ebooks van Frankrijk Binnendoor

Podcast Ruud Couwenhoven

Ruud Couwenhoven

Het  ebook Le Grand Est!  is nu te downloaden. Ontdek de Elzas, Vogezen, Lotharingen en de Franse Ardennen.  Luister en ik vertel je alles  over  de inhoud van mijn nieuwe ebook  Le Grand Est! 

Mijn ebooks over Frankrijk downloaden

Je kunt al mijn ebooks downloaden met tips, wandelingen, fietstochten en allemaal gebaseerd op mijn belevenissen en reizen in Frankrijk. Er zijn er nu al zes en er komen er nog meer! Elk ebook kost maar € 5,99 Je kunt ook een gratis ebook downloaden ter kennismaking.

Mijn ebooks nu ook in de Apple iBookstore!

Je kunt deze ebooks alleen via Frankrijk Binnendoor downloaden en nergens anders. Dat maakt de ebooks uniek!  Nieuwe updates van de ebooks verschijnen ook in een speciale versie met  leuke extra's in de Apple iBook Store. Deze speciale ebooks zijn  afgestemd op het gebruik op een Apple  iMac, Macbook, een iPhone of iPad. Je hebt levenslang gratis updates. 

Meer dan alleen een ebook!

Met een ebook van Frankrijk Binnendoor schaf je meer aan dan alleen het ebook. Als je je namelijk na aanschaf registreert heb je meteen een account voor Mijn ebook. Daarmee heb je al je aangeschafte ebooks van Frankrijk Binnendoor overzichtelijk bij elkaar én beschik je altijd over de laatste updates want die zijn namelijk gratis.

Maar je kun je ook aanmelden als gratis lid van Frankrijk Binnendoor. Daarmee krijg je nog iets extra's. Je ontvangt dan regelmatig mijn tips over Frankrijk en Parijs. Maar dat is nog niet alles. Je hebt dan namelijk ook beperkt toegang tot de reisverhalen, tips en andere informatie die online alleen toegankelijk is voor Premiumleden.

Eenvoudig en veilig betalen

Je kunt de ebooks eenvoudig en veilig online betalen. Zoals je kunt zien aan het groene slotje in de adresbalk is Frankrijk Binnendoor een beveiligde website en worden alle gegevens versleuteld en veilig verwerkt. Je betaling zal dan ook probleemloos worden afgehandeld. Je kunt kiezen uit de betaalmethode die het best bij je past:

 • iDeal (meest gebruikt)
 • Bancontact Mr Cash (vooral in België)
 • PayPal (ook veel gebruikt, makkelijk en veilig)
 • Creditcard (Visa, Mastercard)
 • SOFORT Banking

Alle ebooks gratis downloaden?

Als je Premiumlid wordt van Frankrijk Binnendoor dan kun je alle ebooks gratis downloaden en krijg je ool onbeperkt toegang tot alle andere unieke reisverhalen zoals:

 • 26 dagen Frankrijk Binnendoor (t.w.v € 19,95) 
 • 4100 kilometer dwars door Frankrijk (t.w.v 19,95)
 • een week als Parijzenaar in Parijs (t.w.v. € 9,95)

Verder krijg je toegang tot speciale aanbiedingen voor leden en ben je altijd als eerste op de hoogte van unieke lezersreizen. De totale waarde van de ebooks is nu al € 42. Als Premiumlid heb je nog veel meer voordelen. Duizenden anderen ging je sinds 2004 al voor. Ben jij de volgende?

