvangt dan een bevestiging per e-mail met een speciale downloadlink.


Top recensie....

Ik vind het een waanzinnig mooie publicatie geworden. Wat een lekkermakend boek heb je er van gemaakt. Met afstand het leukste boek over Frankrijk dat ik ooit heb gezien.

Aartjan van Erkel

Aartjan van Erkel

bestseller auteur / copywriter

Reacties experts en lezers


Op 2 september 2019 werd tijdens een unieke boekpresentatie op wijndomein St.Martinus in Vijlen (NL) het boek voor het eerst getoond aan pers en mensen uit de boeken- en reiswereld. Ook werd het 1e boek uitgereikt aan Wiel Beijer, journalist, erkend wandelaar en auteur van het iconische boek 50 jaar PinkPop.


In onderstaande video staan de eerste reacties van mensen uit de branche. 

Je kunt deze video op je website plaatsen met deze code:

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/364986901" width="640" height="360" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" allowfullscreen></iframe>


of deze link gebruiken https://player.vimeo.com/video/364986901

Tip voor de boekhandel


De cover van het boek is vrolijk en uitnodigend. Het blijkt dat als het boek op een stapel(tje) en een goed zichtbare plaats in de winkel ligt het snel wordt opgepakt. Als men begint te bladeren is de koop al bijna gesloten en wordt het meegenomen richting de kassa.

Reacties van lezers:

Ik heb het boek thuis en in één keer uitgelezen. Echt een meesterwerk en super handig!

Stef Casteels

Ik ben al volop aan het genieten van je boek, het is zo plezant geschreven dat ik hem elke avond weer vastneem. Het is elke avond een heerlijk vakantiegevoel. Proficiat en bedankt voor dit mooie werk.

Ingrid Gillis

Fantastisch boek. Ook de verhalen waar het mis ging enz. Gezellige afwisseling van omgevings informatie en vakantie ervaringen.

Krijn Kros

Boh wat een mooi boek, mooie foto's, goede info, lekkere schrijftstijl, een zeer geslaagd project. Proficiat, je hebt een fantastisch boek geschreven!

Bert Ramakers

Vandaag het boek "Frankrijk Binnendoor" ontvangen. Wat ziet het er mooi en inspirerend uit! Zin om op een rustig moment mezelf heerlijk in te verliezen en weg te dromen over Frankrijk.... Merci!

Jolanda van Dam-Oomen

Ook het boek ontvangen, ziet er mooi uit....zelfs mijn partner wil hem lezen en dat doet hij normaal nooit :-)

Inez Ten Cate van Altenburg

Boek is binnen! Overtreft mijn verwachtingen, leuk geschreven en veel handige tips!! Merci becoup! Ook ik had een onvoldoende op mijn rapporten voor Frans,merde :-)

Anthony Lennarts

vandaag heb ik jouw boek ontvangen, wat een prachtig boek met zoveel mooie foto's, hieraan ga ik veel lees en kijkgenot beleven. Hartelijke bedankt hiervoor. Groetjes van Jacqueline :-)

Jacqueline Wassercordt

Beste Ruud, gisteren heb ik het boek ontvangen. Dank het ziet er Super uit!

Koert Broos

Prachtig boek, eerste indruk is uitstekend! Een aanrader! Ga met plezier verder lezen...

Jan de Muijnck

Bij deze wil ik laten weten dat ik het boek vandaag ontvangen heb. Mijn dank is groot. Het ziet er fantastisch uit en verheug me er nu al op om het te lezen

Jacqueline Eijsink

Het boek heb ik intussen binnen en het ziet er heel mooi uit, van harte gefeliciteerd hiermee. Ik ben er heel blij mee. Ik zou het trouwens iedereen aanraden om lid  te worden, zoveel mooie informatie over Frankrijk is erg leuk om te ontvangen :-)

Hilly Cordes

En ja hoor, een dikke plof op de mat; het boek is bezorgd. Complimenten Ruud, ziet er prachtig verzorgd uit met mooie onderwerpen. Ga er van genieten.

Gerrit Jansma

Boek is binnen. Mooi man! Echt een wereldprestatie!! Moet een bestseller worden! Dank! Met vriendelijke groet

Ron Hennes

Een heel mooi boek, mooie foto's, we zouden volgend jaar eens de binnenwegen durven nemen in plaats van altijd de autostrade, we gaan dat eens moeten uitzoeken.

Ginette Laforce

Het boek is deze voormiddag geleverd, ben er direct in beginnen te lezen en heb nu al zin om naar Frankrijk te vertrekken.

Sarah Verheyden

Prachtig boek vandaag ontvangen! (In Belgie).

Gaëtane Volckaert

Ik heb het boek vorige week ontvangen. Echt heel leuk! Wij zijn trouwe Frankrijkgangers, maar ik zag veel nieuwe dingen in het boek. Leuk als voorbereiding voor de volgende vakantie.

Sonja Broos

Heb het boek, zoooo mooi! Echt een aanrader!

Gertie Hermkens

De pers over Frankrijk Binnendoor

Recensies over Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk

Hoewel het boek pas  8 oktober 2019 officieel in de boekhandel verscheen is, blijkt er al een grote belangstelling voor te zijn. De eerste reacties op het boek zijn boven verwachting: "Een bijzonder reisboek", "Een prachtig cadeauboek" zijn vaak de eerste reacties van mensen die het boek in handen krijgen. De reacties in de pers en op belangrijke websites over Frankrijk zijn ook lovend en enthousiast.