Trigger goes here

Betaal eenvoudig en veilig via een versleutelde verbinding

Reacties

 1. Beste Ruud,
  Dank voor de tips. We hebben er veel aan gehad vorige week met onze kids in Parijs. En de fietstocht met Yvonne was super! Wat leuk om Parijs zo te beleven en het voordeel t.o.v. Baja bikes is dat een kind van 8 nu ook meekon. Het fietsen was ook niet eng of gevaarlijk. De Eiffeltoren per voet was ook prima te doen. 10 min. in de rij. Zeer de moeite waard! En de kades aan de Seine en het Canal St. Martin bezocht dankzij de tips. Deze wandeling zijn wij geëindigd bij Père Lachèse, maar dat was in de regen een droevige bedoeling. Net het spookslot bij de Efteling. Verder hebben we het super gehad.
  Succes met de site!
  groetjes,
  Jet

 2. Paul en Ger Theunissen zegt

  Dag Ruud,

  Boek Routes des Grandes Alpes ziet er bijzonder mooi uit met de nodige info.
  Wij gaan de route van noord naar zuid rijden.

  Groet,
  Paul en Ger Theunissen

 3. Inge Cremers zegt

  Heb vorige week het eBook Parijs! gedowload en dit weekend hebben we enorm genoten in Parijs. De praktische informatie heeft ons geholpen om Parijs in 2 dagen te zien maar het smaakt naar meer. Waarschijnlijk gaan we van de zomer nog eens maar dan wat langer. Bedankt voor je handige tips en het prettig geschreven verhaal. Inge, Peter en de kids!

 4. Ruud,

  Met jouw hulp heb ik nu het ebook les Routes des Grandes Alpes op mijn mobiele ereader staan. Hiervoor superbedankt. Ik heb zonet even gescrold en het ziet er erg mooi uit. Nog mooier als je ebook over Parijs (en die vond ik al super!).

  Groetjes, Annemieke

  • Goed te horen dat je met mijn aanvullende tip het eBook ook op je smartphone hebt gekregen. Veel plezier met Route des Grandes Alpes!

   Ruud

   PS. op ”jouw pagina” ontbreekt nog een handge link: “eBooks over Frankrijk”

  • Wordt direct geregeld. Je komt op onze andere pagina. Frankrijk.bestelinks.nl!

 5. staat er in t ebook ook een binnendoor route beschreven naar Arcachon?

  • In het eBook over het Zuid-Westen (Dordogne, Gers en Gironde) staat een prachtige route dwars door Frankrijk via de Dordogne en de gers naar Arcachon inclusief een verblijf van 1 week bij het Bassin d’Arcachon.

   Je kunt het hier downloaden

 6. Donny van den Buytelaere zegt

  Ik heb al een paar eBooks van je gelezen, vooral de Route des Grandes Alpes is schitterend! Je nieuwe eBook over Parijs heb ik gisteren gedownload in de speciale versie voor de iPad. Mijn compliment! het ziet er schitterend uit. Worden de andere eBooks nu ook zo?

  • Hallo Donny

   In eerste instantie worden alle nieuwe eBooks in deze nieuwe layout èn in een versie voor de iPad uitgebracht. De volgend wordt de Gard! De bestaande eBooks worden vernieuwd zodra er een update voor komt

   ruud

 7. J.Bleekers zegt

  Ruud ik wil je graag laten weten dat je eBook over de Route des Grandes Alpes echt ongelooflijk veel informatie bevat. Wij hebben in 2011 de route zoals je die beschreven hebt gereden van Menton tot het Meer van Genève en het was een fantastische ervaring. Zo mooi zelfs dat wij besloten hebben om eind juni de tocht nog eens te maken maar dan in omgekeerde richting.

  Bedankt!

  Jaap Bleekers

 8. Paul Janssen zegt

  Bonjour Ruud

  Vorig jaar heb ik met de informatie in je eBook Routes des Grandes Alpes deze verschrikkelijk mooie tocht gemaakt. Het werd een onvergetelijke reis en vakantie waarvoor mijn hartelijke dank!

  Wij vonden jouw informatie erg waardevol en hebben nu ook je eBooks over het Zuidwesten en je gratis eBook over Parijs gedownload!

  Ga zo door!

  Paul en Inge Janssen

Wat vind jij van deze tip?