Op 8 oktober een twee pagina's groot artikel in Dagblad de Limburger:

Dagblad de Limburger over Frankrijk Binnendoor

Websites over Frankrijk Binnendoor

Frankrijk Webazine Frankrijk.nl

Frankrijk.nl over Frankrijk Binnendoor

Van Franse Bodem

Van Franse Bodem over Frankrijk Binnendoor

Steeds meer websites schrijven over het boek of plaatsen recensies zoals:


 • Dit boek laat je de leukste dingen ontdekken, geïllustreerd door fraaie foto’s. Wat dit boek over Frankrijk uniek maakt, is de compleet beschreven roadtrip van 4100 kilometer dwars door Frankrijk. Daarnaast deelt niet alleen de auteur zijn  ervaringen, maar geeft hij ook het woord aan vier gerenommeerde Frankrijkdeskundigen. Atout France
 • Ruud heeft een unieke benadering in het schrijven over Frankrijk. Hij beschrijft van dag tot dag zijn eigen reizen door de mooiste streken en grossiert daarbij met insidertips. In het boek Frankrijk Binnendoor staat ook een rondreis door Frankrijk beschreven en handige tips om zelf je eigen reis samen te stellen. Frankrijkboeken.nl
 • Het boek is geschreven voor wie op zijn vakantie in Frankrijk wel eens iets anders wil. En voor mensen die geen zin hebben om dat allemaal zelf uit te zoeken. Kortom, voor mensen die klaar zijn voor rustige binnenwegen en fraaie valleien. Die zin hebben in fraaie dorpjes en spannende bergwegen. Schrijver en Frankrijk-kenner Ruud Couwenhoven neemt je van dag tot dag mee op een vakantie in Frankrijk binnendoor. Campingtrend.nl
 • Door de Franse tol- en snelwegen te vermijden kun je zelfs geld besparen om een overnachting of lekker diner onderweg mee te betalen. Hoe dit in zijn werk gaat staat in het boek uitgelegd. Verder zijn er veel insidertips over de Franse keuken, wijnen, de cultuur en overnachten in Frankrijk. Echt een boek om in de winter mee weg te kruipen en alvast te beginnen aan de voorpret voor je volgende reis naar Frankrijk! Ilovekamperen.nl 

De komende tijd te verwachten promoties en publicaties:


 • Vanaf week 47 is het boek ook in alle ANWB winkels verkrijgbaar
 • Op 13 december 2019 komt het boek  in de ANWB Camping en Caravankampioen. Oplage: ruim 45.000 abonnees en circa 300.000 lezers.

Evenementen over Frankrijk Binnendoor

 • Zondag 3 november 2019 was Ruud aanwezig in de Dominicanen in Maastricht, één van de mooiste boekhandels ter wereld. Om 15:00 uur trapte hij af voor een unieke presentatie over Frankrijk waarbij de toeschouwers bepaalden wat hij hen zal gaan vertellen over het boek en Frankrijk.
 • Donderdag 28 november 2019 zal Ruud tijdens de maandelijkse boekenborrel bij Boekhandel Van der Velde van Dam in Heerlen door journalist Wiel Beijer aan de tand worden gevoeld over het boek en zijn ervaringen in Frankrijk. Aanvang 20:00 uur

Video 'the making of.....'

De video zit als bestand in het zipbestand met beeldmateriaal

Download de trailer en het promotiemateriaal en gebruik deze om je klanten te informeren over dit boek

Je kunt bijvoorbeeld deze tekst bij de promo zetten:


Het boek Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk is een bijzonder boek van Frankrijk expert Ruud Couwenhoven maar er komen ook vier andere experts aan het woord over wijn proeven en kopen, lekker eten in Frankrijk, Cultuur, historie en vakantie in Frankrijk, Overnachten.  Verder staan er veel praktische tips en mooie foto's in het boek. Tenslotte staat er een dag voor dag beschreven rondreis in met heel veel tips van locals. Een boek dat een must is voor iedereen die de andere kant van Frankrijk wil gaan ontdekken. Het boek is vanaf 8 oktober 2019 verkrijgbaar. Tot snel in onze winkel!

De inkijktekst

Klik op de knop hieronder en je kunt het uitgebreide inkijkexemplaar bekijken. Wil je de link op je website zetten of  delen op je Social Media kanalen?  Kopieer dan deze link: http://bit.ly/inkijkexemplaar-frankrijk-binnendoor

Afbeeldingen voor Social Media of je website

Met de afbeeldingen hieronder kun je de promotie van Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk eenvoudig op je eigen social media kanalen inzetten. Kopieer de gewenste afbeeldingen. De formaten zijn afgestemd op Facebook, Instgram en Twitter. Om de afbeeldingen te downloaden. Klik rechts op je muis of Control+klik en kies de locatie waar je de afbeeldingen wilt plaatsen. De afbeeldingen mogen rechtentvrij gebruikt worden voor de promotie van het boek.

Facebook 1200 x 628 px, 72 dpi

Promo afbeelding Facebook

Twitter 1024 x 512 px, 72 dpi

Promo afbeelding Facebook

Instagram 1080x1080 px, 72 dpi

Boek cover instagramm

De uitgever

Frankrijk Binnendoor, ontdek het andere Frankrijk is een uitgave van:

 • eRCeeMedia B.V. Grasgraefken, 25 6171 SH STEIN (NL)
 • contactpersoon: Ruud Couwenhoven 
 • telefoon: +31(0)878767008 
 • website: erceemedia.eu
 • website boek: frankrijkbinnendoor.nl

Promotie en distributie:


Voor de promotie en distributie naar de boekhandel in Nederland en Vlaanderen heeft eRCeeMedia een overeenkomst gesloten met mo’media B.V. in Rotterdam. Bekend van de time to momo stedengidsen.


Vragen over de distributie en leveringen kunnen rechtstreeks met mo’media worden opgenomen. 


voorwaarden   |   disclaimer   |   privacy & cookies   |   contact© frankrijkbinnendoor